styrioci
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 14. Máj , 2009, 22:09:50 » |
|
a bez bab ty si trtkaj pre mna za mna s kym chces, ale ja radsej s babou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 14. Máj , 2009, 22:15:10 » |
|
v takej narkoze ... ale nic
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 14. Máj , 2009, 22:18:15 » |
|
Na chate mam v pici nejaku trtkacku, idem si pokecat a najebat sa, este dlho tu chcete preberat to iste a ani sa vam nechce nikam ist?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 14. Máj , 2009, 22:22:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 14. Máj , 2009, 22:23:15 » |
|
Bara, ved od zaciatku bolo jasne aky bude program, co necitas?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 14. Máj , 2009, 22:27:57 » |
|
Bara, ved od zaciatku bolo jasne aky bude program, co necitas? ale to som si myslela, že to píšete len tak... veď ja som bola asi trikrát v živote opitá, a na druhý deň mi bolo tak hrozne, že som myslela, že už umieram. a vždy som si vravela, že už nikdy. tak nechápem, ako si to môžete aj s tým hrozným stavom dopredu dobrovoľne plánovať...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 14. Máj , 2009, 22:29:32 » |
|
turistika je skvela ale netreba to miesat s tazkym alkoholizmom ktory je povodnym planom na chatu. Ked sa chces rozbit, tak naco ti chatu? To ani do krcmy nemusis, doma je to najpohodlnejsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 14. Máj , 2009, 22:30:08 » |
|
na chate vladne spriaznenejsia naladicka
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 14. Máj , 2009, 22:30:39 » |
|
ale to som si myslela, že to píšete len tak... veď ja som bola asi trikrát v živote opitá, a na druhý deň mi bolo tak hrozne, že som myslela, že už umieram. a vždy som si vravela, že už nikdy. tak nechápem, ako si to môžete aj s tým hrozným stavom dopredu dobrovoľne plánovať... a keby si vedela ake sa z toho rodia deti...
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 14. Máj , 2009, 22:31:31 » |
|
na chate vladne spriaznenejsia naladicka Kolko mas rokov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 14. Máj , 2009, 22:32:40 » |
|
Ked sa chces rozbit, tak naco ti chatu? To ani do krcmy nemusis, doma je to najpohodlnejsie.
Ano, na chatu sa chodi chodit cely den po lese a skalach, pofotim si okolie, nech mam co ukazovat doma... ..no nejebal by som do toho..
|
|
« Posledná zmena: 14. Máj , 2009, 22:33:40 od MMM »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 14. Máj , 2009, 22:34:06 » |
|
Kolko mas rokov?
14 preco?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 14. Máj , 2009, 22:38:02 » |
|
Na zaver este dodam, ze jednoznacne ROZHODNUTI zaujemci nech mi pisu sukromne spravy, chata bude a zatial sme isti siesti. Lepsie sa to menežuje cez sukromne spravy. Tymto tu koncim.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 14. Máj , 2009, 22:38:53 » |
|
veď ja som bola asi trikrát v živote opitá, a na druhý deň mi bolo tak hrozne, že som myslela, že už umieram. a vždy som si vravela, že už nikdy.
No vidiš a predsa si to skusila ešte 2x. To sa časom podda. Ešte par krát a bude to O.K. Organizmus si zvykne. A až potom si budeš uživat slasti alkoholickeho opojenia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 14. Máj , 2009, 22:49:17 » |
|
No vidiš a predsa si to skusila ešte 2x. To sa časom podda. Ešte par krát a bude to O.K. Organizmus si zvykne. A až potom si budeš uživat slasti alkoholickeho opojenia. tak,tak ale to chce trening jak hovado aby si zvykol treba trenovat ako ja a bez problemu
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|