Yaro
|
|
« kedy: 24. Marec , 2009, 15:05:14 » |
|
Hovori vam nieco tato Finska kapela? Celkom su sikovni, mne sa osobne paci najviac album Yeah, Yeah, Die, Die, Die. Skĺbili tu niekolko stýlov dokopy: Metal z orchestrom, opernym spevom, repom a detovym revom a aby toho nebolo malo je tu cast, kde by si na svoje prili ludia co maju radi dance, ci ako sa tomu nadava.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 24. Marec , 2009, 15:09:42 » |
|
Boli v bratislave asi pred 10mi rokmi na sedem fest . Zaujimave veci hrali, super chalani, kupil som par CD od nich.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 24. Marec , 2009, 15:49:35 » |
|
to yeah yeah, die die som pocuval asi pred 6 rokmi, vtedy sa mi to strasne pacilo, teraz neviem co by som na to povedal. Ale ten rap tam bol uzasny a do toho ten operny refren:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 24. Marec , 2009, 16:30:14 » |
|
to yeah yeah, die die som pocuval asi pred 6 rokmi, vtedy sa mi to strasne pacilo, teraz neviem co by som na to povedal. Ale ten rap tam bol uzasny a do toho ten operny refren:)
Ano je to starsi album, ja na nom ficim tiez uz nejakych 10 rokov, nie ze by som si to pustal kazdy den, ale ked sa k tomu po dlhsom case vraciam vzdy mi to znova a znova nieco da. Mne sa velmi paci, ten synfonicky uvod a ako ma vzdy prekvapi ta nabustrovana gitara Inak maju kazdy album trochu iny, ani ten posledny nie je zly.
|
|
« Posledná zmena: 24. Marec , 2009, 16:34:01 od Yaro »
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 24. Marec , 2009, 16:44:03 » |
|
ma vzdy prekvapi ta nabustrovana gitara heeej jasne aj mna...teraz sa mi to uplne vybavilo, strasne dlho som to nepocul...musim to niekde vyhrabat urcite to mam niekde na cd-cku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 24. Marec , 2009, 17:20:36 » |
|
páčia sa mi asi dva tri songy možno ja jeden album celý ale neviem isto povedať dlho som nepočúval... v kompe ešte mám zopár albumov lebo niekto to chcel z dákeho fóra... je to strašne zaujímavé
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 24. Marec , 2009, 17:39:43 » |
|
mam album release date + nejake dvd, release date je vyborny album, na tom dvd ja koncert + death metal opera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 26. Marec , 2009, 12:25:24 » |
|
mam album release date + nejake dvd, release date je vyborny album, na tom dvd ja koncert + death metal opera
Ano aj ten je vyborny. Ja som si akurat predvcerom povedal, ze si ho ale nesmiem pustat bezprostredne po Dreame.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 26. Marec , 2009, 12:34:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. Marec , 2009, 10:53:15 » |
|
album Yeah, Yeah, Die, Die, Die.
Waltari ma tymto albumom kedysi dostali do kolien aj po 10 rokoch je to slusny album,sucastnu tvorbu uz nesledujem
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. Marec , 2009, 10:54:51 » |
|
jasne!! Roope Latvala!!!! perfektna kapelka..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 20. August , 2009, 20:23:49 » |
|
Prave som dopozeral Therion, co nahral lajvko v Miskolci so symfonickym orchestrom a zborom a napadla ma jedna vec, ktora ma napada vzdy po takom koncerte. Waltari urobili so svojou Death Symphony in Deep C zatial stale najlepsi prienik medzi metalom a symfonickou hudbou... absolutny nekropromisny umelecky narez... ziadna Metallica, ziadny Nightwish alebo Therion. Stari dobri Waltari su stale Nr. 1. PS: Moja zenuska povazuje tu symfoniu za najlepsi metalovy album, co pocula. A chudera ich musi pri mne vypocut dost vela. Neznasa hlasnu hudbu a najradsej ma klavirne etudy od Debussyho Takze, kto ste to este nepoculi, je najvyssi cas si doplnit rezervy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 20. August , 2009, 21:04:12 » |
|
Suhlas, skoda len ze uz nic podobne znovu neurobili. Dal by som si po tych rokoch uz aj druhy diel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 24. September , 2009, 19:54:45 » |
|
ktore albumy od nich za nieco stoja? zatial Back to persepolis a channel nordica su dost zle co daval spyros ukazku to je z ktoreho albumu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 25. September , 2009, 08:31:45 » |
|
ktore albumy od nich za nieco stoja? zatial Back to persepolis a channel nordica su dost zle co daval spyros ukazku to je z ktoreho albumu? Ved tam mas ten album 5 minut v kuse zobrazeny!!! To je ta symfonia. Z normalnych albumov sa mi najviac paci So Fine!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 25. September , 2009, 12:09:51 » |
|
aha uz vidim a uz aj pocuvam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 31. December , 2009, 00:39:18 » |
|
Nový album od Waltari - Below Zero. Co na to poviete? Prave som sa k nemu dostal a vypekám prvú piesen. Slušnééééé Jedno reprezentačné videjko z tejto placky
|
|
« Posledná zmena: 31. Marec , 2010, 11:53:40 od Yaro »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|