Valla
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 01. Júl , 2009, 12:48:55 » |
|
No potichu este nehrali ja sem huchy a slepy jek zvaracuv kocur
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 01. Júl , 2009, 13:12:36 » |
|
Vazeny,ale ze má scat ,tak bych Vam odporucil nejake gumaky a prsiplaste Alebo sa dobre nacamrat a to uz je covieku konc secko jedno...enem aby si potom z teho aj neco pamatal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 01. Júl , 2009, 13:38:24 » |
|
Vazeny,ale ze má scat ,tak bych Vam odporucil nejake gumaky a prsiplaste Alebo sa dobre nacamrat a to uz je covieku konc secko jedno...enem aby si potom z teho aj neco pamatal pjekdne bude neboj nic nacucany pojdu az otal
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 03. Júl , 2009, 12:20:06 » |
|
no co hosi s kym sa tam stretnem?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 03. Júl , 2009, 14:48:51 » |
|
A kedy to teda začína neikde píšu 19:00 niekde 13:00
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 03. Júl , 2009, 17:52:25 » |
|
na sak o jednej to je zevraj nejaky festival motorhead ci co no uvidim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 05. Júl , 2009, 08:07:20 » |
|
Nevadi dobre bolo. Mne sa zdalo ze to hra vsade stejne.Kua ale asi pol koncertu som stal v rade na pivo Aj sme chceli prespat v jednej s tych chatiek,ale nakoniec sme ani nespali a prachy sme prepili
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 05. Júl , 2009, 10:19:02 » |
|
jo bolo dobre aj ked sme sa najebkali jak hovado a huchy sem este vcil ano to cakanie na pivo bolo najhorsie a este k tomu bolo predrazene na druhej strane v tom kempe mali o 10 korun lacnejsie
|
|
« Posledná zmena: 05. Júl , 2009, 10:45:25 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 05. Júl , 2009, 12:58:26 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 05. Júl , 2009, 15:16:43 » |
|
najviac ma pobavili česi, naozaj Vám ďakujem každý druhý ste chodiace faux pas mal som pocit že som v roku 85, jarda účesy ladvinky, sandálky (aj s ponožkami) riflove minisukničky z nohavíc a pod. ... no a? Ja chodim jak v 70-tych. Mam v p..i celu po.....nu modu. Nie som predsa ko.....,aby som si dal prepichnut uši,spravit zeleneho kohuta a potetovat sa jak majkl skofild . Edit . Mnohi,čo nosia tie sandalky by si veru mali tie ponožky dat. Lebo ked sa človek niekedy nechtiac pozrie na tie zadrbane,plesnami napadnute chodidla s neostrihanymi nechtami a povykrucanymi prstami,tak mu je na zvracanie.
|
|
« Posledná zmena: 05. Júl , 2009, 15:24:43 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 06. Júl , 2009, 06:11:11 » |
|
Tomaz ze ty tam ides enem kuliva temu,ze Lemy ta ako basak hrajuci na plexac nesklamal a tesis sa jak to vyknedli ako citam, dobre bolo dpc, a toto som ja prepasol? cak ja tiez hram basu do (Robertovej) plexiny Lemmy Kilmister, nas vzor
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 06. Júl , 2009, 08:22:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 06. Júl , 2009, 10:14:19 » |
|
ee, zatial len Geddy Lee Jazz bass, japonku (paradoxne Geddy Lee predtym hral na rikaca, kym dostal od Fendra podpisovy model)....ale rikac je vo vyhlade...len musim dlhsie setrit
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
|