Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 21:33:32
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: lístky na Pohodu  (Prečítané 9496 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 11. Apríl , 2009, 16:07:36 »

...sem by sa mi hodil ten smajlík s riťou, škoda, že neviem, kde ho Rasťo zobral Bavím sa skvele) ...

myslis toto, ze ?  Ja som čert..

[img width= height=]http://www.americasbestmyspacecomments.com/graphics/animations/24/pics_animated-shake-ass-in-panties.gif[/img]
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #31 kedy: 11. Apríl , 2009, 16:15:56 »

?§!.

nie, tento nie, ten malinký žltý  Bacha na vec kamo!

... už padám  :)
« Posledná zmena: 11. Apríl , 2009, 16:18:34 od bara » Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #32 kedy: 12. Apríl , 2009, 01:32:32 »

ja by som na Pohodu siel zo zaujimavosti. Ale zo zaujimavosti za to nedam 60 eur. I ked vsetci ti co tam boli, hovorili ze je to super.
Ale nas je aj tak Masters pre metalistov. :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #33 kedy: 18. Apríl , 2009, 23:18:24 »

no to máš pravdu - záchody sú tam hrozné a býva tam strašne horko, ale čo už, keď je to na letisku...

tak poď na Jazzfest, to je v prírode.  :)

na Pohode su najlepsie hajzle zo vsetkych festakov na Slovensku. Oproti Topfestu 2008 kde to bolo absolutne nezvladnute (esteze sme mali vo VIP vlastne), to bola lahoda tam srat.

a co sa tyka Pohody - je to ozaj pohoda , kapely sice nic moc (sice Muller a Hiromi boli super) ,ale atmosfera perfektna a strasne moc peknych zenskych tam bolo(narozdiel od Topfestu kde bolo par skaredych metlaciek a tie este mali frajerov  Bavím sa skvele )
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #34 kedy: 18. Apríl , 2009, 23:28:41 »

poslednych par rokov asi prislo do mody volat na pohodu kapely a zoskupenia ktore nikto nepozna a nikto to ani nevladze pocuvat, cim vacsia alternativa tim viac cool.. to, ze tam vobec nefunguje rockova muzika by ma nesralo, ale uz tam neni ani poriadna elektronika ani nic, iba bongujuci cernosi, zive kvety a neviem ake este alternativy.
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #35 kedy: 18. Apríl , 2009, 23:36:51 »

poslednych par rokov asi prislo do mody volat na pohodu kapely a zoskupenia ktore nikto nepozna a nikto to ani nevladze pocuvat, cim vacsia alternativa tim viac cool.. to, ze tam vobec nefunguje rockova muzika by ma nesralo, ale uz tam neni ani poriadna elektronika ani nic, iba bongujuci cernosi, zive kvety a neviem ake este alternativy.
no podla mna tam minuly rok bolo strasne vela toho anglickeho poprocku ci ako sa to oznacuje  Bleee.
par koncertov tam bolo ale ozaj super Sto múch,Royal Choral Society + Opera SND,Hiromi,Karpatské chrbáty, Tata bojs, Muller ...

celkovo tam skor ide otu atmosferu a kazdy si tam najde nieco
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #36 kedy: 19. Apríl , 2009, 10:19:13 »

mne sa minulý rok veľmi páčilo, bola to pre mňa zas Česko-Slovenská kvalitka, ktorá ma prilákala  :) Pražský Výběr, The Plastic People of the Universe, Fermata, Iva Bittová, Marian Varga, Longital, Veni Ensamble a okrem toho ešte úžasná Hiromi, Lou Rhodes, a Španielsky orch.  Percujove, čo bol úžasný zážitok umocnený dúhou pri východe slnka... páči sa mi, že na Pohode nie sú len samé známe veci, ale objavujú sa nové... a bolo ich tam dosť.  :)
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #37 kedy: 19. Apríl , 2009, 10:25:10 »

ale atmosfera perfektna a strasne moc peknych zenskych tam bolo(narozdiel od Topfestu kde bolo par skaredych metlaciek a tie este mali frajerov  Bavím sa skvele )

