Valla
|
|
« Odpoveď #1215 kedy: 16. Jún , 2009, 23:13:14 » |
|
ale vas je marshallistov! ja ti to poviem takto,dnes som pozeral na nete koncerty rock a heavy kapiel nikde som nevidel iny aparat ako marshall,marshall je zaklad rokovej muziky ale je sto ludi a sto chuti ako ja hovorim tebe sa to paci a niekomu zas nie mne sa to osobne nepaci lebo v tom aparate su urezane tie hlavne frekvencie podla ma tie aparaty hraju strasne umelo a tahaju sa ako zuvacka na bote
|
|
« Posledná zmena: 16. Jún , 2009, 23:14:01 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1216 kedy: 16. Jún , 2009, 23:15:45 » |
|
ja ti to poviem takto,dnes som pozeral na nete koncerty rock a heavy kapiel nikde som nevidel iny aparat ako marshall,marshall je zaklad rokovej muziky ale je sto ludi a sto chuti ako ja hovorim tebe sa to paci a niekomu zas nie mne sa to osobne nepaci lebo v tom aparate su urezane tie hlavne frekvencie podla ma tie aparaty hraju strasne umelo a tahaju sa ako zuvacka na bote ktorych kapiel?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1217 kedy: 16. Jún , 2009, 23:17:22 » |
|
ktorych kapiel? kiss,motley crue,motorhead, ACDC,iron maiden,tublatanka a strasne vela........................
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1218 kedy: 16. Jún , 2009, 23:18:39 » |
|
kiss,motley crue,motorhead, ACDC,iron maiden,tublatanka a strasne vela........................ si mal hned povedat ze gastro-hard-n-hevy uuplnaa vilaaaz
|
|
« Posledná zmena: 16. Jún , 2009, 23:19:43 od Zakky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #1219 kedy: 16. Jún , 2009, 23:18:46 » |
|
ta tublatanka ma dostala to je zaklad. pre nu vznikol marshall. nebyt tublatanky, tak wall-e diluje v prasofcach babety na nahradne diely
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1220 kedy: 16. Jún , 2009, 23:20:40 » |
|
ta tublatanka ma dostala to je zaklad. pre nu vznikol marshall. nebyt tublatanky, tak wall-e diluje v prasofcach babety na nahradne diely tak,tak sak sranda musi byt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1221 kedy: 17. Jún , 2009, 09:20:43 » |
|
ktorych kapiel? taýh ktore za niečo stali a vedeli aj hrat a zabudol na Hendrixa ..a dnes tych malomocnych hra minimalne polovička,Henry vyskušal za mesiac všetky kokotiny a nakoniec som mu zohnal 900ku a je vysmiaty nič lepšie vraj nikdy nepočul
|
|
« Posledná zmena: 17. Jún , 2009, 09:21:16 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #1222 kedy: 17. Jún , 2009, 09:37:40 » |
|
taýh ktore za niečo stali a vedeli aj hrat a zabudol na Hendrixa ..a dnes tych malomocnych hra minimalne polovička,Henry vyskušal za mesiac všetky kokotiny a nakoniec som mu zohnal 900ku a je vysmiaty nič lepšie vraj nikdy nepočul
dokedy
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1223 kedy: 17. Jún , 2009, 09:54:29 » |
|
Tato tema uz fakt nema obdoby. Neni to jedno ? Sak kazdemu sa paci nieco ine. O tom to je a nie o tom, ze co je lepsie... Nic nie je horsie/lepsie, ale INE. Urcite sa v nejakej songe najdu miesta hoc aj pre tranzistorove "radio". - pri nahravani myslim. Tieto dve znacky budu vzdy TOP, bezohladu na to, co v sebe skryva jedna, alebo druha... Hoci pomaly prerazaju aj ine...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1224 kedy: 17. Jún , 2009, 10:00:41 » |
|
... Hoci pomaly prerazaju aj ine... ine uz taku masovost tazko dosiahnu, dnes je tolko znaciek a tolko reinkernovanych znaciek... dnes to uz bude vzdy o mode, chvilku je v kurze Peavey, chvilku Orange... ale myslim, ze to vsetko su sezonne zalezitosti... vzdy tu boli aj ine znacky, mnohe mali aj svoju kratkodobu slavu... ja to berem chronologicky - Fender, Marshall a Mesa Boogie... to je trojica ktora tu je a ktora nikdy nebola ani chvilu v ustrani alebo v zabudnuti a dalsia taka znacka uz nepride, lebo naco, preco a ani neni na to uz 20 rokov spravna doba. a Marshall je samozrejme nahovno, aby som nezabudol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1225 kedy: 17. Jún , 2009, 10:03:05 » |
|
ine uz taku masovost tazko dosiahnu, dnes je tolko znaciek a tolko reinkernovanych znaciek... dnes to uz bude vzdy o mode, chvilku je v kurze Peavey, chvilku Orange... ale myslim, ze to vsetko su sezonne zalezitosti... vzdy tu boli aj ine znacky, mnohe mali aj svoju kratkodobu slavu... ja to berem chronologicky - Fender, Marshall a Mesa Boogie... to je trojica ktora tu je a ktora nikdy nebola ani chvilu v ustrani alebo v zabudnuti a dalsia taka znacka uz nepride, lebo naco, preco a ani neni na to uz 20 rokov spravna doba. a Marshall je samozrejme nahovno, aby som nezabudol Orange bola vzdy, len menej medializovana. Dokonca dnes nabera opat na obratkach a nepovedal by som, ze ide o "modny trend".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1226 kedy: 17. Jún , 2009, 10:03:49 » |
|
pre mna bol jediny dobry a funkcny aparat strojcek na zuby co som pouzival v 15 rokoch a ktory mi dal pocit, ze je svet krajsi..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1227 kedy: 17. Jún , 2009, 10:04:27 » |
|
Orange bola vzdy, len menej medializovana. Dokonca dnes nabera opat na obratkach a nepovedal by som, ze ide o "modny trend".
sak jasne.. orange je znama firma, ale to len posledny mesiac lebo si od nich zobral ten box a chces dalsi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #1228 kedy: 17. Jún , 2009, 10:04:40 » |
|
taýh ktore za niečo stali a vedeli aj hrat a zabudol na Hendrixa ..a dnes tych malomocnych hra minimalne polovička,Henry vyskušal za mesiac všetky kokotiny a nakoniec som mu zohnal 900ku a je vysmiaty nič lepšie vraj nikdy nepočul
od henryho sme takych reakcii poculi az az :-) o dva mesiace to bude predane a piJovanie na marsaaalku bude pocut az do vladivostoku :-) hihihih
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|