Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 23:38:10
Strán: [1] 2 3 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa Boogie Dual Rectifier - versatility  (Prečítané 24043 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
barso0913
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 72

« kedy: 25. Marec , 2009, 11:45:37 »

Ahojte

Myslim si, ze tento aparat je v dnesnej dobe veeeelmi znamy. Casto je spajany s modernym zvukom, pouzivanym v modernom metale, resp. nu-metale. Z tohto hladiska mam o tomto aparate ako taku predstavu aj ja. Mohutne skreslenie, silne pevne spodky (vyprane a naskrobene) a v spojeni s bednou 4x12 by sa to mozno dalo pouzit aj ako urychlovac castic vzduchu.
Avsak co by ma viac zaujimalo o tomto aparate je jeho moznost vsestranejsieho pouzitia. Cisty kanal (aspon ako som sa docital) byva kritizovany. Takze otazka pre ludi, ktori maju s DR prakticku skusenost. Je tento aparat schopny dosiahnut pekny cisty zvuk, jemnucko skresleny cisty ala Andy Timmons, posunut to dalej do sfery AC/DC...alebo ci existuje vsestranejsi aparat od M/B (okrem Roadkinga, oblicku naozaj nexcem predat). Duala spominam prave preto, ze jeho velke skreslenie sa mi velmi paci. To ROAAAAAAR, DZN DZN DZN....lenze mne sa paci aj cisty zvuk a jemne skreslenie Lonestar a ten asi uz spominane roar a dzn nevie. A kupit DR a Lonestar? O tej oblicke som uz hovoril  :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 25. Marec , 2009, 11:52:36 »

ano je.. moj znamy ma praveze problem odkedy ho prelampoval fender lampami z neho dostat poriadny skresleny.. vsetko od cisteho az po AC/DC tam ma len nie to co chce  Bavím sa skvele
Zaznamenané

vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #2 kedy: 25. Marec , 2009, 12:08:35 »

z duala sa da dostat fakt vela roznych zvukov len treba laborovat,skusat atd.ale dost zalezi aku mas gitaru a do akeho boxu to pichnes Som metlak
ozaj aby som nezabudol aj na prsty  Popiskujem si
Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #3 kedy: 25. Marec , 2009, 12:12:51 »

Prve dva kanaly z Lonestara a dalsie dva kanaly zo stareho Dualu = Mesa Roadster. Takze mas vystarane.  :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #4 kedy: 25. Marec , 2009, 12:15:28 »

ano je.. moj znamy ma praveze problem odkedy ho prelampoval fender lampami z neho dostat poriadny skresleny.. vsetko od cisteho az po AC/DC tam ma len nie to co chce  Bavím sa skvele
presne všetko tam je  Bavím sa skvele len nie čo chcem Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5 kedy: 25. Marec , 2009, 13:21:20 »

presne všetko tam je  Bavím sa skvele len nie čo chcem Bavím sa skvele

Podobne.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
barso0913
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #6 kedy: 25. Marec , 2009, 13:32:51 »

A pri prelampovani fender lampami nie je tak trochu problem s BIASOM, nakolko ho ma DR fixny ?

Majo Fero: Ten Roadster vyzera veeelmi zaujimavo pre mna akurat bohuzial ta cena je uz trochu vyssia. Ja skor rozmyslam nad "jazdenym" rectom a zrejme by som vyuzil sluzby Danyho z boogiestan.com, takze moj smely plan je zmestit sa do 2000 eurof + bedna bude homehandmade (gitara strakac).
K tomu co napisal Joe a Progi: tak to uz je len otazkou osobnych preferencii, hudobneho zamerania a vkusu...keby boli vsetci gitaristi rovnaky tak to by bolo zle zle, vsetko zle  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #7 kedy: 25. Marec , 2009, 13:37:50 »

A pri prelampovani fender lampami nie je tak trochu problem s BIASOM, nakolko ho ma DR fixny ?

Majo Fero: Ten Roadster vyzera veeelmi zaujimavo pre mna akurat bohuzial ta cena je uz trochu vyssia. Ja skor rozmyslam nad "jazdenym" rectom a zrejme by som vyuzil sluzby Danyho z boogiestan.com, takze moj smely plan je zmestit sa do 2000 eurof + bedna bude homehandmade (gitara strakac).
K tomu co napisal Joe a Progi: tak to uz je len otazkou osobnych preferencii, hudobneho zamerania a vkusu...keby boli vsetci gitaristi rovnaky tak to by bolo zle zle, vsetko zle  Na zdravie!

