styrioci
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 21. November , 2009, 14:44:28 » |
|
Mozno niekedy mu bolo jedno... Dnes hrava vylucne cez to robene plexi + ma kopu krabic Fulltone, ale hrava nazivo bez nich + tie jeho gitary. myslel som gitary, co sa tyka aparatu, tak na vsetkych koncertoch, co som bol, hral cez to robene nieco (imho ten aparat mu hra vyborne)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 21. November , 2009, 14:50:23 » |
|
takze plexi ? bo na koncertoch sa mi to zdalo volajake zmensene . ako nejaky mini 15-20 W amp , este aj uchytku to ma zboku ale znie to popici
|
|
« Posledná zmena: 21. November , 2009, 14:50:49 od brko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 21. November , 2009, 14:55:35 » |
|
Mne sa paci na Lubovi, ze on je strasne jednoduchy clovek ! Nedavno mi hovoril, ako si chcel kupit novy mobil bez farebneho displaya, bez fotaku atd... tyzden hladal, nakoniec kupil nejaky stary model Nokie... Ma viacero tych robenych ampov. Dokonca jeden jednoknoflikovy. Krabica o rozmeroch 30*15*15 cm a nic viac len jeden kombik. Najcastejsie hrava na kopii Plexi 50 s trafami Tesla, vraj su to vyborne trafaky na Marshall.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 21. November , 2009, 15:20:43 » |
|
Minule som sa s nim bavil o jeho "stajni" s aparatmi ze chce nejake veci uz popredat... takze kto by mal zaujem si nieco vybrat treba mu napisat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 21. November , 2009, 15:30:57 » |
|
jasne brano s cim prides nabuduce? ze lubo ma aparat ktory ma len jeden ovladac on/off bez korekcii?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 21. November , 2009, 15:32:02 » |
|
jasne brano s cim prides nabuduce? ze lubo ma aparat ktory ma len jeden ovladac on/off bez korekcii? Skoda, ze sa musim ovladat... Inak by som Ti natrel chlebik s pomazankou...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 22. November , 2009, 20:05:04 » |
|
vyborny jazzovy standart s naozajstnym citenim to je čo, verejná skúška? tu je to lepšie: podla mna ma toto riadne gule 7 km jelen ma velmi prekvapil vela stylov ód jazzu az po metal ale vsade je citit ich feeling...stale su to oni...texty su niektore velmi fajn spravene...asi najlepsi album aky som zatial pocul..co song to pecka a este vsetci so tu nadavate ze nejsu muzikanti..ze hudba je strasna....chcel by som vidiet vas ako by ste hrali snimi keby z nich niekto vypadol a vas by zavolali... no sa nečuduj, keď prerazili s takou blbosťou a tie negatívne príspevky sú poväčšinou z pred troch až piatich rokov ....
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2009, 21:14:15 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 22. November , 2009, 21:14:17 » |
|
... tu je to lepšie:no sa nečuduj, keď prerazili s takou blbosťou a tie negatívne príspevky sú z pred troch až piatich rokov ....
Blbostou ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 22. November , 2009, 21:14:46 » |
|
Blbostou ?
láska moja de si, tak to je riadny shit
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2009, 21:15:04 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 22. November , 2009, 21:15:12 » |
|
láska moja de si
To je skor for, nez vazna vec. Ale to zapad nevie prijat... zial...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 22. November , 2009, 21:16:51 » |
|
To je skor for, nez vazna vec. Ale to zapad nevie prijat... zial... to je jedno, ale ak to vidíš ako prvé a iné veci sú ti neznáme, tak si spravíš názor
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2009, 21:17:21 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 22. November , 2009, 21:18:57 » |
|
To je skor for, nez vazna vec. Ale to zapad nevie prijat... zial... - ze zapad to nevie prijat.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 22. November , 2009, 21:19:21 » |
|
to je jedno, ale ak to vidíš ako prvé a iné veci sú ti neznáme, tak si spravíš názor
A to je chyba tohto prijebaneho sveta skurveneho... Ze clovek si spravi nazor o tom, o com vie holy koko*t. Ci sa mylim ? Aj na politikov sa picuje a pritom su to obycajni ludia, o ktorych zivotoch vieme tak picu materinu z bulvaru.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 22. November , 2009, 21:21:58 » |
|
Ze clovek si spravi nazor o tom, o com vie holy koko*t. Ci sa mylim ? a z čoho si máš robiť názor, ak nie z dostupných informácii? keď som si pozrel iné skladby, tak som zistil, že nie sú to žumpári, ako sa na začiatku prezentovali a ono sa i rokmi vyhrali
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2009, 21:23:48 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 22. November , 2009, 21:25:47 » |
|
a z čoho si máš robiť názor, ak nie z dostupných informácii? keď som si pozrel iné skladby, tak som zistil, že nie sú to žumpári, ako sa na začiatku prezentovali
Oni uz hraju 15 rokov. Tak snad sa da o nich "cosi" zistit, AK clovek CHCE. Ale netreba hned hadzat hnoj na nieco, o com sa nic nevie, ze ? Ver mi, ze ich muzikantske vykony su tak dobre, ze zakopali by hociktoru kapelu z tohto fora svojim feelingom. Napr. stary song - Greben Gibson, Plexi, kabel.
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2009, 21:26:05 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|