predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #360 kedy: 03. Marec , 2009, 13:35:27 » |
|
v com je vykrucanie ? inac hodnotim to, co sa ma bytostne tyka a inac hodnotim to, co je vymyslene na zabavu ludi...
Asi v tom, že sa bavíme na abstraktnú tému kvalita niečoho vs popularita niečoho. Platia tam analogické súvislosti, analogické metódy marketingu atď atď ... A to, čo sa ťa bytostne dotýka a čo nie, je vecou tvojho subjektívneho prístupu k veci a tieto súvislosti to nijak neovplyvňuje, ak je trebárs niekto budhista, tak sa ho bytostne nedotýka nič, a pritom je vystavený tým istým veciam ako trebárs niekto, komu to isté prostredie bytostne vadí . Tie veci ani súvislosti medzi nimi sa však týmto nijak nemenia
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 13:37:11 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #361 kedy: 03. Marec , 2009, 13:49:38 » |
|
podla teba je fico zly politik? kto je podla teba dobry politik? moze byt vobec hocikto kto ma popularitu u teba dobry? ty mas ale riadne napicu auto ked sa tak pozriem ako je swift popularne a predavane auto.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #362 kedy: 03. Marec , 2009, 14:04:03 » |
|
podla teba je fico zly politik? kto je podla teba dobry politik? moze byt vobec hocikto kto ma popularitu u teba dobry? ty mas ale riadne napicu auto ked sa tak pozriem ako je swift popularne a predavane auto.
jasne, aj Hitler bol super politik Ak mame Fica, ci kohokolvek posudzovat, treba sa pozriet aj na druhu stranu vztahu "dopyt a ponuka". Podla mna obaja spomenuti pani len sikovne vyuzili dopyt po jednoduchych rieseniach, agresivnych postupoch. Cize "velkost" oboch spociva(la) vo vhodnej konstelacii a schopnosti hovorit o tom, co chceli masy pocut. Je to len jedno z moznych kriterii posudzovania. Podla mna ma dobry politik hovorit aj o nepopularnych veciach, ma pripravit ludi na horsie casy, hovorit pravdu za kazdu cenu, aj ked je neprijemna, atd. Ked to vezmeme z tohto konca, tak zistime, ze kvalita je celkom inde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #363 kedy: 03. Marec , 2009, 14:06:19 » |
|
To netvrdím ani som netvrdil ja tvrdím, že kvalita a popularita nemá jednoznačný a univerzálny súvis, môže ísť ruka v ruke a rovnako sa môže diametrálne rozchádzať jedna s druhou matematicky povedané jedná sa o dve množiny, ktoré niekde môžu mať prienik, čo však nie je zákonitosťou univerzálne platnou pre akýkoľvek ich náhodne vybraný prvok
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 14:07:29 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #364 kedy: 03. Marec , 2009, 14:07:37 » |
|
na tomto sa s tebou zhodnem. nesadneme si akurat pri vybere prvkov mnoziny
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #365 kedy: 03. Marec , 2009, 14:08:53 » |
|
na tomto sa s tebou zhodnem. nesadneme si akurat pri vybere prvkov mnoziny Skôr sa asi nezhodneme v tom, kde dochádza k prieniku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #366 kedy: 03. Marec , 2009, 14:12:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #367 kedy: 03. Marec , 2009, 14:14:03 » |
|
Asi v tom, že sa bavíme na abstraktnú tému kvalita niečoho vs popularita niečoho. Platia tam analogické súvislosti, analogické metódy marketingu atď atď ... A to, čo sa ťa bytostne dotýka a čo nie, je vecou tvojho subjektívneho prístupu k veci a tieto súvislosti to nijak neovplyvňuje, ak je trebárs niekto budhista, tak sa ho bytostne nedotýka nič, a pritom je vystavený tým istým veciam ako trebárs niekto, komu to isté prostredie bytostne vadí . Tie veci ani súvislosti medzi nimi sa však týmto nijak nemenia nie - ked Ti ja poviem, ze rozlisujem hodnotenie cohosi podla toho, ci sa ma to bytostne tyka alebo nie, tak je to tak, ako som napisal. ci ty nieco k tomu napises budes sa snazit moje tvrdenie znasilnit a naposovat tak, aby Ti sedeli analogie este stale neznamena, ze by to, co som napisal o svojom rozlisovani prestalo platit nejde totiz o techniku k popularite, ale o dosledok toho... aj Fico, aj vydavatel moze pouzit rovnaku techniku k dosiahnutiu popularity - Fico tvrdi to, co ludia chcu pocut, vydavatel vydava a media pustaju to, co ludia chcu pocut - v tom analogia je. ovsem jedno v poriadku je - media pustaju ludom to, co chcu - je to o zabave. druhe v poriadku nie je - Fico si buduje postavenie na tom, ze rozprava to, co ludia chcu pocut a nerobi to, co je potrebne (zjednodusene) - nie je to o zabave, su to vazne veci s vaznymi dosledkami. cize pre toto Tvoja analogia fungovat nemoze.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #368 kedy: 03. Marec , 2009, 14:14:34 » |
|
Nie, ja som iba metalista intelektuál
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #369 kedy: 03. Marec , 2009, 14:14:42 » |
|
Je počet poslucháčov merítkom kvality ? je ........................................................... .neviete k veci odpovedat romanonezmyslovpisci???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #370 kedy: 03. Marec , 2009, 14:15:12 » |
|
nebavime sa o univerzalnom suvise, bavime sa o komercne uspesnej hudbe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #371 kedy: 03. Marec , 2009, 14:16:59 » |
|
Nie, ja som iba metalista intelektuál no zbohom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #372 kedy: 03. Marec , 2009, 14:17:22 » |
|
Je počet poslucháčov merítkom kvality ? je ........................................................... .neviete k veci odpovedat romanonezmyslovpisci??? Nie je ... v opačnom prípade tu asi nikto na tomto fóre nerobí hudbu, čo za dačo stojí. A to sa mi nezdá
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #373 kedy: 03. Marec , 2009, 14:19:23 » |
|
Nie je ... v opačnom prípade tu asi nikto na tomto fóre nerobí hudbu, čo za dačo stojí. A to sa mi nezdá čo je merítkom či hudba za niečo stojí alebo nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
predator
Hosť
|