spyros
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 14. Máj , 2009, 21:37:39 » |
|
styria :-D PS: Ale Tatry su len jedne a su smerom na sever/severovychod od Nizkych Tatier. To len na okraj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 14. Máj , 2009, 21:43:12 » |
|
turistika je skvela ale netreba to miesat s tazkym alkoholizmom ktory je povodnym planom na chatu.
a to ma nechapte ze turistiku nemam rad, aj tu planovanu prechadzku mam prejdenu takze viem ze je to pekna trasa. ale miesat tazku rozbijacku a turistiku mi uz par krat neprinieslo pozadovany vysledok, taakze ja sa zdrziavam.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 14. Máj , 2009, 21:44:40 » |
|
Ja sa tymto vzdavam celej tejto akcie, kedze sa tu uz objavuju zmienky o turistike a podobnych neduhoch a podradnych cinnostiach.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 14. Máj , 2009, 21:46:41 » |
|
styria :-D PS: Ale Tatry su len jedne a su smerom na sever/severovychod od Nizkych Tatier. To len na okraj. nizke su ta jeden a pol idealne je zabezpecit obydlie, kde nezalezi velmi na pocte osadnikov...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 14. Máj , 2009, 21:55:20 » |
|
Chodte sa toho 14. juna každy ožrat do svojej oblubenej krčmičky a mate po starostiach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 14. Máj , 2009, 21:57:20 » |
|
viete jak sa vravi - kde je vola, tam je cesta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 14. Máj , 2009, 21:58:25 » |
|
Ja sa tymto vzdavam celej tejto akcie, kedze sa tu uz objavuju zmienky o turistike a podobnych neduhoch a podradnych cinnostiach. Turisti, turisti.. aj ty tak rad len tak pre nic za nic chodis?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 14. Máj , 2009, 22:00:00 » |
|
ja sa priznavam, ze by som sa na turistiku tiez asi vysral, staci pekne je aj na chate, ked sa pzoeram na horu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 14. Máj , 2009, 22:00:56 » |
|
Pripada mi to ako organizovanie chaty niekde na strednej Ved sme sa prihlasili, tak podme kolko nas je, najebeme sa, pokecame, spravime daky ten bordel a ideme domov ako po narkoze, ne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 14. Máj , 2009, 22:06:12 » |
|
Turisti, turisti.. aj ty tak rad len tak pre nic za nic chodis? Ja sa vozim. Naco si zbytocne opotrebuvavat nohy?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 14. Máj , 2009, 22:06:50 » |
|
presne Veru. Na chate sa žere,chlastá,fajčí,trtka. Nič viac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 14. Máj , 2009, 22:07:19 » |
|
Pripada mi to ako organizovanie chaty niekde na strednej Ved sme sa prihlasili, tak podme kolko nas je, najebeme sa, pokecame, spravime daky ten bordel a ideme domov ako po narkoze, ne? Aku mas takto zaruku, ze by sme tam nakoniec nesli 3? Myslim, ze lepsie si to bude zorganizovat mimo fora cez sukromne spravy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 14. Máj , 2009, 22:08:27 » |
|
Veru. Na chate sa žere,chlastá,fajčí,trtka. Nič viac. ma sa to volat do kolien a je každemu všetko jasne,hory si pozeram na nete a bez bab
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|