Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 16:34:35
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: CYNIC+support,Košice  (Prečítané 4800 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
screamingsoul
okukávač

Príspevkov: 4

« Odpoveď #15 kedy: 22. Máj , 2009, 18:58:59 »

Technicke problemy mozu nastat hocikde...Oni poslu technicke poziadavky ty im ich musis splnit...
Zaznamenané
screamingsoul
okukávač

Príspevkov: 4

« Odpoveď #16 kedy: 22. Máj , 2009, 19:02:32 »

ha ha ha i ked co som počul tak to s tým chcaním nebolo len o chlaste ...sak to je jedno ,nebol som tam a spoliehať sa na "jedna baba povedala" je niekedy kktina  Popiskujem si
Som zvdavy ako ten koncert dopadne no
Tenot koncert dopadne ako ma a to ze punkaci stali na zonu a je mi jedno...punkaci tam nemaju volne vstupy a pochybujem ze budu platit...Neze by ste boli len radi,ze je tu vobec niejaky klub a chranili si ho a podporovali ale len kecat viete za netom a hovorit aky ste metalisti...Ked chcem daco vidiet idem hocikde a je mi to jedno...Su ovela horsie kluby ako Collosseum.Vsetky kapely co tu hrali si chvalili aky fasa klub,ze je neuveritelne byt priamo v centre atd...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #17 kedy: 22. Máj , 2009, 19:17:10 »

zaujimave, ze ked sa zacne niekde na nieco kydat, tak tu hned prifrci niekto, kto zacne uvadzat veci na pravu mieru :) ktory vrabec cvirikal? Bavím sa skvele
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #18 kedy: 22. Máj , 2009, 19:42:14 »

zaujimave, ze ked sa zacne niekde na nieco kydat, tak tu hned prifrci niekto, kto zacne uvadzat veci na pravu mieru :) ktory vrabec cvirikal? Bavím sa skvele

ja to tiez uz dlhsi cas obdivujem  Bavím sa skvele slovensko je ozaj male a kazdy sa tu s kazdym pozna.
Zaznamenané

buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #19 kedy: 22. Máj , 2009, 23:18:15 »

Tenot koncert dopadne ako ma a to ze punkaci stali na zonu a je mi jedno...punkaci tam nemaju volne vstupy a pochybujem ze budu platit...Neze by ste boli len radi,ze je tu vobec niejaky klub a chranili si ho a podporovali ale len kecat viete za netom a hovorit aky ste metalisti...Ked chcem daco vidiet idem hocikde a je mi to jedno...Su ovela horsie kluby ako Collosseum.Vsetky kapely co tu hrali si chvalili aky fasa klub,ze je neuveritelne byt priamo v centre atd...

Ja som len reagoval na predosly prispevok. Ak ta to zaujima ,tak hram v punkovej kapele , a xodim vonku väcsinou len s punkacmi   ha ha ha takze za "metalistu" ako si napisal sa nepovazujem,lebo skoro kazdy s ktorym som sa zatial stretol si myslel ze je majster sveta a okrem jeho odrody hudby, resp.metalu neexistuje ziaden iny schpnoy zaner muziky ktory sa da hrat/pocuvat.
Proti koloseu nemam nic , bol som tam parkrat, ale velmi s ami tam nepacilo -myslim pokojne vecerne posedenie. Na koncerty je to urcite dobry podnik , nieje to pajzel v ktrorom nieje ani podium a zas ani nobl podnik kde nemas kontakt s publikom  Žmurk Velmi som tam chcel ist na Born from Pain a Killchain ,ale kedze som student ktory nema staly prijem , koli finananciam som si to dovolit nemohol. Na Dahliu soms a strasne tesil ,ale kedze sa ten koncert zrusil tak je zbytocne to preberat. A co sa týka cynic, je to dobra kapela ,avsak nechystam sa na ten koncert. Videl som ich raz , vtedy som nemal sajn kto to je - a stacilo mi. Raz za cas si ich doma pustim ,ale inac som posluchac /fanusik energickejsej muziky.  Na zdravie!
A tak ako si pisal , ak chcem nejakú kapelu vidieť , tak jebem na to kde ten koncert bude,ale idem tam koli podpore kapely
« Posledná zmena: 23. Máj , 2009, 08:42:46 od buro » Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #20 kedy: 23. Máj , 2009, 01:42:25 »

Na koncerty je to urcite dobry podnik , nieje to pajzel v ktrorom nieje ani podium a zas ani nobl podnik kde nemas kontakt s publikom  Žmurk

to je ironia, ze?

A ty si skadial ze vies ,ze je to nehostinne???
tiez z vychodu, ale uspesne sa to snazim liecit vyhibanim sa tejto spolocnosti vychodniarskich metalistov ktorich tu prave zastupujes.

