Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 09:45:15
Strán: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 89501 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
yeah
Hosť
« Odpoveď #555 kedy: 31. Marec , 2009, 20:05:37 »

neviem preco vy oravci mate pocit, ze nie ste vychodniari
LOOOOL  Bavím sa skvele
Hlod dňa  ha ha ha
Som z Prešova a mám frajerku z Oravy... a je to úplne to isté.

Inak zaujímavá debatka, najmä ak už sa vyťahujú geografické činitele, vtedy už nemožno pochybovať o vysoko nastavenej latke a duševenom malomocenstve zainteresovaných  Bravooo
Zaznamenané
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #556 kedy: 31. Marec , 2009, 20:10:04 »

ne nescel, asi iba tolko ze stale to je do istej miery podobne. A to v tom ze je to istym sposobom predurcene. Tam ste zdrbali cloveka za to, ze sa snazil uvazovat o kombináciach a co vsetko urcuju, dalej i povedal ale ze to nie je vsetko, mozes mat konecny pocet prvkov ale ich spajanie moze davat nespocitatelne mnozstvo kombinácii, dalej uvazoval o rozlicnych vlastnostiach, ja som mu kupodivu rozumel  *4 oci*  
druhy tvrdil ze to determinuje skusenost, a kombinácie sa deju v tomto priestore. A tomu som inak viac nerozumel, hlavne o tom podvedomí a aposteriornich pocitoch, hoci viem co kazde to slovo znamena cely ten prispevok mi prisiel zmätočný troska
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #557 kedy: 31. Marec , 2009, 21:47:12 »

toto je podla mna umenie, to by som nevedel urobit:
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #558 kedy: 31. Marec , 2009, 21:56:30 »

LOOOOL  Bavím sa skvele
Hlod dňa  ha ha ha
Som z Prešova a mám frajerku z Oravy... a je to úplne to isté.

Inak zaujímavá debatka, najmä ak už sa vyťahujú geografické činitele, vtedy už nemožno pochybovať o vysoko nastavenej latke a duševenom malomocenstve zainteresovaných  Bravooo

trochu si to nepochopil, ja nahodou mam vychodniarov rad, pozri sa na takeho branka, mam ho rad ako vlastneho brata  Bavím sa skvele nerobim ziadne rozdiely medzi ludmi, cigan ako cernoch  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

4oci presne vie, na koho som narazal, na fore je(bolo) tu takych mudrlantov z vychodu viac.... a nie len z vychodu Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

a mato, orava je na severe tak ma nejeb lebo si pridem po bednicku a vezmem ju spat  Žmurk Bavím sa skvele
Zaznamenané

stoka!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #559 kedy: 31. Marec , 2009, 21:59:31 »

a vsak sa nic nestalo, vsetci sa ide od samej lasky zozrat  Na zdravie!

i taka je diskusia Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #560 kedy: 31. Marec , 2009, 22:03:08 »

...pozri sa na takeho branka, mam ho rad ako vlastneho brata  Bavím sa skvele ...
ha ha ha
 Na zdravie! Na zdravie!
 Zdravíčko
Zaznamenané

cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #561 kedy: 31. Marec , 2009, 22:09:43 »

tak to video je krute  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #562 kedy: 31. Marec , 2009, 22:17:19 »

nechce sa mi citat, k comu vsetkemu ste dosli, ale skorej zalezi na kvalite, ako na kvantite posluchacov nie?
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #563 kedy: 01. Apríl , 2009, 06:09:24 »

nechce sa mi citat, k comu vsetkemu ste dosli, ale skorej zalezi na kvalite, ako na kvantite posluchacov nie?

jasne Žmurk ale obchodnikovi to asi nevysvetlis. Ten chce predavat a jeho nic ine nezaujima. Presne to je ten rozdiel medzi dvomi pohladmi na svet popu
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #564 kedy: 01. Apríl , 2009, 07:51:23 »

jasne Žmurk ale obchodnikovi to asi nevysvetlis. Ten chce predavat a jeho nic ine nezaujima. Presne to je ten rozdiel medzi dvomi pohladmi na svet popu
vole , obchodnik sa nenarodi ako obchodnik obchodnik sa stava po tom čo niečo vyprodukuje o čo je zaujem a každy normalny umelec a vobec človek ma radost z toho čo robi ked ma uspech,tu je hlavny problem neznašania popu ako takeho,lenže pre niekoho je metal to iste ako pre metlaka pop,je to o hovne tak ako aj debata čo bolo skor vajce alebo sliepka
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #565 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:00:40 »

vole , obchodnik sa nenarodi ako obchodnik obchodnik sa stava po tom čo niečo vyprodukuje o čo je zaujem a každy normalny umelec a vobec človek ma radost z toho čo robi ked ma uspech,tu je hlavny problem neznašania popu ako takeho,lenže pre niekoho je metal to iste ako pre metlaka pop,je to o hovne tak ako aj debata čo bolo skor vajce alebo sliepka

joe, nie je obchodnik ako obchodnik. Ak je to v poradi: nieco vyprodukujem a paci sa to, je to OK. Ak je to v poradi: vyprodukujem nieco take, co sa bude pacit a potom to predava, to uz pre mna OK nie je. Ten prvy priklad je celkom normalny a prirodzeny proces a ten druhy je podkladanie sa masovemu vkusu. V podstate ani na tom nic zle nie je, ale s umenim to nema nic spolocne Bacha na vec kamo! Ja som netvrdil, ze mam rad metal a ze nemam rad pop. To som akoze kde mal povedat. Aj v pope je spusta dobrych veci a urcite aj metale. Mne vadi cisto obchodna kalkulacia, vdaka comu sa na svet niektori pozeraju iba cez obchodnicke okuliare...a to v konecnom dosledku skodi - v umeni, v sporte, vo vsetkom, vole Na zdravie!
« Posledná zmena: 01. Apríl , 2009, 08:02:09 od yngwinier » Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #566 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:21:59 »

nenapisal som že ty nemaš rad pop a vobec toto je o kok*te debata ,slovo umenie je pre buzerantov Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #567 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:26:25 »

nenapisal som že ty nemaš rad pop a vobec toto je o kok*te debata ,slovo umenie je pre buzerantov Bavím sa skvele

niesi ty nahodou umelec? Bavím sa skvele
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #568 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:27:40 »

nieco podobne tusim tvrdil aj Hitler po tom, co zistil, ze s tym malovanim to velmi nevie Bavím sa skvele
Zaznamenané
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #569 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:28:50 »

joe, nie je obchodnik ako obchodnik. Ak je to v poradi: nieco vyprodukujem a paci sa to, je to OK. Ak je to v poradi: vyprodukujem nieco take, co sa bude pacit a potom to predava, to uz pre mna OK nie je. Ten prvy priklad je celkom normalny a prirodzeny proces a ten druhy je podkladanie sa masovemu vkusu. V podstate ani na tom nic zle nie je, ale s umenim to nema nic spolocne Bacha na vec kamo! Ja som netvrdil, ze mam rad metal a ze nemam rad pop. To som akoze kde mal povedat. Aj v pope je spusta dobrych veci a urcite aj metale. Mne vadi cisto obchodna kalkulacia, vdaka comu sa na svet niektori pozeraju iba cez obchodnicke okuliare...a to v konecnom dosledku skodi - v umeni, v sporte, vo vsetkom, vole Na zdravie!
To by sme museli otocit cely svet naopak (na tu spravnu stranu) ?§!.
Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
Strán: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.