Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 09:53:57
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 89509 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #285 kedy: 26. Február , 2009, 09:57:09 »

ale to je o inom ja hladam cestu ako dostat do radia nejaku vec ,určite komerčnu  aby ju puštali a ja ju najdem,len sa bi!! ked aj za mna držim palec
ja to ale nehovorim ,že sa chcem hadat ja mam taky nazor,mne sa pači vela komerčnej muziky a braky nepočuvam ja mam taky gombik v aute a to radio vypnem alebo prepnem takže braky neregistrujem Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele u nas je tažke dostat do radia pesničku držia to v rukach ty čo teraz sutažia a robia aj tie sutaže zarabaju velke prachy a nechcu nikoho noveho....na tom robime ako najst cestičlu to je numero1,ked niekto hra aj dobre a cviči o život to sa uči len korčulovat ,NHL je daleko Zdravíčko Zdravíčko

presne !
najst cestu je velmi tazke hlavne v sucasnej situacii ked sa radia vyprofilovali a preferuju urcite zanre.
Joe, drzim palce.  Na zdravie!
Zaznamenané

FALLGRAPP
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #286 kedy: 26. Február , 2009, 10:06:11 »

cele je  to o tom ze masy su jednoduche.. ludia nechcu byt unaveni pocuvanim zlozitych melodickych postupov, ani nechcu pri pocuvani radia hladat zmysel zivota (inak by to zapricinilo mozno to, ze zrazu daju vsetci vypoved a pojdu fakt hladat samych seba a to si kapitalizmus nemoze dovolit :D) chcu pocut nieco, co im v pozadi pri akejkolvek cinnosti nebude vadit. Preto vacsina mladych dnes fici na pussycat dolls, desmode a pod srandach, lebo im to staci ako podmaz do bezneho zivota. Zas na underground akehokolvek druhu treba trochu aj vyzriet preto je nas tu par, co si na kvalitnu hudbu potrpime.. proste to inak asi nebude.. pocet posluchacov ale v dnesnej dobe urcite nie je meritkom kvality.. a ak niekto povie ze ano tak kvality coho? kto je ten naslovo vzaty odbornik, ktory sa moze k tomu vzdy vyjadrit spravne? :)

Ano, mas pravdu v podstate. Tak sa podme opytat, ze preco tomu bolo inak pred 40 rokmi. PReco v 60-tych rokoch existoval vysoky zaujem o zlozitejsiu hudbu, bol evidentny zaujem o texty o experiment, a to nielen v hudbe, ale aj vo filme napriklad. Je zname, ze aj umelecke veci boli komercne uspesne. Je to velka zmena a ta ma pricinu. O tom tu hovorim (obcas) Žmurk
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #287 kedy: 26. Február , 2009, 10:07:10 »

ale to je o inom ja hladam cestu ako dostat do radia nejaku vec ,určite komerčnu  aby ju puštali a ja ju najdem,len sa bi!! ked aj za mna držim palec
ja to ale nehovorim ,že sa chcem hadat ja mam taky nazor,mne sa pači vela komerčnej muziky a braky nepočuvam ja mam taky gombik v aute a to radio vypnem alebo prepnem takže braky neregistrujem Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele u nas je tažke dostat do radia pesničku držia to v rukach ty čo teraz sutažia a robia aj tie sutaže zarabaju velke prachy a nechcu nikoho noveho....na tom robime ako najst cestičlu to je numero1,ked niekto hra aj dobre a cviči o život to sa uči len korčulovat ,NHL je daleko Zdravíčko Zdravíčko

do akeho radia konkretne? lebo co su vselijake regionalne radia, tak tam ti podla mna pesnicku zahraju, to neni az taky problem. A ked to chces mat v celoplosnom velkom radiu,tak podla mna to tiez neni problem, ide len o to, dat spravnym ludom nieco do vrecka,nie?  :)
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #288 kedy: 26. Február , 2009, 10:10:32 »

presne !
najst cestu je velmi tazke hlavne v sucasnej situacii ked sa radia vyprofilovali a preferuju urcite zanre.
Joe, drzim palce.  Na zdravie!
mam novu 12ku(nie frajerku gitaru) a hram si na nu moje popiky to ma bavi ako svina Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #289 kedy: 26. Február , 2009, 10:11:40 »

do akeho radia konkretne? lebo co su vselijake regionalne radia, tak tam ti podla mna pesnicku zahraju, to neni az taky problem. A ked to chces mat v celoplosnom velkom radiu,tak podla mna to tiez neni problem, ide len o to, dat spravnym ludom nieco do vrecka,nie?  :)
presne ako neni problem vyhrat loto musiš napisat len"spravne čisla
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #290 kedy: 26. Február , 2009, 10:12:13 »

