Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 10:49:32
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 89565 krát)
0 užívateľov a 25 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #30 kedy: 25. Február , 2009, 10:50:17 »

A z coho vznikol Adam?
Z hliny.
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #31 kedy: 25. Február , 2009, 10:51:07 »

Z hliny.
tak isto ako kohut... a s Bozou pomocou
Zaznamenané

FALLGRAPP
zakky
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 25. Február , 2009, 10:51:41 »

takze bezny posluchac pretoze nepocul "onu kvalitnu" hudbu pocuva kokotiny? dobre som to pochopil  Huh!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #33 kedy: 25. Február , 2009, 10:53:56 »

No myslím si, že práve tu sa to ukázalo - Chivas Regal síce nie je najlepšou pijatikou na svete, ale zasa parametre má nepochybne lepšie ako tuzemák. Aj tak ale patrí k priemeru a skutoční fajnšmekri siahajú vyššie, tupá masa žijúca na lavóroviciach zasa kvalitu toho chlastu nemá šancu oceniť.

Čím sa práve potvrdilo, že pri tak rôznorodých skupinách s rôznorodými preferenciami nemá cenu baviť sa o nejakom univerzálnom a dostatočne spravodlivom kritériu. Že to nie je štatistická väčšina, je však snáď zrejmé.
neporovnavaj chlast s umenim to je kokotina,to možeš porovnavat cytron s jablkom a cytron je zlle jablko lebo je kysleeeee Bavím sa skvele
umenie skutočne ohodnoti až hystoria nie my!!!!!! ale su už teraz zname bandy ako Beatles,ABBA a Nirvana tam už teraz patriii!!
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #34 kedy: 25. Február , 2009, 10:55:47 »

takze bezny posluchac pretoze nepocul "onu kvalitnu" hudbu pocuva kokotiny? dobre som to pochopil  Huh!
na co, alebona koho konkretne reagujes ?
Zaznamenané

FALLGRAPP
predator
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 25. Február , 2009, 10:56:07 »

Vôbec nie.

Prečo kokotiny? Ak niečo nie je prvotriedne, je to automaticky kokotina? Nie. Poslucháč počúva šedý priemer. Nič viac a nič menej. Fajnšmeker, čo si ide za skutočnými chuťovkami, rádiá nepočúva, a totálna kokotina, teda podpriemer, sa v normálnom rádiu tiež neobjaví.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #36 kedy: 25. Február , 2009, 10:56:30 »

Mudro Cyrilko ...to je debata školkarska "moj tato je silnejši ako tvoj" a pište max dva riadky kto tu bude čitat romany nezmyslov!!
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #37 kedy: 25. Február , 2009, 10:56:38 »

No myslím si, že práve tu sa to ukázalo - Chivas Regal síce nie je najlepšou pijatikou na svete, ale zasa parametre má nepochybne lepšie ako tuzemák. Aj tak ale patrí k priemeru a skutoční fajnšmekri siahajú vyššie, tupá masa žijúca na lavóroviciach zasa kvalitu toho chlastu nemá šancu oceniť.

Čím sa práve potvrdilo, že pri tak rôznorodých skupinách s rôznorodými preferenciami nemá cenu baviť sa o nejakom univerzálnom a dostatočne spravodlivom kritériu. Že to nie je štatistická väčšina, je však snáď zrejmé.

co to prosim ta rozpravas  Huh! Huh! Huh! potvrdilo sa akurat to, ze si sa absolutne netrafil s prikladom.

predy, menej pozlatok a viacej pointy. ale to ti uz napisalo vela ludi a potom si sa vzdy urazil.
Zaznamenané

o-yep sro
predator
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 25. Február , 2009, 10:57:08 »

neporovnavaj chlast s umenim to je kokotina,to možeš porovnavat cytron s jablkom a cytron je zlle jablko lebo je kysleeeee Bavím sa skvele
umenie skutočne ohodnoti až hystoria nie my!!!!!! ale su už teraz zname bandy ako Beatles,ABBA a Nirvana tam už teraz patriii!!
Vôbec nie, urobiť dobrý chlast je totiž tiež umenie  Bavím sa skvele  Na zdravie!
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 25. Február , 2009, 10:58:44 »

co to prosim ta rozpravas  Huh! Huh! Huh! potvrdilo sa akurat to, ze si sa absolutne netrafil s prikladom.

predy, menej pozlatok a viacej pointy. ale to ti uz napisalo vela ludi a potom si sa vzdy urazil.
Argumenty nebudú? Ak nie, tak ver si čomu chceš, dovi, dopo  Bavím sa skvele  Na zdravie!
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #40 kedy: 25. Február , 2009, 10:59:01 »

je uplne jedno aku znacku pouzil, myslel tym len porovnanie uznavanejsej a kvalitnejsej znacky s (preukazatelne?) menej kvalitnou
Zaznamenané

FALLGRAPP
predator
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 25. Február , 2009, 11:00:49 »

je uplne jedno aku znacku pouzil, myslel tym len porovnanie uznavanejsej a kvalitnejsej znacky s (preukazatelne?) menej kvalitnou
Bingo! Konečne sa niekto miesto snahy strhať ma za každú cenu zamyslel nad tým, čo som v skutočnosti napísal.
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #42 kedy: 25. Február , 2009, 11:00:58 »

Ja s Predatorovymi argumentami povacsine suhlasim  Na zdravie! .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #43 kedy: 25. Február , 2009, 11:02:05 »

Ja s Predatorovymi argumentami povacsine suhlasim  Na zdravie! .
ked je to povacsine, tak napis s cim nie a ako to vnimas ty  Na zdravie!
Zaznamenané

FALLGRAPP
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #44 kedy: 25. Február , 2009, 11:06:23 »

ked je to povacsine, tak napis s cim nie a ako to vnimas ty  Na zdravie!
Neber to v zlom , ale nechce sa mi  :)  Na zdravie! .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 23 otázok.