FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 28. December , 2017, 20:04:55 » |
|
Dakujem Karol, schuti som sa zasmial lebo presne tak to bolo!
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 28. December , 2017, 22:00:11 » |
|
Predator bol inzinier, ktory vyzeral, ze realne rozumie lampam, zapojeniam, principom. tak nam vypisoval, ako to vsetko je. mal vlastnorucne poletovanu nejaku variaciu na SLO, tak sme aj o nej casto citavali.
potom sa nejako dal dokopy s panom Gerhatom, tak bol chvilus cosi ako jeho pomocnik, servisman, firemny hrac alebo nieco podobne.
potom si znenazdania kupil Behringer Vamp, co bola taka lacna varianta POD fazule a ze na nic ine uz nikdy nebude hrat. a tu to zacalo byt uz ozaj vazne. mimo ine sme sa dozvedeli, ze Behringer ma skryte vnutorne nastavenia, nejake malo zname EQ, ktore robia z toho zariadenie uplny zazrak, len malo kto o tom vie, ze to tam je, preto si vacsina planety mysli, ze to hra blbo.
no a potom Predator neustal forovsky hovadsky srandovny tlak, tak sa nenavratne zmizol. ak sa nepletiem, bol niekde zo Secoviec, co je snad vychodne Slovensko a mali tam heavy metalovu kapelu v style Europe, so spevackou a volali sa Universum. na YT mozno dohladatelne (?)
|
|
« Posledná zmena: 28. December , 2017, 22:02:33 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 28. December , 2017, 22:28:41 » |
|
to su encyklopedicke vedomosti o nom rasto, kebyze to teraz predi cita, tak by bol aj hrdy na to vsetko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 29. December , 2017, 00:43:31 » |
|
to su oni?
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 29. December , 2017, 01:38:59 » |
|
najlepsie na tom su tie gipsy kids, ostatne strasna nuda...inak DS-1 ma ninkdy nenadchol, DS-2 sa mi uz pozdaval viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 29. December , 2017, 06:08:17 » |
|
to su oni?
Tu on uz nie je, hra teraz na klavesoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 29. December , 2017, 10:09:44 » |
|
Predi bol v poho...mal aj technicke znalosti, aj mal jasno v tom co potrebuje, aj vedel slusne zahrat..akurat nemal pochopenie pre tento nas pivny folklor, mal zvlastny dar reci, podobne ako inzerenti na ceskych bazaroch a podobne ako stevo, rad presviedcal o svojej pravde...ale kedze bol lampacista, tak to bolo v pohode a hej, teraz hrava na klavesoch a prilezistostne zvuci male koncerty
|
|
« Posledná zmena: 29. December , 2017, 10:10:51 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 29. December , 2017, 10:42:42 » |
|
Predator bol inzinier, ktory vyzeral, ze realne rozumie lampam, zapojeniam, principom. tak nam vypisoval, ako to vsetko je. mal vlastnorucne poletovanu nejaku variaciu na SLO, tak sme aj o nej casto citavali.
potom sa nejako dal dokopy s panom Gerhatom, tak bol chvilus cosi ako jeho pomocnik, servisman, firemny hrac alebo nieco podobne.
potom si znenazdania kupil Behringer Vamp, co bola taka lacna varianta POD fazule a ze na nic ine uz nikdy nebude hrat. a tu to zacalo byt uz ozaj vazne. mimo ine sme sa dozvedeli, ze Behringer ma skryte vnutorne nastavenia, nejake malo zname EQ, ktore robia z toho zariadenie uplny zazrak, len malo kto o tom vie, ze to tam je, preto si vacsina planety mysli, ze to hra blbo.
no a potom Predator neustal forovsky hovadsky srandovny tlak, tak sa nenavratne zmizol. ak sa nepletiem, bol niekde zo Secoviec, co je snad vychodne Slovensko a mali tam heavy metalovu kapelu v style Europe, so spevackou a volali sa Universum. na YT mozno dohladatelne (?)
Europe? ?Nightwish Nightwish Nightwish
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 29. December , 2017, 12:12:59 » |
|
Predi bol v poho...mal aj technicke znalosti, aj mal jasno v tom co potrebuje, aj vedel slusne zahrat..akurat nemal pochopenie pre tento nas pivny folklor, mal zvlastny dar reci, podobne ako inzerenti na ceskych bazaroch a podobne ako stevo, rad presviedcal o svojej pravde...ale kedze bol lampacista, tak to bolo v pohode a hej, teraz hrava na klavesoch a prilezistostne zvuci male koncerty hlavne bol dobry ojebavac akurat tak, miso mi vcera bokom pisal ze - s tym predatorom to bolo o tom, ze on stiahol ukazku z diezel stranky ze mu hentak hra gerhat a ked sa na to prislo tak sa vykrucal, ze nikde nepisal ze to je gerhat a to uz ho potom poniektori tu poslali do pice expresne, ach to boli casy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 29. December , 2017, 12:16:38 » |
|
to su oni?
bubenik tu ma konkurencnu vyhodu, vdaka tomu jak mu zabiehaju oci dokaze vizualne pokryt celu sadu bez toho aby musel naklonit hlavu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 29. December , 2017, 12:39:43 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 29. December , 2017, 12:53:48 » |
|
Predator je teraz klavesak, strasne schudol a ma taky strasne prijebany uces ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 29. December , 2017, 14:05:42 » |
|
Spominal ako ho postipal skorpion na dovolenke a zlepsil sa mu cuch a este neviem co...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
futox
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 29. December , 2017, 14:12:35 » |
|
Spominal ako ho postipal skorpion na dovolenke a zlepsil sa mu cuch a este neviem co...
to fakt tvrdil??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 29. December , 2017, 15:57:31 » |
|
Hej,urcite si tu chlapci na to spomenu..Scorpionman...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|