Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 10:45:21
Strán: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 89544 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #495 kedy: 06. Marec , 2009, 15:29:13 »

asi niesi v obraze... hovori ti nieco pojem "inteligentny dizajn"? iba povedz ci ano ci nie... ak nie tak si zisti co to je mozno sa ti vyjasni... Na zdravie!
to je jedna z tych "vacsich" az "najvacsich" picovin , ktore zvyknu strasne uzkostlivo zastavat veriaci
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #496 kedy: 06. Marec , 2009, 15:47:09 »

to je jedna z tych "vacsich" az "najvacsich" picovin , ktore zvyknu strasne uzkostlivo zastavat veriaci

no vidis ja mam iny nazor...  Na zdravie! a za to ze som veriaci sa nehambim, skor som na to hrdy... lebo ked ja budem skapinat budem mat nadej a budem sa tesit... Na zdravie!
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #497 kedy: 06. Marec , 2009, 15:52:27 »

Stale sme ale pri tom, ze nech je hudba cokolvek, matematika, vysledok spravne pouziteho vzorca, alebo nesuroda hmlovina umeleckeho sebavyjadrenia - vysledok je rovnaky - musis byt dobry matematik, ak hudbu vidis ako matematiku, musis mat skvely prehlad vo vzorcoch, ak hudbu vidis ako spravne umiestnene sekvencie a premenne, alebo ti musi sakra jebat a pohybujes sa v inych dimenziach ako bezni ludia... a vtedy vznikne to prekrasne slovne spojenie: dobra hudba - ktora sa niekomu paci alebo nepaci...

Takze je to marne, mysli si co chces, hudbu rovno prirovnaj k priprave hotdogu, ale ten hotdog musis vediet sakra dobre pripravit, nestaci len prezentovat svoj extremisticky nazor na internetovom fore...  Zdravíčko

alebo mozno staci ... Huh! Popiskujem si
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #498 kedy: 06. Marec , 2009, 15:58:50 »

Stale sme ale pri tom, ze nech je hudba cokolvek, matematika, vysledok spravne pouziteho vzorca, alebo nesuroda hmlovina umeleckeho sebavyjadrenia - vysledok je rovnaky - musis byt dobry matematik, ak hudbu vidis ako matematiku, musis mat skvely prehlad vo vzorcoch, ak hudbu vidis ako spravne umiestnene sekvencie a premenne, alebo ti musi sakra jebat a pohybujes sa v inych dimenziach ako bezni ludia... a vtedy vznikne to prekrasne slovne spojenie: dobra hudba - ktora sa niekomu paci alebo nepaci...

Takze je to marne, mysli si co chces, hudbu rovno prirovnaj k priprave hotdogu, ale ten hotdog musis vediet sakra dobre pripravit, nestaci len prezentovat svoj extremisticky nazor na internetovom fore...  Zdravíčko

alebo mozno staci ... Huh! Popiskujem si

zaujimavy nazor  Na zdravie! rozhodne aj na showbiznise je vela umu a  know how... cize toho ze treba vediet ho robit aby si v nom bol uspesny...
ale kedze hudba je nedefinovatelna, tazko zistime kolko ma showbiznis s hudbou spolocne, lebo hudba a showbiznis su hranice ktore sa v reale nedaju vymedzit... Zdravíčko
Zaznamenané
palii
miestny štamgast

« Odpoveď #499 kedy: 06. Marec , 2009, 16:05:22 »

ale da sa. ja to viem, takze kludne mi posielajte kapely a ukazky a ja vam poviem ci to je objektivne dobre alebo zle.

takze napriklad Dream Theater - totalne zly gyc, nerealne, sterilna nuda, velmi nizka hodnota.........  Nirvana - super kapela, vyborny songwriting, super zvuk, obrovsky prinos, velka umelecka hodnota

takze kludne vam poviem keby ste mali problem do buducna.... staci sa opytat
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #500 kedy: 06. Marec , 2009, 16:06:16 »

Takze je to marne, mysli si co chces, hudbu rovno prirovnaj k priprave hotdogu, ale ten hotdog musis vediet sakra dobre pripravit

pekny nazor.
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #501 kedy: 06. Marec , 2009, 22:02:10 »

ale da sa. ja to viem, takze kludne mi posielajte kapely a ukazky a ja vam poviem ci to je objektivne dobre alebo zle.

