Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 08:39:06
Strán: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 88919 krát)
0 užívateľov a 19 Hostí prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #480 kedy: 04. Marec , 2009, 12:14:44 »

Na zdravie! Na zdravie!

Asi na tom názve albumu Bon Jovi niečo bude.... 100.000.000 FANS CAN T BE WRONG....  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #481 kedy: 04. Marec , 2009, 12:21:56 »

Na zdravie! Na zdravie!

Asi na tom názve albumu Bon Jovi niečo bude.... 100.000.000 FANS CAN T BE WRONG....  ha ha ha Na zdravie!
asi ano Bavím sa skvele Bavím sa skvele hlavne si vela ludi pletie ked sa im niečo pači s tym že tomu rozumie a vie ako to treba robit,nemyslim seba ,že ja viem lebo neviem ale važim si každeho kto niečo dosiahol pretože je to naozaj velmi tažke..
kedže si každy den pustim minim..jeden film asi by som mohol do toho kecat spilbergovi  Bavím sa skvele Bavím sa skvele lebo tomu rozumiem!!!!!
Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #482 kedy: 04. Marec , 2009, 12:26:34 »

Mne sa zas zdá, že by som ten Paríž Dakar zajazdil lepšie ako naši pretekári, lebo mi to s autom v mlákach ide výborne..a aj po piesku, čo som skúšal..... Na zdravie!
« Posledná zmena: 04. Marec , 2009, 12:27:37 od RobG » Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #483 kedy: 04. Marec , 2009, 12:31:54 »

Mne sa zas zdá, že by som ten Paríž Dakar zajazdil lepšie ako naši pretekári, lebo mi to s autom v mlákach ide výborne..a aj po piesku, čo som skúšal..... Na zdravie!
ja som si to tiež myslel ale už som najebal tento rock tak som zmenil nazor nie som šumacher Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #484 kedy: 04. Marec , 2009, 12:32:25 »

Ale ved si tu len tak tlachame, nikto nikomu nic neradi. Mne je jedno kolko kto preda albumov aj kolko ma fanusikov, mne to prachy neprinesie. Ja si pustam svoje zanre, nastastie vsetko sa da kupit, co pomaly vyslo. Radia nepocuvam, Euroviziu som nevidel ani raz a som stastny. Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #485 kedy: 04. Marec , 2009, 12:36:50 »

Ja mám teraz v aute BRIAN ADAMS poslednú výberovku a striedam to s KISS DOUBLE PLATINUM, FOO FIGHTERS a sólo doskami RICHIE SAMBORU, ale keď ide v rádiu FORIGNER, rád si to pre zmenu nálady vypočujem...
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #486 kedy: 04. Marec , 2009, 20:17:30 »

Iggy a teraz daj ten o tom, ze hudba je len matika a ze vsetko je len o poctoch  Bavím sa skvele
samozrejme, ze je. tak isto ako viera je kokotina a racionalne poznanie je jedine existujuce, tak vsetky pocity sa daju vysvetlit a ked to niekto nevie, no tak to akurat hovori cosi o limite jeho rozumu. to je vsetko.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
predator
Hosť
« Odpoveď #487 kedy: 04. Marec , 2009, 20:36:16 »

samozrejme, ze je. tak isto ako viera je kokotina a racionalne poznanie je jedine existujuce, tak vsetky pocity sa daju vysvetlit a ked to niekto nevie, no tak to akurat hovori cosi o limite jeho rozumu. to je vsetko.
Hudba JE v skutočnosti fyzika a matematika ... akurát sa desím momentu, keď dakto vynájde nejaký dokonalý vzorec na dokonalú pesničku a všetky piesne budú jedna úplne ako druhá, písané nejakým Microsoft Hit Makerom 2010 Platinum Edition ... niekedy mi pripadá, že ktosi už túto technológiu potajme skúša  :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #488 kedy: 04. Marec , 2009, 21:30:32 »

Aku vieru mas na mysli ?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #489 kedy: 04. Marec , 2009, 22:03:35 »

pohybujes sa na tenkom lade.. dojde par ludi a zacne sa priet.. nerob to.. viem co si tym mal na mysli  Zdravíčko
Zaznamenané

cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #490 kedy: 04. Marec , 2009, 22:15:45 »

?§!.
Zaznamenané

Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #491 kedy: 04. Marec , 2009, 22:41:50 »

Problemy metafyziky vyriesene v troch slovach  ha ha ha
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #492 kedy: 04. Marec , 2009, 22:48:03 »

... limitach rozumu alebo! samotnych , po tvojom racionalnych systemov,  Bavím sa skvele
ktore aj tak obsahuju metafyzicke tvrdenia a dostavju sa do nich aj spory s nimi suvisiace ostatne asi skor v ss.
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #493 kedy: 06. Marec , 2009, 12:17:50 »

Hudba JE v skutočnosti fyzika a matematika ... akurát sa desím momentu, keď dakto vynájde nejaký dokonalý vzorec na dokonalú pesničku a všetky piesne budú jedna úplne ako druhá, písané nejakým Microsoft Hit Makerom 2010 Platinum Edition ... niekedy mi pripadá, že ktosi už túto technológiu potajme skúša  :)

A ta dokonala pesnicka sa bude pacit kazdemu jednemu cloveku na zemi, nastane svetovy mier a vsetci sa spolocne nafetujeme a budeme debatovat o tom ake je vsetko popici  Popiskujem si
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #494 kedy: 06. Marec , 2009, 15:13:56 »

asi niesi v obraze... hovori ti nieco pojem "inteligentny dizajn"? iba povedz ci ano ci nie... ak nie tak si zisti co to je mozno sa ti vyjasni... Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.13 sekund, 23 otázok.