Valla
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 29. Jún , 2009, 11:35:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 29. Jún , 2009, 20:46:03 » |
|
Idete tam niekto autom a máte dve volné miesta? Idem s bráchom a riešime jak sa tam dostaneme, na PHM samozrejme prispejeme. Dík, kludne SS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 29. Jún , 2009, 20:48:17 » |
|
kua konečne dobra kapela a zese hram to vam zavidim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 29. Jún , 2009, 21:03:31 » |
|
naa sak ja ani neviem ako tam pojdeme este
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
pinpin
okukávač
Príspevkov: 2
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 30. Jún , 2009, 12:06:39 » |
|
stretneme sa pod podiom! dufam, ze to prezijem, som len krehke ziena, asi sa vyzbrojim Steelkami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 30. Jún , 2009, 12:54:14 » |
|
si zober chranic na zuby alebo radsej prilbu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 30. Jún , 2009, 14:35:38 » |
|
si zober chranic na zuby alebo radsej prilbu
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 30. Jún , 2009, 20:29:40 » |
|
kurnik sopa brdo kedy sa brdo dohodneme za tu sobotu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 30. Jún , 2009, 21:20:43 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 01. Júl , 2009, 07:15:37 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 01. Júl , 2009, 09:30:40 » |
|
sak vies treba planovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 01. Júl , 2009, 12:27:33 » |
|
sak vies treba planovat Tak chod planovat do KLDR lebo im to nejak nevychadza
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 01. Júl , 2009, 12:29:51 » |
|
Tak chod planovat do KLDR lebo im to nejak nevychadza to sa stava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 01. Júl , 2009, 12:42:04 » |
|
si zober chranic na zuby alebo radsej prilbu do prednej rady na motorhead ..jedine v zeleznom brneni a tlmicami na usi z buldozera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 01. Júl , 2009, 12:43:33 » |
|
do prednej rady na motorhead ..jedine v zeleznom brneni a tlmicami na usi z buldozera to sem zvjedavy ci to bude take hlasne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 01. Júl , 2009, 12:47:48 » |
|
No potichu este nehrali
|
|
|