...Neze by ste boli len radi ,ze je tu vobec niejaky klub a chranili si ho a podporoval

nie som a nebudem

ty si este nespoznal caro cestovania autom, autobusom, vlakom, metrom, teplovzdusnym balonom len prec z tychto pankacskych klubov do nejakeho klubu/kdekolvek na koncert?
« Posledná zmena: 23. Máj , 2009, 07:54:55 od Krtko » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #21 kedy: 23. Máj , 2009, 07:27:49 »

nic proti, ale colosseum je v prvom rade krcma, ktoru zhodou okolnosti maju v oblube pankaci, nez klub na koncertovanie. pod klub na koncertovanie si skor predstavim GES-ko Žmurk pripadne veritas (ale to je skor na minikoncertiky :) ) cim zas, ale nechcem povedat, ze iniciativa zorganizovat koncert, hoc aj v colosseu, je zla..
« Posledná zmena: 23. Máj , 2009, 07:34:59 od styrioci » Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 23. Máj , 2009, 08:05:31 »

iniciativa aj myslienka je pekna, ale to organizovanie  Bleee vsak black dahliu nemali vobec potvrdenu a ktovie ci im aj slovenske maili neposielali, a pri tom uz vsade zverejnili termin. s timto koncertom je to tiez take ze clovek si povie mozno.. to radsej ziadna iniciativa, nez takato, potom si clovek robi plany, tesi sa a nic z toho
Zaznamenané
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #23 kedy: 23. Máj , 2009, 08:41:01 »

to je ironia, ze?

Priznávam, že keď som tam vošiel prvykrat tak som bol sklamaný. Ale až taká katastrofa to nieje, samozrejme ide o to ,či ide človek na koncert zabviť sa, alebo kontrolovať kto na čom hra a vyzit sa v zvuku ,alebo len tak postávať. Ja to však beriem ako podnik na koncerty slovenských kapiel, nie ako klub pre svetove kapely  Žmurk
Ďalej je zbytočné sa o tom baviť ,pretože každý má inú predstavu o " dokonalom podniku na koncerty"
« Posledná zmena: 23. Máj , 2009, 08:51:53 od buro » Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
cypruss
nováčik
*
Príspevkov: 17

Prog ON! Brothers

« Odpoveď #24 kedy: 25. Máj , 2009, 12:22:57 »

Ludia nechcem Collo prehnane obhajovat, ale kto z vas tam kedy na metalovom koncerte videl nejakych punkacov robit bordel?... je to Kosicky metalovy podnik s podiom, zvukarom, backstagom, v centre mesta zmesti sa tam pomerne dost ludi.... ktory taky este mame?

Styrioci: ja fakt verim, ze v teme Cynic si myslel GESko aj Veritas len v ramci srandy.. :)

a este dodatok... ked som prvykrat cca v 15tich navstivil Colloseum... nechapal som, ako by normalneho cloveka mohlo napadnut v bezny vecer takyto podnik navstivit... a fungovali ine podniky kam sa dalo chodit na akcie... aj ja som mal potom predsudky ked som siel po par rokoch do collosea na koncert, ale zistil som, ze sa toho ujali spravny ludia a teraz nemozem tomu podniku nic vytknut... takze ak si niekto pred rokmi povedal, ze collo je na hovno a odvtedy tam nebol.. je mozno cas odhodit predsudky a vratit sa tam... ja si myslim, ze Cynic v Colle bude maz jak ma byt, len ci zas nenastane typicky Kosicky syndrom, ze proste pride malo ludi....
Zaznamenané

Please don´t follow me... into the sun!!!
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 25. Máj , 2009, 17:14:07 »

najvacsi problem kolosea je v tom, ze tam clovek nemoze mat otvorene oci lebo sa zosere z tolkeho nevkusu a neestetiky napchatej na jedno miesto, tam je viac koncentrovana ohavnost ako vo vsetkych 70 000 casti dallasu dokopy. a keby tam nerobili koncerty pankaci co zverejnuju nepotvrdene kapely. a keby tam vkuse nehral hardrock a slayer este zo 60. rokov. a keby podium nebolo podpadnute. a keby vsade neboli rihanice. inac je to velmi fajn klub
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #26 kedy: 25. Máj , 2009, 17:27:03 »

Krtko, ak si naozaj taky negativista, ako sa tu prezentujes, tak chcipnes este pred 40tkou  Na zdravie!
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 25. Máj , 2009, 17:30:16 »

Krtko, ak si naozaj taky negativista, ako sa tu prezentujes, tak chcipnes este pred 40tkou  Na zdravie!
Neviem ci by som to nazval negativizmom, takto som videl reagovat uz vela ludi a stale nakoniec vysvitlo, ze ide o nejaku osobnu zaujatost Bavím sa skvele
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 25. Máj , 2009, 17:30:47 »

asi mas pravdu, zacnem cvicit jogu
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.061 sekund, 23 otázok.