Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 28. Apríl , 2009, 21:42:33 » |
|
mne najma to, ze ti ludia co tam vystupuju a ich divaci maju pravo volit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 28. Apríl , 2009, 21:52:09 » |
|
dopici simko zase meta hlavou, tentokrat uz predal aj posledny gram svojej dostojnosti a hra v DRISLAKU! neverim ze to je vobec clovek, zato ze aj on je z taniera? no ja neviem pani, peniaze nepeniaze, ak ma clovek v sebe kus slusnosti, ludskej dostojnosti a zdraveho rozumu tak takimto ludom sa vyvaruje a bude nimi pohrdat, nech zaplatia aj tie najlepsie 15 hviezdickove hiltony s luxusnou stravou 9x denne.. myslim simkovcov
mne najma to, ze ti ludia co tam vystupuju a ich divaci maju pravo volit.
takze volebne pravo by malo byt odobrate aj tebe, ze? kedze si to ocividne sledoval a upozornil na to na druhu stranu... myslim, ze simkovci v tomto videli prilezitost vystupit v telke a predviest sa pred celym narodom. kebyze propagujes CD-cko, tak tiez by si chcel aby sa o nom vedelo a spravil by si preto vsetko, co by bolo v tvojich silach..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 28. Apríl , 2009, 21:55:36 » |
|
fuuuuu ale drislak je drislak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:01:10 » |
|
toto je tak absurdne cele s tou zvrchovanou extravagantnou krestanskou opicou ze sa ku tomu neda ani nic povedat, v tejto chvili nie som schopny robit nic len sa tomuto absurdnemu divadlu poddat a vsetkemu pritakavat, mate pravdu!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:01:33 » |
|
kebyze propagujes CD-cko, tak tiez by si chcel aby sa o nom vedelo a spravil by si preto vsetko, co by bolo v tvojich silach..
..no, všetko ako všetko.... ... ale to všetko nemusi byt všetko....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:04:43 » |
|
Zas zbytocne kokotiny... Este dobre, ze vacsina sedi doma na vajciach a Simko je kral, lebo si zaraba a vystupuje v telke... Aaach jaaj... narod Slovensky... Sak chod aj ty a sprav nieco, aby sa hral ultra death koko*t p*ča metal a nie len kritizovat druheho... Je pravdou, ze toto je vytvor slov. producentov, ale co uz... som slobodny clovek, nepaci sa mi -prepnem dalej, paci sa mi - kukam dalej. Take jednoduche.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:05:54 » |
|
aj ty mas pravdu!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:06:41 » |
|
aj ty mas pravdu!
Cize ostal si sam, ktory nema pravdu a "bojujes" proti vsetkym ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:08:49 » |
|
nepaci sa mi -prepnem dalej, paci sa mi - kukam dalej. Take jednoduche. tymto sa riadim, a preto nic nepozeram v TV, ani ten hokej sa neda
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:16:07 » |
|
Zas zbytocne kokotiny... Este dobre, ze vacsina sedi doma na vajciach a Simko je kral, lebo si zaraba a vystupuje v telke... Aaach jaaj... narod Slovensky... Sak chod aj ty a sprav nieco, aby sa hral ultra death koko*t p*ča metal a nie len kritizovat druheho... Je pravdou, ze toto je vytvor slov. producentov, ale co uz... som slobodny clovek, nepaci sa mi -prepnem dalej, paci sa mi - kukam dalej. Take jednoduche. No vieš,ale keby sa všetky kapely podriadovali producentom a požiadavkam medii,tak sme total v riti a nemame čo počuvat./ teda aspon ja/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:16:21 » |
|
a ked budu davat v telke jak padaju bomby na tvoju ulicu tak tiez prepnes a je po probleme? ja sa dobre bavim na takichto absurditach ja sa len cudujem sam sebe ze este stale ma dokazu prekvapit niektore veci, idem asi zbuchat nejaku uber dedmetalovu kapelu a ideme nahrat album a prezentovat ho v drislaku pre ztabletovanych dochodcov aby sa dobre predavalo v tescu vedla oddelenia s karafiatmi a drogerie, lebo to uz takto dalej nejde sediet doma a pukat zavistou pri pohlade na pana FULL playbacka v drislaku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:17:35 » |
|
a ked budu davat v telke jak padaju bomby na tvoju ulicu tak tiez prepnes a je po probleme? ja sa dobre bavim na takichto absurditach absurdita je to co si napisal....lebo urcite ked ti padaju bomby na ulicu, tak urcite sedis pri telke
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:19:42 » |
|
prosim vas uz ma to zacina nudit, ozdaj nebudem davat za jednotlivymi vetami hviezdicku a za prispevkom pisat poznamky a vysvetlivky, ci to nieje jasne ze je to metaforicky myslene?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:19:50 » |
|
No vieš,ale keby sa všetky kapely podriadovali producentom a požiadavkam medii,tak sme total v riti a nemame čo počuvat./ teda aspon ja/ Bohuzial... ale tak to je, ze kapely stratia svoju pravu tvar a chytia ich viac prachy, vid Desmod. Mna zasa mrzi, ze ludia poznaju velmi malo zanrov a su obklopeni komercnymi srackami, cize ani nemaju moznost spoznat nieco ine, dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|