Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 08:54:49
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 89220 krát)
0 užívateľov a 96 Hostí prehliada túto tému.
predator
Hosť
« Odpoveď #330 kedy: 03. Marec , 2009, 11:17:12 »

preco nezasluzi ? na tu babu by prisli ludia, aj keby bola bez kapely. na kapelu bez baby by prislo niekolkonasobne menej ludi... nepomozes si, je to tak a ked to tak je, tak to tak aj ma byt. to je cele, o com je tato debata.
No nezaslúži - na marketingový produkt príde viac ľudí ako na kvalitných majstrov svojich nástrojov. Tým je myslím aj priamo tebou potvrdené, že skutočne počet poslucháčov nehovorí nič o kvalite interpreta.

Že je to tak, je fakt. Že by to, ak by platila fráza, že kvalita je úmerná popularite, tak byť nemalo, je vec iná. Je tam rozpor. Niektoré z tvrdení je chybné ...

BTW potom je asi najlepší politik na SK Fico  :) má najvyššie preferencie, najviac ľudí by ho volilo, nepomôžeš si, a ak to tak je, tak to asi tak má byť. O tom je tvoja logika.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #331 kedy: 03. Marec , 2009, 11:19:35 »

nič nieje lahke,keby to bolo lahke tak Floyd je moja predkapela,to si treba uvedomit Na zdravie!
Ver tomu, že keby si mal za sebou silnú firmu a zopár mega dolárov (aj keď dolár padá  Bavím sa skvele ) tak si zahráš na koncerte, kde ti budú robiť Floydi predkapelu a Desmod pódiových technikov.  Na zdravie!

Okrem toho, Pink Floyd ... to je desaťročia pestovaný kult, mýtus, pojem, legenda medzi kapelami. A o hviezdičkách typu Rihanna sme pred pár rokmi nepočuli nič a o pár rokov zas nebudeme počuť nič, to je trochu iná kapusta.
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 11:22:25 od Predator » Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #332 kedy: 03. Marec , 2009, 11:20:55 »

mna by skor zaujimalo, ci si teda uzivatelia, ktori tvrdia ze kvalita hudby je umerna poctu posluchacov skutocne pustaju doma prevazne tu najpopularnejsiu hudbu, teda tu ktoru pokladaju za kvalitnu. Vychadzam z toho, ze clovek radsej pouziva co najkvalitnejsie veci ak su rovnako dostupne, ako tie menej kvalitne. Teda: Je skutocne vyber pocuvanej hudby ovplyvneny tymto kriteriom, respektive je to kriterium uplatnovane aj niekde inde ako v diskusii na fore?
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #333 kedy: 03. Marec , 2009, 11:27:23 »

A o hviezdičkách typu Rihanna sme pred pár rokmi nepočuli nič a o pár rokov zas nebudeme počuť nič, to je trochu iná kapusta.

No a co? Ani mineralka Rajec tu nebola pred 20-timi rokmi a mozno, ze o dva roky tu tiez nebude. Ale teraz mi chuti, tak si ju kupim.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
predator
Hosť
« Odpoveď #334 kedy: 03. Marec , 2009, 11:31:15 »

No a co? Ani mineralka Rajec tu nebola pred 20-timi rokmi a mozno, ze o dva roky tu tiez nebude. Ale teraz mi chuti, tak si ju kupim.
To bolo trošku mimo ... tá minerálka tu bola furt, ten prameň nevznikol za pár rokov, také niečo sa tvorí tisícročia a pochybujem, že za pár rokov vyschne ... skús lepší prípad. To, že sa ti páči Rihanna ako samica, ti neberiem. Ale netreba to miešať s muzikou.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #335 kedy: 03. Marec , 2009, 11:32:53 »

Ver tomu, že keby si mal za sebou silnú firmu a zopár mega dolárov (aj keď dolár padá  Bavím sa skvele ) tak si zahráš na koncerte, kde ti budú robiť Floydi predkapelu a Desmod pódiových technikov.  Na zdravie!

