proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4170 kedy: 07. Apríl , 2013, 19:42:42 » |
|
Dneska som akurat dostal chut na 2013 R9. Preco?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #4171 kedy: 07. Apríl , 2013, 20:02:45 » |
|
Preco?
Pozeral som nejake videjka na nete a hra to velmi pekne. A uz ma to vekom taha k LP-ckam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4172 kedy: 07. Apríl , 2013, 20:10:54 » |
|
Pozeral som nejake videjka na nete a hra to velmi pekne. A uz ma to vekom taha k LP-ckam. Mna uz skor k ESkam.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #4173 kedy: 07. Apríl , 2013, 20:12:50 » |
|
Mna uz skor k ESkam. Kam to spejeme. Si nakoniec kupis Flying V
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4174 kedy: 07. Apríl , 2013, 20:17:07 » |
|
Kam to spejeme. Si nakoniec kupis Flying V Flying ma nezaujima popravde, to uz potom radsej nejaky Fender.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #4175 kedy: 07. Apríl , 2013, 20:32:16 » |
|
Flying ma nezaujima popravde, to uz potom radsej nejaky Fender. Alebo PRS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4176 kedy: 07. Apríl , 2013, 21:07:47 » |
|
Alebo PRS To ani nahodou, hoci som ich uz viacero skusal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stano
|
|
« Odpoveď #4177 kedy: 10. Apríl , 2013, 06:48:15 » |
|
To ani nahodou, hoci som ich uz viacero skusal. PRS su dobre gitary, akurat Progi je vlastne rasista a nema ich rad z principu
|
|
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4178 kedy: 10. Apríl , 2013, 07:13:24 » |
|
PRS su dobre gitary, akurat Progi je vlastne rasista a nema ich rad z principu Ja viem o ich kvalitach, len nejak mi proste pridu take bezcharakterne a nacancane, bez historie. Inak su to samozrejme vsestranne nastroje s fakt dobrym prevedenim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4179 kedy: 13. Apríl , 2013, 10:20:10 » |
|
Celkom prijemny zvuk, plus zaujimavy model.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #4180 kedy: 14. Apríl , 2013, 21:04:06 » |
|
Progi, nevieš aký radius hmatníka používal Gibson v roku 1958-59? Rovnako aký pražcový drôt (hrúbka, výška približne)?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4181 kedy: 14. Apríl , 2013, 21:13:13 » |
|
Progi, nevieš aký radius hmatníka používal Gibson v roku 1958-59? Rovnako aký pražcový drôt (hrúbka, výška približne)? Radius klasicky 12. Prazce podla modelu, mimo LP Custom a ES355 take kvazi medium prazce, pomerne uzke a nie moc vysoke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #4182 kedy: 14. Apríl , 2013, 21:27:34 » |
|
Radius klasicky 12. Prazce podla modelu, mimo LP Custom a ES355 take kvazi medium prazce, pomerne uzke a nie moc vysoke.
Díky moc. Budem robiť jedno Včko, tak sa trochu informujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #4183 kedy: 14. Apríl , 2013, 23:10:05 » |
|
Celkom prijemny zvuk, plus zaujimavy model. a hlavne konecne kto aj vie hrat na tej gitare, najvacsiu chybu co zvyknu mat tie ukazky starych gibsnov je, ze to vacsinou kupia ludia co maju prachy ale hrat nevedia.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4184 kedy: 18. Apríl , 2013, 11:44:57 » |
|
Ak by niekto chcel v buducnosti kupit SG, tak odporucam kupit SG Standard nove rocnik 2013. Maju 57 classic snimace, vacsina telo z jedneho kusu, prijemny krk a aj mensi uhol krku. Je to kvazi na urovni byvaleho modelu 61 RI. http://www.lespaulforum.com/forum/showthread.php?t=185015
|
|
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2013, 11:46:55 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|