Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 21:26:26
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: lístky na Pohodu  (Prečítané 9494 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #45 kedy: 19. Apríl , 2009, 15:53:53 »

jasne a po tolkych skusenostiach porovnas tiesta a shadowa  Bavím sa skvele

ja som ich neporovnaval, ale ked sme pri tom, tak obaja len pustaju CD alebo platne a hraju smejdy, radsej si pozrem niekoho kto robi  nazivo elektroniku a nie taketo prezlecene disco. najlepsia netanecna elektronika za posledne 2-3 roky co mala byt na pohode - air, nakoniec aj tak neprisli, hlavne ze bongosov, zivich kvetov, britpopov a techna je tam pozehnane.. mne sa nepaci tento trend akym sa ten festak ubera, ale popci atmosfera a dalsie veci nakoniec zlakaju aj takich co si tam v muzike takmer nic nenajdu.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #46 kedy: 19. Apríl , 2009, 18:14:48 »

najlepsi je kascakov objav "the infants". videl som ich na zakovici a nebolo mi veru vsetko jedno  :)
Zaznamenané

o-yep sro
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #47 kedy: 19. Apríl , 2009, 18:17:08 »

najlepsi je kascakov objav "the infants". videl som ich na zakovici a nebolo mi veru vsetko jedno  :)

Na nich vela ludi nadava, ze na zivo su zli. Neviem, nepocul som, ale na nahravkach to znie fajn.  :)
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #48 kedy: 19. Apríl , 2009, 21:38:15 »

Infants sú supafantastisch,na Szigete boli celý čas s mamou :D
Videl som ich už 2-x v subku :D
Teraz mali byť v NR s Lavagance a vraj kvôli rodinným problémom nemohli...asi ich načapali fajčiť... ha ha ha

mne sa teda do pameti dostali celkom slusne. najprv som si vsimol cudesne oblecenu skupinku adolescentov, chalani ostrihani podla serbla, oblecenie nejaky post grunge hippie mix, skratka cely ten image som nepochopil. rychlo som to pustil z hlavy, tiez niesom zrovna lumen, ale potom som ich zazrel na podiu a to uz bolo ine kafe. zvukova skuska dost peklo a nazivo velmi zaujimave ak to mozem takto nazvat. pan kascak asi vie preco ich pretlacil, ja to neviem, asi som na to moc sprosty  :) Na zdravie! tento druh kapely je pre mna prilis narocna alternativa podobne ako duo tucan, ktore ma tiez tusim pan kascak v oblube.
Zaznamenané

o-yep sro
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #49 kedy: 19. Apríl , 2009, 22:05:14 »

I..väčší hard-core bude tohtoročný Sziget

bude tam Squarepusher, SOM TAM !
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #50 kedy: 19. Apríl , 2009, 22:45:53 »

No...ale je to prdel  Beeee Nato,že hrať nič reálne nevedia...tak je :D
Kaščák asi vyčmuchal,čo pohne svetom  ha ha ha

ale šak pohoda  Bavím sa skvele reálne nevedia hrať aj niektoré ubermetalové kapely  Bavím sa skvele

ale je to strašná nuda, možno nafajčený by som to zniesol :)

každopádne dla tohoto videa http://www.voices.sk/infants mohli by obmedziť konzumáciu pudingu a basák by si mohol už zasúložiť  Bavím sa skvele
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #51 kedy: 20. Apríl , 2009, 13:49:45 »

ale šak pohoda  Bavím sa skvele reálne nevedia hrať aj niektoré ubermetalové kapely  Bavím sa skvele

ale je to strašná nuda, možno nafajčený by som to zniesol :)

každopádne dla tohoto videa http://www.voices.sk/infants mohli by obmedziť konzumáciu pudingu a basák by si mohol už zasúložiť  Bavím sa skvele
tomu hovorim styl ..ty chalani vypadaju jako debili
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.