udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 15. Jún , 2009, 21:07:57 » |
|
" Telo gitary je plny mahagon vyrezany z dvestoročneho krboveho obloženia ...." Ken Dean: Queen
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 15. Jún , 2009, 21:13:56 » |
|
" Telo gitary je plny mahagon vyrezany z dvestoročneho krboveho obloženia ...." Ken Dean: Queen
povedal Ken Dean ked mal 240 rokov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 15. Jún , 2009, 21:18:25 » |
|
povedal Ken Dean ked mal 240 rokov
Mne je to fuk,verte aj tomu,že vlk poje.... babku aj Červenu čiapočku,Popolvara aj Tri gaštanove kone.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 15. Jún , 2009, 21:19:49 » |
|
Mne je to fuk,verte aj tomu,že vlk poje.... babku aj Červenu čiapočku,Popolvara aj Tri gaštanove kone. teraz uz taku gitaru nikto nevyrobi lebo neni tych bicyklov co sa z nich robila
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 15. Jún , 2009, 21:24:41 » |
|
teraz uz taku gitaru nikto nevyrobi lebo neni tych bicyklov co sa z nich robila
Ta tyčka z nosiča bicykla bola na tremolo paku. Takže bez tremola by sa dala vyrobit. A ta pružina z motorky bola použita ako vratna pružina tremola.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 15. Jún , 2009, 21:29:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duroslav
nováčik
Príspevkov: 30
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 15. Jún , 2009, 22:29:51 » |
|
udry: no vidis, ja som zatial nikde necital, ze origos red Special je z mahagonu...asi mas lepsie zdroje ...a kto je ten chlap?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 15. Jún , 2009, 22:40:37 » |
|
udry: no vidis, ja som zatial nikde necital, ze origos red Special je z mahagonu...asi mas lepsie zdroje ...a kto je ten chlap? Ten chlap napisal knihu o Queen. Brian aj tak hraval na Fender - vid. 0:30
|
|
« Posledná zmena: 16. Jún , 2009, 06:33:59 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 16. Jún , 2009, 00:13:50 » |
|
Ta tyčka z nosiča bicykla bola na tremolo paku. Takže bez tremola by sa dala vyrobit. A ta pružina z motorky bola použita ako vratna pružina tremola.
nevidim problem v tom, aby si sikovny chalan s tatkom zostrojil gitaru, na ktoru sa da hrat a nahravat... ano, v roku 64 to posobi cele inac, ako ked si niekto gitaru robi v dnesnych casoch... uz sme to tu inak riesili a suhlasim, ze je okolo tej jeho gitary kopec vselijakych fam a mytov... a aj podla "mojich zdrojov" bola odjakziva z krboveho mahagonu... verzia s dyhou sa mi zda scestna... ako by v domacich podmienkach dyhovali klenutu gitaru a naco
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 16. Jún , 2009, 05:46:34 » |
|
Treba napisat Mayovi ako v skutocnosti je. Ale cital som z viacerych zdrojov, ze je z mahagonu. A podla toho, co som videl, tak je to doska. Nie je klenuta...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 16. Jún , 2009, 06:56:21 » |
|
nevidim problem v tom, aby si sikovny chalan s tatkom zostrojil gitaru, na ktoru sa da hrat a nahravat...
Ja nespochybnujem,že si gitaru vyrobil. Ja chcem len poukazat na to,že okolo znamych hudobnikov sa vždy vytvarali/ju určite "tajomstvom opradene" príbehy,ktore treba brat s rezervou,zvlašt ked inf. zdroje si protirečia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 16. Jún , 2009, 07:16:34 » |
|
Ja nespochybnujem,že si gitaru vyrobil. Ja chcem len poukazat na to,že okolo znamych hudobnikov sa vždy vytvarali/ju určite "tajomstvom opradene" príbehy,ktore treba brat s rezervou,zvlašt ked inf. zdroje si protirečia. ale to musis byt taky ako B. May inak si mozes vyrobit aj 20 gitar a nikoho to nezaujima
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 16. Jún , 2009, 07:17:48 » |
|
udry: no vidis, ja som zatial nikde necital, ze origos red Special je z mahagonu...asi mas lepsie zdroje ...a kto je ten chlap? je z mahagonu z krbu čital som to Xkrat kolega sa s nim aj bavil a ukazal mu svoju mejovku,dyha sa dava na obyvačkovu stenu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 16. Jún , 2009, 07:19:38 » |
|
ale to musis byt taky ako B. May inak si mozes vyrobit aj 20 gitar a nikoho to nezaujima
hlavne som ho videl hrat aj na strakači s maršalom a hralo mu to tak isto,kebyto nevidim myslim že ma to čo tradične
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 16. Jún , 2009, 07:53:03 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
|