ozaj bol som na collegiu v BB... napisem dojmy...
Cela kapela hrala vyborne (hlavne valihora) az na vargu ktori kurvil jeden song viac ako druhy... vidno ze je uz za zenitom... stavalo sa ze valihorovi usiel az o jednu dobu, alebo nastupil do doprovodu uplne vedla... nehovoriac o tom ze uz ani zdaleka neuhral to co kedysi a jeho vykon na podiu by sa dal porovnat s tym keby za ten organ posadili opicu a nechali ju sa vytrieskat...
akoze vargu zeriem, podla mna dal bigbitu velmi vela, ale to nic nemeni na fakte ze ten koncert dosral na plnej ciare... normalne by som si to collegium vychutnal viacej keby tam nesedel varga ale schopny hrac ktory by odohral jeho party...
Valihora no comment 100% profi vykon, 100% nasadenie, skoro som sa posral...
Freso hral standardne ako vzdy cize vyborne ako za mladi...
Griglak ma velmi milo prekvapil... krasne improvizacie, s prehladom, mali priebeh, naozaj som si jeho hru vychutnaval, ziadne preteky...
Tolko moje dojmy a pojmy...
edit: este k aparatom... Freso mal Hiwatt, neviem ci povodny ale ten zvuk bol jednoducho dokonaly...
varga mal stary hammond, ktory znel presne tak ako na nahravkach, skoda ze varga uz tak ani z 1% nehral...
Griglak klasika, triaxis, nejaky procak (zeby Intellifex?) nejaky koncak (zeby mesa?) + mesa boogie cabinet...
Valihora mal dvojkopove bicie tusim DW ak sa nemylim...