takze napriklad Dream Theater - totalne zly gyc, nerealne, sterilna nuda, velmi nizka hodnota.........  Nirvana - super kapela, vyborny songwriting, super zvuk, obrovsky prinos, velka umelecka hodnota

takze kludne vam poviem keby ste mali problem do buducna.... staci sa opytat

lamb of god mi povedz ci je dobre  Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #502 kedy: 06. Marec , 2009, 22:33:41 »

lamb of god mi povedz ci je dobre  Bavím sa skvele
je, a ked povie, ze nie, tak ho o tom mark presvedci, jak randyho  ha ha ha
Zaznamenané
palii
miestny štamgast

« Odpoveď #503 kedy: 07. Marec , 2009, 09:02:15 »

samozrejme ze nie. tento typ metalu ma mnoho paralel s jehovistami. nevie sa preco tolko zaujmu, ako, naco? ludia si o nich vseobecne robia picu ale oni si existuju vlastnym zivotom, vlastne akcie, mimo reality...

ALE! napriklat taky metal ako cult of luna - vyborna kapela, velky prinos... samozrejme objektivne

kludne sa pytajte
Zaznamenané
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #504 kedy: 07. Marec , 2009, 11:52:00 »

?§!. jesus ! tolko balastu
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #505 kedy: 08. Marec , 2009, 15:37:29 »

palii ma dobry umysel a ziadny vkus...  Som frajer Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
udry
Hosť
« Odpoveď #506 kedy: 30. Marec , 2009, 19:36:05 »

Nechcem oponovat,ale tie skladby  "americkych hviezd" komponuju profi skladatelia. A väčšinou ich ponukaju v klavirnej verzii.Že potom producent,aranžer atd. daju tomu taku podobu aku počujeme,je ina vec. / neviem,možno sa časy zmenili,ale raz bežal dokument,kde skladatel,ktory  urobil par pesničiek pre Madonu a dalšich, rozpraval o svojej praci. A skladal len a len pri klaviry .A nebolo to dáke vytukanie melodie,ale skladba,ktora bola perfektna len v klavirnej verzii.No,či je to umelec Huh!??/
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #507 kedy: 30. Marec , 2009, 20:29:45 »

Nechcem oponovat,ale tie skladby  "americkych hviezd" komponuju profi skladatelia. A väčšinou ich ponukaju v klavirnej verzii.Že potom producent,aranžer atd. daju tomu taku podobu aku počujeme,je ina vec. / neviem,možno sa časy zmenili,ale raz bežal dokument,kde skladatel,ktory  urobil par pesničiek pre Madonu a dalšich, rozpraval o svojej praci. A skladal len a len pri klaviry .A nebolo to dáke vytukanie melodie,ale skladba,ktora bola perfektna len v klavirnej verzii.No,či je to umelec Huh!??/

uz ste vyhnali predatora z fora aj virsika uz sa tu ziadne vedecke poznatky neobjavia  Smútim
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #508 kedy: 31. Marec , 2009, 06:47:05 »

Blazej: trafil si klinec po hlavicke. Je to aj podla mna tak. Navyse existuje strasny kopec prostriedkov, ktorymi sa pocuvanost ovplyvnuje. Prave citam knihu od Nicka Masona o historii Pink Floyd a tam dost plasticky vykresluje niektore metody. Napr. agentury vedeli, ktore predajne v Londyne sluzili ako "vzorka" predajnosti, takze niektori bezhlavo skupovali platne svojho interpreta prave z tychto predajni, doma v skriniach mali vraj obrovske zasoby platni, ktore nikto nikdy nepocuval ha ha ha
Niektori boli schopni obchadzat babenky v tychto predajniach s bonbonierami a presvedcili ich, aby statistiky prepisovali Bavím sa skvele
Z nasich koncin su zname priklady o "vybaveni" hranosti, alebo zaruka v podobe lobbistickeho zakona, ktory hranost jednoducho zarucuje...a o mafianskych praktikach sa pise tiez...napriklad jedna z agentur nechala visiet Roberta Stigwooda (manager Cream, Bee Gees, neskor sef EMI) z okna, lebo ho potrebovali o niecom presvedcit (snad o hlbke umeleckych kvalit niektoreho umelca, ktoreho zastupovala) Žmurk
Proste celkom vazne si myslim, ze vsade kde sa tocia velke prachy, existuje podsvetie a praktiky podsvetia tiez. V tomto odvetvi to plati obzvlast Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #509 kedy: 31. Marec , 2009, 09:43:17 »

to je jedno - aj tak sa v radiach solovat nikdy nebude a tak je to dobre  Ja som čert..
Zaznamenané
Strán: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.