s Dannym som uz veci riesil parkrat.. je fajn, ale tie ceny nemas az take super vyhodne a hlavne ich nema uz 2 roky updateovane!!! a hlavne sa zaobera predajom jazdenych veci.. cize za 2000 Eur si myslim, ze by ti tu vedeli ludia zohnat DR mozno aj s nejakym inym boxom, nez handmadeom.. alebo?
(s tym biasom neviem ako to riesil, to ti povie Valla co to prelampoval..ak sem este vobec chodi a pamata si na to) :)
Zaznamenané

Mlha
pravidelný návštevník
Príspevkov: 169

« Odpoveď #8 kedy: 25. Marec , 2009, 13:38:32 »

Cisty kanal (aspon ako som sa docital) byva kritizovany.
Clean je Tutti Frutti, určite porovnateľný s tými "slávnymi" čo ich všetci papagájujú. V móde Pushed ide do pekného kranču, dá sa vypeckovať ekvalizérom (stredy výšky), alebo keď máš silnejšie snímače. Je dynamickejší ako skreslený Raw. Pološtiav sa dá spraviť mnoho, mne sa páčil aj modern mód so stiahnutým gainom a presencom.  Zdravíčko

Zaznamenané

Rock it!
barso0913
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #9 kedy: 25. Marec , 2009, 13:48:20 »

s Dannym som uz veci riesil parkrat.. je fajn, ale tie ceny nemas az take super vyhodne a hlavne ich nema uz 2 roky updateovane!!! a hlavne sa zaobera predajom jazdenych veci.. cize za 2000 Eur si myslim, ze by ti tu vedeli ludia zohnat DR mozno aj s nejakym inym boxom, nez handmadeom.. alebo?
(s tym biasom neviem ako to riesil, to ti povie Valla co to prelampoval..ak sem este vobec chodi a pamata si na to) :)

Tak ze to je jazdene to mi je jasne, ale cital som na neho velmi pozitivne referencie a da si zalezat na tom co ti zozenie, aby to nebolo nieco rozjebane...
Zaznamenané
barso0913
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #10 kedy: 25. Marec , 2009, 13:54:01 »

nejakym inym boxom, nez handmadeom.. alebo?

No ked to tak ratam tak tam by asi vydalo uz len na nejaky Harley Benton alebo nieco podobne a v tomto pripade si myslim ze nie je problem kvalitu tohto boxu prekonat homemade boxom. Taky box od Mesi to by bolo uz nieco ine, ale to az ked pominie financna kriza  :)
Zaznamenané
Mlha
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 25. Marec , 2009, 14:08:47 »

s Dannym som uz veci riesil parkrat.. je fajn, ale tie ceny nemas az take super vyhodne a hlavne ich nema uz 2 roky updateovane!!!
Za super výhodné ceny môžeš kúpiť aj super kokotinu, ja by som si radšej priplatil za niečo čo je skontrolované so známou minulosťou a v dobrom stave. A cenu si dohodneš osobne.
Zaznamenané

Rock it!
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #12 kedy: 25. Marec , 2009, 14:26:26 »

Boogiestan je super drahy podla mna.

Inak kukni aj MB Stiletto, ten ma na clean dva mody + to mozes prehnat cez rectifier lampy alebo diody, ktore pokryju viacmenej vsetko. Inak na tom Duale musis jednoznacne natocit dobry clean, nie je inej cesty  Zdravíčko

A do Duala jednoznacne rectifier bednu, to by malo vyjst do 2000 EUR, mozno plus par drobakov navyse. Bez dobrej bedne to zabijes a s dobrou bednou budes Pan ako hovori DJ Patrik.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
barso0913
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #13 kedy: 25. Marec , 2009, 14:54:08 »

Boogiestan je super drahy podla mna.

Inak kukni aj MB Stiletto, ten ma na clean dva mody + to mozes prehnat cez rectifier lampy alebo diody, ktore pokryju viacmenej vsetko. Inak na tom Duale musis jednoznacne natocit dobry clean, nie je inej cesty  Zdravíčko

A do Duala jednoznacne rectifier bednu, to by malo vyjst do 2000 EUR, mozno plus par drobakov navyse. Bez dobrej bedne to zabijes a s dobrou bednou budes Pan ako hovori DJ Patrik.

A myslis, ze s nimi by sa nedalo na cene dohodnut? Akurat nevyhoda pre mna je, ze nemam cenovy prehlad o pouzitych booginach v europe. (USA som si len tak pozrel cez ebay aby som sa nasral, kvoli tym nizkym cenam tam)
Zaznamenané
Mlha
pravidelný návštevník

« Odpoveď #14 kedy: 25. Marec , 2009, 14:56:00 »

A myslis, ze s nimi by sa nedalo na cene dohodnut?
Dá sa s ním dohodnúť na cene.
Zaznamenané

Rock it!
Strán: [1] 2 3 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.