Ano, mas pravdu v podstate. Tak sa podme opytat, ze preco tomu bolo inak pred 40 rokmi. PReco v 60-tych rokoch existoval vysoky zaujem o zlozitejsiu hudbu, bol evidentny zaujem o texty o experiment, a to nielen v hudbe, ale aj vo filme napriklad. Je zname, ze aj umelecke veci boli komercne uspesne. Je to velka zmena a ta ma pricinu. O tom tu hovorim (obcas) Žmurk
Možnú odpoveď som tu predsa uviedol. Neexistovali zapisovateľné médiá ani internet, a tak mohol biznis koexistovať s umením v účelnej symbióze. Dôraz sa dával na kvalitu, labely medzi sebou súťažili, kto bude mať kvalitnejšie portfólio interpretov. A kvalitné umelecké veci sa dobre predávali. Nikto a nič nenútilo spoločnosti k hyperkvantite, všetko šlo prirodzene a nebolo sa treba uchyľovať k umelo motivovaným predajom v supermarketoch na tony, a napriek tomu sa dalo dobre zarobiť. Tým pádom bolo dosť peňazí na to, aby sa vyrábala kvalita. Klasický kapitalizmus.
« Posledná zmena: 26. Február , 2009, 10:13:30 od Predator » Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #291 kedy: 26. Február , 2009, 10:25:31 »

Možnú odpoveď som tu predsa uviedol. Neexistovali zapisovateľné médiá ani internet, a tak mohol biznis koexistovať s umením v účelnej symbióze. Dôraz sa dával na kvalitu, labely medzi sebou súťažili, kto bude mať kvalitnejšie portfólio interpretov. A kvalitné umelecké veci sa dobre predávali. Nikto a nič nenútilo spoločnosti k hyperkvantite, všetko šlo prirodzene a nebolo sa treba uchyľovať k umelo motivovaným predajom v supermarketoch na tony, a napriek tomu sa dalo dobre zarobiť. Tým pádom bolo dosť peňazí na to, aby sa vyrábala kvalita. Klasický kapitalizmus.
V pohode, ja som myslel recincku otazku, nie otazku na teba Na zdravie! S toebou suhlasim, aj ked to trochu pokrivkava, preto, lebo ani v 70-tych rokoch neexistoval internet a ostatne vymozenosti a ta kvalita zacala klesat uz vtedy. Jednoducho to bolo skor sposobene rychlym rozmachom biznisu po skusenostiach zo 60-tych rokov to cele nabralo viac nadych priemyslu
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #292 kedy: 26. Február , 2009, 10:27:22 »

V pohode, ja som myslel recincku otazku, nie otazku na teba Na zdravie! S toebou suhlasim, aj ked to trochu pokrivkava, preto, lebo ani v 70-tych rokoch neexistoval internet a ostatne vymozenosti a ta kvalita zacala klesat uz vtedy. Jednoducho to bolo skor sposobene rychlym rozmachom biznisu po skusenostiach zo 60-tych rokov to cele nabralo viac nadych priemyslu
Ale nepokrivkáva, existovali už predsa komerčne predávané magnetofóny  Som frajer pamätníci si pamätajú na zháňanie páskov s kapelami, čo sa nedali normálne zohnať, alebo ich LP boli boli moc drahé.
« Posledná zmena: 26. Február , 2009, 10:28:26 od Predator » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #293 kedy: 26. Február , 2009, 13:38:32 »

tak mi len povedzte ze ci je napriklad moja oblubena pantera kvalitna muzika? vpodstate to je len par riffov dokopy, nic zlozite kompozicne. spev je totalny brechot, vpodstate to bola banda hulicov a najebancov. je to teda kvalitna hudba?
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #294 kedy: 26. Február , 2009, 13:44:13 »

tak mi len povedzte ze ci je napriklad moja oblubena pantera kvalitna muzika? vpodstate to je len par riffov dokopy, nic zlozite kompozicne. spev je totalny brechot, vpodstate to bola banda hulicov a najebancov. je to teda kvalitna hudba?

Zakky, nie,  nie je :). Paci sa to sice tebe, aj mne, ale vacsine ludi na svete vratane tvojej a mojej mamy sa to nepaci :).

OMG, co to riesis  Beeee
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #295 kedy: 26. Február , 2009, 13:55:06 »

Nadherna tema, uz vcera mi vysla slzicka...

Je aj nie je
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #296 kedy: 26. Február , 2009, 14:15:14 »

Zdravíčko páni teoretici, :)
dám vám jednu praktickú radu-serte na to. :) Zdravíčko
Zaznamenané
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286

www.bandzone.cz/oldrockers

« Odpoveď #297 kedy: 26. Február , 2009, 14:28:20 »

Popoularity, nie kvality.
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #298 kedy: 26. Február , 2009, 14:58:29 »

presne tak Žmurk Popularita a kvalita su dve rozne veci. Ak tak rozmyslam o tejto  teme tak ma napada iba jedna analogia, ale dost presna. Je to ako v mode v obliekani. V zasade nikto nepotrebuje modne trendy, jedine tvorcivia oblecenia, ktori potrebuju predavat. Aj modny trend je diktovany zhora, teda je vytvarany umelo, trva urcitu dobu (napr. sezonu) a potom je vyhlaseny za prekonany a na svete je nova modna vlna. Tak isto sa to robi v hudobnom priemysle. Ludom je nadiktovany urcity trend, zvuk, skupina interpretov, aby ich vzapäti vystriedal niekto iny. Zaklad je obmena Zdravíčko
« Posledná zmena: 26. Február , 2009, 14:59:04 od yngwinier » Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #299 kedy: 26. Február , 2009, 15:19:32 »

toto je ono  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.122 sekund, 24 otázok.