Okrem toho, Pink Floyd ... to je desaťročia pestovaný kult, mýtus, pojem, legenda medzi kapelami. A o hviezdičkách typu Rihanna sme pred pár rokmi nepočuli nič a o pár rokov zas nebudeme počuť nič, to je trochu iná kapusta.
pekne sa to predstavuje ,nuž začinam hladat sponzorov a brnknem Gilmurovi či ma čas mi robit predskokana Bavím sa skvele
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #336 kedy: 03. Marec , 2009, 11:33:39 »

pekne sa to predstavuje ,nuž začinam hladat sponzorov a brnknem Gilmurovi či ma čas mi robit predskokana Bavím sa skvele
Myslím si, že o pár rokov ti bude robiť predskokana Rihanna  Bavím sa skvele
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #337 kedy: 03. Marec , 2009, 11:37:44 »

Citácia
To bolo trošku mimo ...

Nemyslim si, ale dobre.

Preco by som to nemal miesat s muzikou? Bol to koncert? Bol. A co ked na nic nehrala a mozno ze ziadnu skladbu nezlozila. Ja celu tu show a celu tu medializaciu beriem ako produkt, na ktorom sa pracuje, ktory ma istu uroven v ramci tejto brandze. Tak ako si povedal, clovek ma pravo vyberu. Ty by si isiel na muzikal, dobre. Aj ja, muzikaly mam rad. A rovnako bol popici vcerajsi koncert Dura Buriana v Hlave 22, ktory nebol o marketingu, ale bol o realnych muzikantoch. A takisto by som isiel na koncert Madonny, lebo je to zas inak popici. Treba si trochu rozsirit obzory. :)
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 11:38:58 od iMbUS » Zaznamenané

Mame nejake novinky.
predator
Hosť
« Odpoveď #338 kedy: 03. Marec , 2009, 11:49:12 »

Takto končí rocker ... začne robiť kompromisy v hudbe, presviedčať sám seba, že to, čomu veril roky, už neplatí, že marketingom nafúknutá bublina je "nový obzor a nová úroveň kvality v hudbe" a to je začiatok konca jeho rockerstva. Otázka je, čo ďalej ... to, že vlastne vždy chcel hrať pop, ska, jazz, či nebodaj niečo iné, mu starí priaznivci neodpustia a noví nezožerú. Na Slovensku sú len dva príklady, kde sa podarilo skvele prehodiť výhybku od rocku ku popu - kapely Team a Desmod. A vedľa týchto víťazov sa krčia haldy porazených bývalých rockerov, ktorým ich nový pop nik neuveril.
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 11:52:15 od Predator » Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #339 kedy: 03. Marec , 2009, 11:55:34 »

Ja myslím že v prípade Teamu a Desmodu ťahal za nitky niekto iný a nie samotná kapela...... a tomu ver  Na zdravie!
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #340 kedy: 03. Marec , 2009, 11:55:51 »

heh, ze takto konci rocker, to bolo dobre. Z takeho sme uz vyrastli, ze ja som depesak a ty metalista, nie? :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #341 kedy: 03. Marec , 2009, 11:56:01 »

Ja myslím že v prípade Teamu a Desmodu ťahal za nitky niekto iný a nie samotná kapela...... a tomu ver  Na zdravie!
To je viac, nez jasne. :)
 Na zdravie!
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #342 kedy: 03. Marec , 2009, 11:56:22 »

Tomu verím.  Na zdravie!
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #343 kedy: 03. Marec , 2009, 11:57:04 »

heh, ze takto konci rocker, to bolo dobre. Z takeho sme uz vyrastli, ze ja som depesak a ty metalista, nie? :)
Ja som metalista a nehanbím sa za to  Bavím sa skvele  Na zdravie!

Ráž má pravdu keď spieva, že "kompromisy to sú krysy, ktoré lezú z temnej diery, nakazí sa, kto im verí". A to nepatrím k ultrafans Elánu
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 11:59:06 od Predator » Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #344 kedy: 03. Marec , 2009, 11:59:22 »

Ani nemas za co, metal je dobry. :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.111 sekund, 23 otázok.