Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 14:51:27
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Podhájska fest 2009  (Prečítané 5296 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #30 kedy: 09. Júl , 2009, 07:25:14 »

Caf,si slubil ze ak sa ukazes na PF tak ideme na pifko... Nezabudni... Hladaj PEHEHO...... Zdravíčko

......za VIP náramok bude tých piviek aj 10.....  Bavím sa skvele akurát že si nespomínam, že by som to jedno pifko bol sluboval, lebo len jedno nepijem nikdy  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 09. Júl , 2009, 07:27:30 od garde » Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
pehe
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #31 kedy: 10. Júl , 2009, 06:27:21 »

Nooo VIP naramok by si si myslim aj zasluzil nakolko si tuto nasu akcosku tuna spropagoval...... Bravooo
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #32 kedy: 10. Júl , 2009, 06:54:25 »

....dikes za ponuku možno sa nakoniec objavím, vieš samému sa veľmi nechce, priateľka bude pracovať aj v sobotu na kúpku, ale nevylučujem že sa objavím.....podmienky sú veľmi lákavé.......  :)

.....a zasa to zvučí Roman  Huh! .......
« Posledná zmena: 10. Júl , 2009, 07:00:30 od garde » Zaznamenané

garde
miestny štamgast

« Odpoveď #33 kedy: 19. Júl , 2010, 08:20:04 »

....takže som sa priplietol tohto roku na tento fesťák....nechcelo sa nám vypekať na slniečku tak sme dorazili krátko pred 21vou....akurát sa rozkladali Smola a Hrušky....celkom pekne zahrali....decká sa vyskákali na nich....celkovo by som to hodnotil, že fajn ale nič moc....po nich nastúpili UKND....ich vystúpenie vyzeralo ako keby sa po pár odfláknutých rokoch snažili o seriózny koncert....akurát ma rozjarila pesnička Macík....to bolo všetko....po nich išiel HEX....vôči nim som pociťoval troška aj averziu....osobne som od nich počul znesiteľný koncert niekedy v roku 2002 možno skôr....no tento krát prekvapili....podmanili....hrali fajn....povedal by som, že načali publikum....IMT Smile....tuším aký máte väčšina z vás na nich názor....ale zase raz boli perfektný....neuveriteľné, ale podľa mňa je to jedna z najlepších slovenských koncertových kapiel....ešte sme vyčkali kým sa pripravil Metropolis....pri všetkej úcte k hudobníkom tejto kapely o ktorých nepochybujem....ale úroveň klesla niekde na vystúpenie Smoly aj s Hruškami....
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 22 otázok.