Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
05. December , 2024, 03:18:59
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: tm stevens  (Prečítané 5951 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« kedy: 28. Máj , 2009, 15:09:28 »

veeelka basova nakladacka na 4rke...zakladatel funk metalu(?)...no kazdopadne sa vie dobre predat    http://www.youtube.com/watch?v=ibbsCShn2_M   

co vy nanho?...podla mna hra neskutocne..
« Posledná zmena: 29. Máj , 2009, 01:23:30 od Pitu » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 28. Máj , 2009, 15:13:39 »

neviem co ti napadlo porovnavat ho vobec s myungom, rasa, farba, gitara,styl, velkost boty..  ani jedno nesedi.. akurat to sposobi dalsi flame
« Posledná zmena: 28. Máj , 2009, 15:15:39 od kaolko » Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #2 kedy: 28. Máj , 2009, 15:15:21 »

neviem co ti napadlo porovnavat ho vobec s myungom, rasa, farba, gitara,styl, velkost boty..
tak howorim celkovo..neporovnavam ho...co sa tu ideme bavit o nejakej technickej dokonalosti,...proste na tomto vidno z tym zije..je ho pocut!..a jeho hranie ma neskutocne gule..narozdiel od myunga
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 28. Máj , 2009, 15:16:28 »

tak howorim celkovo..neporovnavam ho...co sa tu ideme bavit o nejakej technickej dokonalosti,...proste na tomto vidno z tym zije..je ho pocut!..a jeho hranie ma neskutocne gule..narozdiel od myunga

to si usudil z tohto videa? rozdiel je predsa jasny kazdemu.. toto je session basak, co si zavola hudobnikov a budu ho9 doprevadzat, Myung je sucast kapely..
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 28. Máj , 2009, 15:19:05 »

to si usudil z tohto videa? rozdiel je predsa jasny kazdemu.. toto je session basak, co si zavola hudobnikov a budu ho9 doprevadzat, Myung je sucast kapely..
myung je sucast kapely v ktorej ho vobec nepocut a nijak tam nevynika...toto je hranie na basu? 
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #5 kedy: 28. Máj , 2009, 16:05:13 »

myung je sucast kapely v ktorej ho vobec nepocut a nijak tam nevynika...toto je hranie na basu? 

myung je neskutocne nudny, sterilny...pocas hrania vyzera rovnako zaujato ako ja v pondelok rano pocas cesty do roboty.

TM Stevens je zivelny dobytok s ktoreho srsi energia jak hovado. hra velmi rytmicky a velmi groovy. Nieje to basovy sportovec ale naozaj umelec.
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #6 kedy: 28. Máj , 2009, 16:45:21 »

Ty si fakt pako lakros.  ha ha ha

Hru myunga v prevaznej miere nejako extra nemusim, ale porovnavat tychto dvoch basakov tymto sposobom moze takto iba clovek, ktory o tom uplne hovno vie.  Zdravíčko A to este z videii na youtube...   ?§!.

To uz mozes ist rovno porovnavat Petrucciho s Johnom Fruscianteom..bude to mat asi podobny vypovednu hodnotu.  Som metlak

Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 28. Máj , 2009, 16:46:42 »

Ty si fakt pako lakros.  ha ha ha

Hru myunga v prevaznej miere nejako extra nemusim, ale porovnavat tychto dvoch basakov tymto sposobom moze takto iba clovek, ktory o tom uplne hovno vie.  Zdravíčko A to este z videii na youtube...   ?§!.

To uz mozes ist rovno porovnavat Petrucciho s Johnom Fruscianteom..bude to mat asi podobny vypovednu hodnotu.  Som metlak

ja ich neporovnavam?..len som povedla ze tm stevens ma osobne ovela viac bavi...atd atd to co napisal jurinko...je mi ajsne ze technicky je myung uplne daleko...a neda sa to porovnat ale mna proste bavi tm stevens viac
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #8 kedy: 28. Máj , 2009, 16:51:40 »

ja ich neporovnavam?..len som povedla ze tm stevens ma osobne ovela viac bavi...atd atd to co napisal jurinko...je mi ajsne ze technicky je myung uplne daleko...a neda sa to porovnat ale mna proste bavi tm stevens viac

ok, ale treba chapat aj kontext - ked niekto hra spodky pred prebujnenym progmetalom tak asi bude hrat inak ako session funky basak na solovom reklamnom vystupeni na veltrhu. :)

Btw. ked si precitas po sebe svoje posty, tak Myunga si tam vsade zacal pchat ty - mozno si to tak nemyslel ako to nakoniec vyznelo, ale to je uz j*ebnuty internet.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 28. Máj , 2009, 17:03:09 »

ok, ale treba chapat aj kontext - ked niekto hra spodky pred prebujnenym progmetalom tak asi bude hrat inak ako session funky basak na solovom reklamnom vystupeni na veltrhu. :)

Btw. ked si precitas po sebe svoje posty, tak Myunga si tam vsade zacal pchat ty - mozno si to tak nemyslel ako to nakoniec vyznelo, ale to je uz j*ebnuty internet.  Bavím sa skvele
sak ja chapem kontext... Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele..neviem co riesis...
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #10 kedy: 28. Máj , 2009, 17:04:18 »

co riesi? ze nevies co pises. od prveho postu miesas hrusky s jablkami.
Zaznamenané

o-yep sro
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 28. Máj , 2009, 17:07:24 »

co riesi? ze nevies co pises. od prveho postu miesas hrusky s jablkami.
co vam jebe?..ukaz mi kde ho porovnavam a kde miesam hrusky s jablkami..vsade kde o onom pisem s myungom pisem len ze ma ovela vaic bavi... ?§!.
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #12 kedy: 28. Máj , 2009, 17:18:56 »

co vam jebe?..ukaz mi kde ho porovnavam a kde miesam hrusky s jablkami..vsade kde o onom pisem s myungom pisem len ze ma ovela vaic bavi... ?§!.

Tak je to tema o Myungovi ci o Stevensovi?  ha ha ha

"myung je sucast kapely v ktorej ho vobec nepocut a nijak tam nevynika...toto je hranie na basu?  "

to napisal asi svaty peter  ha ha ha

Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #13 kedy: 28. Máj , 2009, 17:28:48 »

mna bavi tm stevens viac ako lakros. ale neporovnavam. nechapem ako mozes byt taky pribrzdeny.
Zaznamenané

o-yep sro
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 28. Máj , 2009, 18:16:24 »

Tak je to tema o Myungovi ci o Stevensovi?  ha ha ha

"myung je sucast kapely v ktorej ho vobec nepocut a nijak tam nevynika...toto je hranie na basu?  "

to napisal asi svaty peter  ha ha ha

co z toho je porovnavanie s stevensom..to je holy fakt nic ine Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.