Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 16:59:33
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 2.7. Randal - Very Hard & Heavy Live  (Prečítané 8742 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #45 kedy: 03. Júl , 2009, 17:35:31 »

ale javanne ma prekvapil, trochu zamaká na speve a bude to dobré. Žmurk
Páči sa mi aj, že sa kapelka zamerala na môj obľúbený bigbít.  Na zdravie!
Zaznamenané

javanne
pravidelný návštevník
Príspevkov: 227

« Odpoveď #46 kedy: 03. Júl , 2009, 17:37:16 »

Mizerné.Amaterske. Na zdravie! Žmurk

prezentuj sa aj Ty svojim, frajer Beeee
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #47 kedy: 03. Júl , 2009, 17:39:38 »

rok cvicili   Je mi do plaču

trosku Ta poopravim...kapela rok existuje...ale nezhravala sa od decembra do maja a toto bol vobec druhy koncert...je to pre nas skor pekne hobby  Bacha na vec kamo!  a ano, sme amateri, za vcerajsok som nevidel ani jeden eurocent  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 03. Júl , 2009, 17:47:26 od javanne » Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #48 kedy: 03. Júl , 2009, 17:43:21 »

pekne az nato intro z extreme Zdravíčko...ked ma pekne poprosis dojdem ti ho na koncert zahrat jak to ma byt Beeee Beeee Beeee ale nie..dobre hrate :)
« Posledná zmena: 03. Júl , 2009, 17:43:56 od lacrosse » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
udry
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 03. Júl , 2009, 18:07:33 »

prezentuj sa aj Ty svojim, frajer Beeee
Vidim,že tu došlo k velkemu nedorozumeniu a tak skôr než sa vrhne na mna zvyšok kapely,objasnim.  Na zdravie! Myslel som to video-kvalitu/tym som reagoval na Progyho prispevok "Dobry zvuk na tych videach celkom". Zvuk mi nešiel moc dobry a som na nom nikoho nerozoznal.Roberta som tipoval toho vlavo a aj to len podla vysokeho čela a čiernej gitary. No potom hral na basu,tak som si zas nebol isty. Ten gitarista vpravo-Iggy? tiež len tipujem,taky zvlaštny pocit som mal. Spevak- aj ked tu je niekde Javann fotka z piva-nepoznal som. Na zdravie!  Inač hudba-to je to čo rád počuvam.Kvitujem,že kapela sa rozhodla pre takuto hudbe,kde spevak spieva a negr.....a. No škoda tej kvality. Tym samozrejme nechcem utočit na petersa-určite to bolo v ramci možnosti. Len mohlo to byt lepšie,ved to bol -ako hovori javan,druhy koncert-a to by mala kapela"archivovat". Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #50 kedy: 03. Júl , 2009, 18:17:38 »

Inač hudba-to je to čo rád počuvam.Kvitujem,že kapela sa rozhodla pre takuto hudbe,kde spevak spieva a negr.....a.

Potesujuce je, ze v Randali clovek po dlhom case pocuje cosi ine a nielen same dz dz dz a klonovane fadne kapely. Len treba vlastne veci a mozno by som isiel do trochu komplexnejsich veci, vacsia vyzva atd. 
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #51 kedy: 03. Júl , 2009, 18:21:12 »

Potesujuce je, ze v Randali clovek po dlhom case pocuje cosi ine a nielen same dz dz dz a klonovane fadne kapely. Len treba vlastne veci a mozno by som isiel do trochu komplexnejsich veci, vacsia vyzva atd. 

Kludne Branik, len do toho chod, rad si to pridem kuknut, ked nam zahras  Na zdravie!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #52 kedy: 03. Júl , 2009, 18:22:45 »

Kludne Branik, len do toho chod, rad si to pridem kuknut, ked nam zahras  Na zdravie!  Bavím sa skvele

Ja mam cele hodinove kompozicie v hlave, len ich neviem pretavit do roznych nastrojov. Som frajer Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #53 kedy: 03. Júl , 2009, 18:28:03 »

Vidim,že tu došlo k velkemu nedorozumeniu a tak skôr než sa vrhne na mna zvyšok kapely,objasnim.  Na zdravie! Myslel som to video-kvalitu/tym som reagoval na Progyho prispevok "Dobry zvuk na tych videach celkom". Zvuk mi nešiel moc dobry a som na nom nikoho nerozoznal.Roberta som tipoval toho vlavo a aj to len podla vysokeho čela a čiernej gitary. No potom hral na basu,tak som si zas nebol isty. Ten gitarista vpravo-Iggy? tiež len tipujem,taky zvlaštny pocit som mal. Spevak- aj ked tu je niekde Javann fotka z piva-nepoznal som. Na zdravie!  Inač hudba-to je to čo rád počuvam.Kvitujem,že kapela sa rozhodla pre takuto hudbe,kde spevak spieva a negr.....a. No škoda tej kvality. Tym samozrejme nechcem utočit na petersa-určite to bolo v ramci možnosti. Len mohlo to byt lepšie,ved to bol -ako hovori javan,druhy koncert-a to by mala kapela"archivovat". Na zdravie!

ved ja som sa do Teba nepustil, len podpichol  Na zdravie! vdaka za vysvetlenie aj za nazory, cenime si ich ako konstruktivnu spatu vazbu  Zdravíčko

Zial, kvalita videa je aka je, neriesilo sa za ziadne profi nahravanie... Inak, Roberta si odhadol spravne, druhy gitarisa na opacnom kraji je Mildo.
apropos spev...ja som spevacky drevorubac, v podstate u nas nemal kto spievat, tak mi to prischlo...ale slubujem, ze zacnem poctivo trenovat, nech je to pocuvatelne ;-)

Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #54 kedy: 03. Júl , 2009, 18:40:12 »

Tak cez leto poctivo cvičte a na jesen vas očakavam/me v TN./ pripadne v dakom klube v okolí/. Na zdravie!
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #55 kedy: 03. Júl , 2009, 18:44:56 »

priatelia, nemate niekto zaznam z ostatnych kapiel?

tu je par skladieb co nam nahrali znami:

- prebraty song od gilberta, toto malo byt venovane Semishovi

za kvalitu sa ospravedlnujeme, kazdopadne sme radi ze mame aspon nieco. Chcem tak isto pripomenut, ze sme boli na koncerte hostia a celkom sa divim ze no redemption a aneurysma tu nemaju ziadny pokec.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Bonifac
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

Bassgitarový mág

« Odpoveď #56 kedy: 03. Júl , 2009, 22:15:55 »

my sme skromní :)  Na zdravie!
Zaznamenané

Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #57 kedy: 03. Júl , 2009, 22:35:26 »

No to bude asi tým že na pódiu nebolo plexina ani hiwatt ale len nudný Marshall a Mesa ktoré nemajú aspoň 40 rokov, bolo tam samé nudné dž dž dž akoby naklonované od iných fádnych kapiel a nikto nevystrihol nervydrásajúce aspoň 15 minútové sólo  Bavím sa skvele
Musíme sa ešte veľa učiť, mamička, veľa učiť  :) Ale nie, škoda reči, bol to velmi fajn koncert  Zdravíčko
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Pablo
nováčik
*
Príspevkov: 19

« Odpoveď #58 kedy: 09. Júl , 2009, 08:43:41 »

Tak aby to tu bolo pestrejšie, tak aj jeden romantický No Redemption: . :)
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.