Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 12:27:09
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chces si zahrat na CoolFeste 2009  (Prečítané 674 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« kedy: 04. Apríl , 2009, 09:23:23 »

Ahojte, hladam par kapiel (2-3) ktore by si prisli zahrat na festival Coolfest 2009 a prezentovat svoju hudbu ci CD. Chcel by som aby slo o vymenny pobyt, teda vy na nasom koncerte, my potom niekedy na Vasom. My k Vám bez nároku na honorar a cestovne a to iste sa ocakava od Vas. Tento rok bude hlavnou hviezdou vecera niekto z ucastnikov Eurosongu (zatial je tajné kto to bude). Predpokladany termin jún-júl 2009.

Minuly rocnik sa konal v klube Iluzia D.Kubin, tento rok zatial prebiehaju rokovania, ale ak sa dohodneme, neradi by sme tento priestor menili. Vlani prisli predstavit svoj debutovy album skupina OneWay z Trencina, dalej vyborna folkova formacia Lekra

Tak ak Vas moja ponuka zaujala, napiste mi spravu alebo mail. Rock on priatelia.
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #1 kedy: 21. Máj , 2009, 17:16:08 »

Takze tento rok pridu zahrat a zabavit kapely Michal Chrenko Band , dalej EmSoft (Rovnako ako Misa aj ich sme mohli vidiet na Eurovizii), zahra obligatorne aj moja kapela Anytime, a nakoniec Targo.  Bol zaujem aj z vasej strany za co vam dakujem a ospravedlnujem sa ze sme nemohli vybrat viacerych z Vas, ale zasadala rada CoolFestu a takto to dopadlo vdaka demokracii. Vsetci ste srdecne vitani.

* coolfest009.JPG (113.02 KB, 360x480 - prehliadnuté 172 krát.)
« Posledná zmena: 21. Máj , 2009, 17:22:05 od Yaro » Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.03 sekund, 22 otázok.