Srnac
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:03:18 » |
|
Hmm...tazko povedat. Moze sa to niekomu viac pacit ako original LP.
JJ urcite, kazdy ma iny vkus ale ja z mojho laickeho hladiska si myslim ze ta gitara prevedenim a neviem podla coho sa to este posudzuje nemoze byt lepsia....ale zvukom sa moze niekomu lubit preco nie 100 ludi 100 chuti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:04:08 » |
|
Mne sa paci zvuk v tomto videu
moc bzučave to je na moj vkus..Mne sa paci tvoj zvuk, Mazzi
|
|
« Posledná zmena: 16. Apríl , 2009, 22:04:54 od Srnac »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:12:39 » |
|
ale ja z mojho laickeho hladiska si myslim ze ta gitara prevedenim a neviem podla coho sa to este posudzuje nemoze byt lepsia....
nevidim najmensi dovod preco by to nemohol byt narovnako alebo v prospech Edwards... japonci su prave znami preciznostou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:14:24 » |
|
nevidim najmensi dovod preco by to nemohol byt narovnako alebo v prospech Edwards... japonci su prave znami preciznostou
Neviem nemyslim ze ten cenovy rozdiel by som vrazil len do loga gibson na hlavičke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:14:35 » |
|
moc bzučave to je na moj vkus..Mne sa paci tvoj zvuk, Mazzi No a predstav si toho cierneho customa s tym SD snimacom s mojim zvukom ....jedna basen
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:16:01 » |
|
jj, japonci su v tomto extra trieda...ked nieco z vychodu, tak jedine z krajiny vychadzajuceho slnka
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:18:36 » |
|
Neviem nemyslim ze ten cenovy rozdiel by som vrazil len do loga gibson na hlavičke
no a ked ti este poviem, ze jezisko neroznasa darceky a deti nenosi bocian, tak to bude asi uz moc na teba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:20:11 » |
|
No a predstav si toho cierneho customa s tym SD snimacom s mojim zvukom ....jedna basen neviem ci by to bolo take dobre ako s tym stratocastrom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:22:40 » |
|
Strakac je strakac, ale mam rad aj LP-cka a aj s tym by to znelo dobre...veru, ze by som sa dal aj nahovorit na taku Edwardsku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:25:38 » |
|
hmm myslim ze by mohlo ist o pomerne kvalitne gitary.. ked si vezmem ze za cenu okolo 700 eur mam priemerne LTD ktore sa robi co ja viem kde v Burundia za tu istu cenu mozem mat aj edwards coz je odnoz tej istej hlavnej znacky vyrobenu v japonsku a s dobrymi referenciami, tak by sa dalo urcite vybrat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:26:21 » |
|
Strakac je strakac, ale mam rad aj LP-cka a aj s tym by to znelo dobre...veru, ze by som sa dal aj nahovorit na taku Edwardsku.
LP by sa mi ale hodilo viac na skreslenejsi sound ty nemas taky az moc skresleny kazdopadne tie Edwardsky vyzeraju super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mlha
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:28:41 » |
|
Moc drahé na kópiu
|
|
|
Zaznamenané
|
Rock it!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:30:03 » |
|
to nie je kopia to je gitara.. tu nie si na forum.atlet.sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:32:15 » |
|
LP by sa mi ale hodilo viac na skreslenejsi sound ty nemas taky az moc skresleny kazdopadne tie Edwardsky vyzeraju super Veru mam aj ja dost skresleny sound....ale vacsinou iba na sola a rockove doprovody
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mlha
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 16. Apríl , 2009, 22:39:25 » |
|
to nie je kopia to je gitara.. tu nie si na forum.atlet.sk
Nevidím jeden dôvod prečo by som si pri hentakom cenovom rozdiele mal kúpiť edwards alebo hocičo a nie gibson. Keď chcem LP.
|
|
|
Zaznamenané
|
Rock it!
|
|
|
|