Popiskujem si no a kedy je vlastne ten Topfest? keby som bola na Slovensku, prišla by som ho ozdobiť...   Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #38 kedy: 19. Apríl , 2009, 10:36:33 »

pohoda je super ale zacinam vazne uvazovat ze nepojdem... Smútim...najebat sa mozem aj tu..a pocuvat tam dva dni uplne shity nechcem..plus za 4 litre si radsej mozem kupit nejaku efekt...a uzivat si ho dlho Na zdravie!
« Posledná zmena: 19. Apríl , 2009, 10:38:43 od lacrosse » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #39 kedy: 19. Apríl , 2009, 10:38:21 »

pohoda je super ale zacinam vazne uvazovat ze nepojdem... Smútim...najebat sa mozem aj tu..a pocuvat tam dva dni uplne shity nechcem
a naco...navyse je tam zasrane teplo, cely den tam pali slnko, radsej sa pojdem schladit niekam do bane a trosku si zamakat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #40 kedy: 19. Apríl , 2009, 10:42:04 »

kdeze. minule bola pohoda viac rockenrollovejsia jak hoc jaky vidlyfest  topfest a podobne sracky pre metlackych schizoidov. a elektroniky tam bolo tiez mrte dobrej, UNCLE bol najlepsi koncert jaky som v zivote videl, predminuly rok bol dj shadow, tento rok bude LAMB, co je velmi dobra elektronika - spieva tam lou rhodes co uz tu niekto spominal, to bol tiez krasny koncert na minulej.  cernochov s bongami mozes kludne ojebat, hudby je tam straasne vela a je iba blba fama ze su tam same nasilu alternativne a nepocuvatelne veci.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #41 kedy: 19. Apríl , 2009, 12:42:06 »

kdeze. minule bola pohoda viac rockenrollovejsia jak hoc jaky vidlyfest  topfest a podobne sracky pre metlackych schizoidov. a elektroniky tam bolo tiez mrte dobrej, UNCLE bol najlepsi koncert jaky som v zivote videl, predminuly rok bol dj shadow, tento rok bude LAMB, co je velmi dobra elektronika - spieva tam lou rhodes co uz tu niekto spominal, to bol tiez krasny koncert na minulej.  cernochov s bongami mozes kludne ojebat, hudby je tam straasne vela a je iba blba fama ze su tam same nasilu alternativne a nepocuvatelne veci.

tvoj rockenroll mozem obstriekat hovnom, kde som to porovnaval s topfestom? ty tie mega-alternativne britske poprockove pankariny kde je kazdy v bielom obleku lebo je to in a drncia na hiwattoch az do potrhania strun, cim primitivnejsie tim lepsie, povazujes za rockovu muziku? mam pocit, ze tvoje chapanie "velmi dobrej elektroniky" ma od velmi dobrej elektroniky velmi daleko, s vynimkou ak ma clovek MDMA v krvy, vtedy je aj tiesto a dj shadow velmi dobra elektronika.. ...tu blbu famu som zazival 3 roky za sebou.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 19. Apríl , 2009, 12:50:15 »

veru, ja, co chodim na festaky za elektronickou a jazzovou muzikou, mam najvacsie rockerske komplexy
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #43 kedy: 19. Apríl , 2009, 13:05:38 »

veru, ja, co chodim na festaky za elektronickou a jazzovou muzikou, mam najvacsie rockerske komplexy
jasne a po tolkych skusenostiach porovnas tiesta a shadowa  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #44 kedy: 19. Apríl , 2009, 14:37:13 »

Alternative je tu.

Inak, tento rok to na pohode nie je nic moc. Kapely, ktore tam budu hrat su na zivo dost zle, napr. Klaxons.

Asi pojdem, ale na nic sa extremne netesim, zatial.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.578 sekund, 23 otázok.