Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 18:18:59
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako vlastne nahravat?  (Prečítané 61211 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #180 kedy: 15. Júl , 2010, 19:11:43 »

aha jasne, rozumiem  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
1pablo
Hosť
« Odpoveď #181 kedy: 29. Júl , 2010, 09:13:08 »

Zdravím chcel som sa spýtať:

ked som v CUBASE a točím tak mám otočený lavý a pravý kanál dám si napr slúchatka a kde je L mi hra pravý a naopak
po MIXDOWN ked pustim nahrávku v PC tak mi tie kanály hraju správne....

Chcel som vlastne sa len spýtať to že ked niečo točím a rozhadzujem kanály že ako to funguje ako na koncerte s pohladu diváka alebo tak ze ja som na pódiu.

Napríklad pri biciich rytmicak sa dava jemne zlava ci z prava, s pohladu diváka by mal ísť z prava. Ale ako sa to v praxi používa na nahrávkach. Dik za info
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #182 kedy: 29. Júl , 2010, 10:49:28 »

velmi divna otazka. neviem na nu odpovedat.
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #183 kedy: 29. Júl , 2010, 14:40:11 »

Nejdem zaklada temu a hodim otazku rovno sem
Mam totiz jednu haluz.
Mam notebook do ktoreho zvykavam nahravat ale jedine ako mozem je cez mic input pretoze nejakym sposobom line-in mi nejak nefunguje. Problem je ten ze ked zapojim cez redukciu tak mi to robi spatnu vazbu obcas strasny sum, ale to len preto lebo pri webcamere mam dalsie 2 dzuri pre vstavane mikrofony, cize mi naraz vsetko snima. Ked som mla zoom g9.2 som fical cez usb takze mi to moc nevadilo ale odkedy pouzivam uz len tento sposob tak ma napadlo ci by som to vedel poriesit cez nejaky USB prevodnik. Kukal som na nete ten guitar link od Behnringera za 29eu, ten NI mobile guitar rig za 99eu alebo asi najlepsia moznost by bola asi ten line6 ux2 ci jak sa to vola... lenze hento stoji 159eu a to je uz troska vela na moj vkus. Dalsia vec co je problematicke v mojom pripade ze ked mam zapnuty hocijaky amp simulator ci uz revalver alebo guitar rig, tak mi automaticky asio disabluje vsetky ostatne zvukove zariadenia... cize kebyze spustim skype alebo media player ciu zt guitar pro spolu s jednym spomenutych tak mi nejde.
Zaznamenané

Im a little princess
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #184 kedy: 29. Júl , 2010, 14:45:05 »

sranda ja nemam asio, ale klasika maudio zvukovku a disabluje mi to tiez :) zapnem amplitube a youtube mi uz neprehra nic.. musim zrusit amplitube, vypnut zvukovku, zapnut zvukovku najde ju a je to
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #185 kedy: 29. Júl , 2010, 14:47:27 »

Ako nehovorim ze je to nejaky mega problem :D ale predsa to niekedy akoze dost vadi
Zaznamenané

Im a little princess
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #186 kedy: 29. Júl , 2010, 14:50:21 »

sranda ja nemam asio, ale klasika maudio zvukovku...

ktora pouziva  ASIO driver... bezna vec, ze nejde prehravat z vele roznych zdrojov do jedneho ASIO outputu... vsak naco by aj ...
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #187 kedy: 29. Júl , 2010, 14:51:31 »

Ked som mal ten zoom tak som asio nepotreboval... preto uvazujem nad guitar linkom lebo ono asio nepotrebuje
Zaznamenané

Im a little princess
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #188 kedy: 29. Júl , 2010, 15:07:47 »

creative asio zvykli niekedy tobiť to, že síce prehrali, ale tak dáko zrýchlené to bolo, záležalo aj od poradia spúšťaných vecí a tak celkom dosť je to nedoriešené u nich, ale o nich to je aj známe, že hardware majú pohodke, len ovládače na to nevedia normálne napísať  Na zdravie!
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #189 kedy: 29. Júl , 2010, 17:23:18 »

bezna vec, ze nejde prehravat z vele roznych zdrojov do jedneho ASIO outputu... vsak naco by aj ...
teraz mierne nechapem. ja si viem pustit DAW, soft na amp simulaciu + z dalsieho playera alebo you tube song a ide mi zvuk zo vsetkych zdrojov (neries preco z dalsieho zdroja "backingtrack, ked si to mozem hodit aj v daw ako stopu") a bezim na ASIO driveri

