rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1245 kedy: 01. Júl , 2009, 09:43:42 » |
|
No hej... lenze pocul som uz x dualov a ziaden nehral tak "smooth" ako tento.
a ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1246 kedy: 01. Júl , 2009, 09:44:37 » |
|
a ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #1248 kedy: 01. Júl , 2009, 10:01:12 » |
|
Prvy krat sa mi pacil zvuk dualu sa mi to nejak nezda to bude daky podvod .
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1249 kedy: 01. Júl , 2009, 10:04:28 » |
|
Prvy krat sa mi pacil zvuk dualu sa mi to nejak nezda to bude daky podvod . Tuto vetu som si povedal po prvom zhliadnuti tohto videa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1250 kedy: 01. Júl , 2009, 10:06:13 » |
|
No hej... lenze pocul som uz x dualov a ziaden nehral tak "smooth" ako tento.
Zeby to bolo tym, ze do toho kazdy druhy mlati s podladenou sedemstrunkou? Inak je nejaky realny rozdiel medzi druhym a tretim kanalom? A rozdiel medzi triple a dual okrem vykonu? Nechce sa mi kukat manual, ked je tu plno mudrofuzov... dikes za odpoved.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1251 kedy: 01. Júl , 2009, 10:06:43 » |
|
Prvy krat sa mi pacil zvuk dualu sa mi to nejak nezda to bude daky podvod . nebude to podvod ale ludia si to nevedia nastavit ja som tam dal stredy naplno basy na štvrt, prezenc vyšky pol a prvy kanal kranč ...Hralo to ako svina hned hovorim mali by robit len tento jeden kanal a bolo by ..ostatne stare buginy su tenučke rokmeny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #1252 kedy: 01. Júl , 2009, 10:08:45 » |
|
Inak je nejaky realny rozdiel medzi druhym a tretim kanalom? A rozdiel medzi triple a dual okrem vykonu? Nechce sa mi kukat manual, ked je tu plno mudrofuzov... dikes za odpoved. je tam rozdiel, hraju trosku rozdielne (ine korekcie) Triple ma od Duala vyssi vykon a viac lamp (2x 6L6 a jedna usmernovacka)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1253 kedy: 01. Júl , 2009, 10:09:05 » |
|
Zeby to bolo tym, ze do toho kazdy druhy mlati s podladenou sedemstrunkou?
Inak je nejaky realny rozdiel medzi druhym a tretim kanalom? A rozdiel medzi triple a dual okrem vykonu? Nechce sa mi kukat manual, ked je tu plno mudrofuzov... dikes za odpoved.
medzi d a t je skoro žiadny, medzi kanalmi je rozdiel čim vačši gain tym tenši zvuk,škoda že tam toho tolko nasrali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #1254 kedy: 01. Júl , 2009, 10:10:22 » |
|
trosku mi ta nahravka pride taka, ako keby to nebolo snimane mikrofonom ale linkou a potom nejaky lepsi sp. simulator
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #1255 kedy: 01. Júl , 2009, 10:12:07 » |
|
http://www.mesaboogie.com/demo/RectoDemo700.htmltunak to maju na stranke presne toto video. Ale tu mi to znie troska inak, ako keby na tom youtubovskom bol este nejaky ekvalizer, alebo ja neviem.
|
|
« Posledná zmena: 01. Júl , 2009, 10:14:54 od reeller_sk »
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1256 kedy: 28. August , 2009, 17:16:11 » |
|
- dal by som si. Mnam ! Tak od 50. sekundy to stoji celkom zato.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #1257 kedy: 28. August , 2009, 17:28:13 » |
|
Ma to v nespravnom boxe ono to hra ovela lepsie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1258 kedy: 28. August , 2009, 17:35:23 » |
|
Ma to v nespravnom boxe ono to hra ovela lepsie...
To mi je jasne, ale celkom sviezi zvuk. Aj tuto sa mi paci ten mark:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #1259 kedy: 28. August , 2009, 17:51:09 » |
|
JJ tu hra o poznanie lepsie, marky maju super zvuk hlavne tieto starsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|