Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 19:00:03
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Multiefekt?  (Prečítané 4440 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 20. Marec , 2009, 22:55:14 »

nie v v zlom, ale co je podareny wah wah ? nie je prednejsi nazor samotnych gitaristov. fr. charakteristika samotneho
efektu a sposob jej preladenia v praxi ? P

no podareny je taky co hra napriklad ako dunlop crybaby teda dobre, napicu je taky co hra napicu, a take su v multakoch
Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 20. Marec , 2009, 23:06:55 »

Zdravíčko Mam Korg AX 1000,3000,Boss ME 50.Mal som toho viac roland GP,nejake zoomy a tak .... no hram predsa len na krabicky... Boss SD1,Marshall Jackhammer a delay.V podstate tie multaky nehraju ´´az tak strasne´´.Ale casom clovek zisti ze ked je niecoho moc treba sa vratit na zaciatok.Jednoducho a dobre.Asi si poskusaj co sa ti bude pacit a to potom kup.  Na zdravie!
Zaznamenané
kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« Odpoveď #17 kedy: 14. Apríl , 2009, 12:59:01 »

no tak zase tvorím tému ktorá nemusí dobre skončiť ale dúfam že sa flame-ových reakcií vyhneme Nezahrávaj sa Žmurk ... takže chcel by som si splašiť nejaký efektový procesor... chcem to čisto na doma len na skúšanie a učenie sa a hľadanie čo využívať a čo nie... uvažujem nad nejakým vcelku lacným mulťákom ale nie shitom, nutnosť je expression pedál a wah prípadne aj whammy efekty, samozrejme delay,chorus,flanger,reverb,noise gate a podobne... neviem však aký... zatiaľ sa pýtam len teoreticky a nejaké vaše skúsenosti... o kvalitu zvuku mi až tak nejde lebo doma na nízkej hlasitosti to je fakt len tak ale zas nie shit... skôr mi ide o expression pedál a o to aby čo najviac vydržal lebo budem ho využívať značne (chcem vyskúšať wah a to poriadne :D )... takže ak viete o niečom vcelku spoľahlivom budem len rád... viem že používané mulťáky idú vcelku lacno tak uvažujem... vopred diki za konštruktívne rady  Žmurk

no na doma stačí cokoliv co jen tvé ucho dokáže pozřít ale pokud bys rad i dobrý wah a případně další kvalitní efekty zkusil bych Korg AX 3000g ale jetě lépe Vox tonelab LE nebo SE kde je wah opravdu věrný kvakadlům vox
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« Odpoveď #18 kedy: 14. Apríl , 2009, 13:01:35 »

Zdravíčko Mam Korg AX 1000,3000,Boss ME 50.Mal som toho viac roland GP,nejake zoomy a tak .... no hram predsa len na krabicky... Boss SD1,Marshall Jackhammer a delay.V podstate tie multaky nehraju ´´az tak strasne´´.Ale casom clovek zisti ze ked je niecoho moc treba sa vratit na zaciatok.Jednoducho a dobre.Asi si poskusaj co sa ti bude pacit a to potom kup.  Na zdravie!

já jsem třeba zkoušel a zkouším porád jak jen to jde a už roky používám RP7 digitech je to sice dinosaurus ale ve smyčce k aparátu docela hraje zatím jsem nenašel náhradu
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #19 kedy: 17. Apríl , 2009, 06:37:24 »

Na doma mám Digitech RP250. Má to už nový DNA2 chip, takže je to iná káva ako napr. 200. Má to dobré modulačné efekty. Hally originál od Lexiconu. Expression pedal za veľa nestojí, ale ten aj tak nepoužívam - efekt je na stole - a s vyloženou nohou to nejde najlepšie.  Bavím sa skvele Má to USB a slúži to ako slušná externá zvukovka. Skreslenia sú oničom, tie rieši Guitar Rig 3 - software. Ale teraz to idem vymeniť za nový Pod X3, tam by mali byť skreslenia o niečom inom, však uvidíme ... ak nie ... tak to bude tá najdrahšia zvukovka akú som mal a Gutar Rig 3 a Amplitude 2 to istia.  ?§!.
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #20 kedy: 17. Apríl , 2009, 06:53:40 »

Na doma mám Digitech RP250. Má to už nový DNA2 chip, takže je to iná káva ako napr. 200. Má to dobré modulačné efekty. Hally originál od Lexiconu. Expression pedal za veľa nestojí, ale ten aj tak nepoužívam - efekt je na stole - a s vyloženou nohou to nejde najlepšie.  Bavím sa skvele Má to USB a slúži to ako slušná externá zvukovka. Skreslenia sú oničom, tie rieši Guitar Rig 3 - software. Ale teraz to idem vymeniť za nový Pod X3, tam by mali byť skreslenia o niečom inom, však uvidíme ... ak nie ... tak to bude tá najdrahšia zvukovka akú som mal a Gutar Rig 3 a Amplitude 2 to istia.  ?§!.
vyborny multak a ma vyborne kvakadlo,ja som mal nedavno RP350 a bol som velmi spokojny
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #21 kedy: 17. Apríl , 2009, 10:28:22 »

...z tých najlacnejších Korg AX5G teda ak autor témy ešte nekúpil....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #22 kedy: 17. Apríl , 2009, 11:05:26 »

já jsem třeba zkoušel a zkouším porád jak jen to jde a už roky používám RP7 digitech je to sice dinosaurus ale ve smyčce k aparátu docela hraje zatím jsem nenašel náhradu

hej RP7 poznam, je to lacna ale vyborna masina... Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.101 sekund, 23 otázok.