druha vec, ze v nastaveniach win si vies nastavit ktory zdroj chces pouzit ako vystup. cize input moze byt zvukovka s asio a vystup onboard zvukovka

pablo1:ja som mal vzdy zo vsetkych nahravok, ze sa mixuje a panning robi z pohladu posluchaca, teda akoby si mal kapelu pred sebou
« Posledná zmena: 29. Júl , 2010, 17:26:57 od styrioci » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #190 kedy: 29. Júl , 2010, 17:28:24 »

to zalezi, ako to mas vsetko ponastavovane, kolko mas v skutocnosti k dispozicii tych asio device... a takisto kludne mozes mat v daw ako output device asio driver, ale vo winampe wdm driver a prehliadac ide cez v systeme defaltne nastavenom ms soundmapper ci jak sa to vola, takze Ti to dokaze hrat naraz. pokial ale naozaj chces pouzivat asio driver, tak Ti to nedovoli pouzivat v sucasnosti viacej ako jeden prehravaci SW. teda ak som to ja cele nejako nedpolietol :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #191 kedy: 29. Júl , 2010, 17:37:06 »

to zalezi, ako to mas vsetko ponastavovane, kolko mas v skutocnosti k dispozicii tych asio device... a takisto kludne mozes mat v daw ako output device asio driver, ale vo winampe wdm driver a prehliadac ide cez v systeme defaltne nastavenom ms soundmapper ci jak sa to vola, takze Ti to dokaze hrat naraz. pokial ale naozaj chces pouzivat asio driver, tak Ti to nedovoli pouzivat v sucasnosti viacej ako jeden prehravaci SW. teda ak som to ja cele nejako nedpolietol :)
no ak to ja spravne chapem - k ext. zvukovke mam jeden asio driver nainstalovany, vsetky rozne zvukove zdroje mi idu cez out v externej zvukovke, standarne mam pre win nastavenu ako playback device ext. zvukovku, co pouziva asio driver. alebo sa nechapeme :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #192 kedy: 29. Júl , 2010, 17:57:12 »

neviem, aku mas zvukovku a ani sa v tom zase az tak nevyznam. ale ja mam nainstalovany asio driver k zvukovke, ale v konkretnom SW si mozem nastavit este asio (bez latencie) alebo WDM (s latenciou a s napicu stihanim vykonu) alebo MS sound mapper (co je pri narocnych projektoch v daw uplne nepouzitelne). to iste si mozem nastavit aj vo winampe, aj v systeme ako takom... a takto nejak podobne sa to podrobnejsie nastavovalo aj ked som mal predtym uplne inu asio zvukovku. ak si nastavim trebars v daw aj winampe asio, tak to naraz nejde a tak som to aj cital, ze 2 veci naraz jedno asio vyuzivat nevedia. ale jak si nastavim trebars v tom winampe wdm, tak to ide sucasne z oboch SW. pisem to teraz zcasti zpamati, ale ak na tom zalezi, tak ked sa dostanem ku kompu, mozem to mrknut presne... kludne je mozne, ze nejake zvukovky to vedia popriradzovat automaticky, ze tam kde asio netreba (bezne prehravace, system... ), tam maju vyhradene ine typy output device a potom prehravaju sucasne co treba. ak tu je niekto, kto zfleku ma lepsie vysvetlenie, nech da sem :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #193 kedy: 29. Júl , 2010, 18:00:06 »

vsak je to v podstate taka kktina..hlavne ze ide co ma ha ha ha ale mozem skusit to s tym winampom, len tak pre tu srandu..
« Posledná zmena: 29. Júl , 2010, 18:00:48 od styrioci » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #194 kedy: 29. Júl , 2010, 18:05:53 »

vlastne ten WDM to je prave nejaky ten systemovy windovsacky driver a zvukovky ho bezne vedia vyuzivat, takze prehliadace nejdu cez asio, ani bezne prehravace, pokial sa nenastavi, aby isli... je mozne, ked sa nejaka neasio zvukovka znasilni asio4all driverom, ze potom uz ten systemovy wdm vyuzivat nevie... alebo fakt trepem :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 23 otázok.