Bol to ppci fest.Skoda ze sme mali meskanie - planovali sme vyrazit zo SK o 10tej,ale natiahlo sa to na pol 12 kym sme sa stretli a kupili listky. Cesta bola napicu
Prisli sme akurat ked tublatanka skoncila,ale kym sme auto zaparlovali na zelenj vode , rozlozili stany, prezliekli sa tak som stihol konfliktacke outro. Trocha ma stve ze som konflikt tuo sezonu nevidel ,ale co uz... SKA-P hrali super, velmi ska nepocuvam ale davnejsie som jednu dobu fical na ich albume el vas del obero ,alebo nejak tak
z ktoreho zahrali hity , co ma potesilo...avsak dojebany z cesty a uplne triezvy , bol som trocha bez nalady. Az kym som sa pocas pripravy Bizkitov nenarval dopredu. Limp Bizkit boli super. Masakralny zvuk, dobra haluz bola aj to ked zahrali na poctu Michaela Jacksona tak sa pocas songu Behind Blue Eyes na chvilu rozprsalo a potom hned prestalo. Vyskakal som sa poriadne v predu, neskor som dosiel k Johnzovi
ale potom ma uz boleli velmi nohy tak som siel dozadu. Od bizkitov sme sli s kamosmi trocha na pivo a odtial na Odpad. Velmi ma potesili, len skoda ze som musel ist viac dopredu aby bolo zretelnejsie pocut gitary. Potom zase pivo a sli sme na Bcovy stage kde hrala myslim nejaka madarska kapela (spievala tam taka kratkovlasa blondyna) trocha sme est eporobili kolecka po areali a nakoniec sli cez cestu do arealu. Dalsi den s radostou ze uz neprsi otvaram vodku
po rannej prechadzke po areale zelenej vody sme sa vybrali na zvukovku teamu a toi mi den zlepsilo este viac.Potom sme sa sli do mesta najset takze Bank of Joe a Devil street som bohuzial nestihol , vratili sme sa pocas slobodky zmoknuty jak svine, takze sme do auta. A ptri aute a stanoch sme boli az kym nezacal Team. Tosme sa hned rozbehli dole pred stage, bohuzial sme nestihli Prievan v penazenke
Ale cely koncert sme s kamosom boli vpredu a bol som prekvapeny. Nieco take som necakal, fakt, klobuk dole
ci uz ide o zvuk, svetelnu show , palov spev... masaker. Po Teame zase na pivo a neskor na Hasiaci Pristroj. Pocas kabatov som sedel v stanku s pivom kedze moj vztah ku kapele kabat je asi taky ako aj ku kapele polemic
Ale zas taky ohnostroj som videl prvykrat v zivote :-)
Na konci ma vsak maximalne sklamalo HT. Set zacali s novymi songami ,ktore sa mne (a urcite niesom sam) vobec nepacia. Uplne inac by to mozno vyzeralo ak by zacali so Stenou. Ale to je jedno , po zhliadnuti ich noveho klipu som uz od nich aj tak vela necakal.
Ked hrali u nas v aprili (este s Branom z BaronBlade) tak to bolo omnoho lepsie. Potom nasledoval pokus o spanok - neuspesny a tak som sa prehadzoval cca od 4tej do pol 8mej v mokrom stane , kedze som niekde odjebal tu blbost co sa dava na vrch vetracky ,aby donho nenaprsalo
Inac absolutna spokojnost- az na to pivo , neschopnost opit sa a tojky