Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 00:49:39
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: kaolko sa uci hrat  (Prečítané 5455 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« kedy: 21. Júl , 2009, 11:01:00 »

som si povedal ze ked uz som nieco nahral, tak to sem hodim.. je to len kusok  Bavím sa skvele aparat je mesa boogie mark 5, bicie mi dosiel nahrat Branko so svojimi kamaratmi zo solivaru su to nejake DW drums ci jak sa ta znacka podobna amati vola..ak si dobre pamatam dlho sme to nahravali do noci, lebo Branko chcel pomoct s varenim a nebolo moc casu sa tomu venovat ked bolo tak pekne, museli sme im doma v obyvacke spravit miesto, esteze su taki nenarocni na chov.. tak ich pochvalte  Bavím sa skvele inak neni tam vobec strih lebo vobec neviem ako strihat audio stopy v sonare jebnutejsi soft som este asi nevidel preco to nemozem proste oznacit a ze delete kua :D pri nahravani bol vyuzity postup: mama, mama som koko*t!

* git5.mp3 (685.31 KB - stiahnuté 315 krát.)
« Posledná zmena: 21. Júl , 2009, 11:10:57 od kaolko » Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 21. Júl , 2009, 11:42:51 »

Pekne, len tie gitary su kusok zgulasovane, mohol si ich dat kusok do stran.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #2 kedy: 21. Júl , 2009, 12:11:19 »

ta mesa je perfektna...citit tam strasne ten lampovy zvuk... Zdravíčko ...a hranie tiez perfektne
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 21. Júl , 2009, 12:37:42 »

Pekne, len tie gitary su kusok zgulasovane, mohol si ich dat kusok do stran.

dik mas pravdu je to vcelku bordel a aj tie bicie su dost nahlas.. problem je ten, ze vzdy ked som chcel nahrat dalsiu stopu na gitare, musel som to najprv cele exportovat do wavka a nahravat do toho lebo kaonahle som si otvoril stopu a nahral prvu gitaru s tym ze je hotova a idem nahrat do dalsej stopy dalsiu, tak mesa boogie mark 5( v tomto pripade amplitube metal) mi nestihal proste chrcal a robil kktiny..cize vzdy po jednej stope a s panoramou som sa tiez moc nehral to je pravda.. vsetky gitary su prakticky na stred len jedna je dajme tomu 20% vravo, druha bola zas vlavo dajme tomu 24%.. musim este pozistovat jak sa veci chovaju
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #4 kedy: 21. Júl , 2009, 12:40:22 »

ta mesa je perfektna...citit tam strasne ten lampovy zvuk... Zdravíčko ...a hranie tiez perfektne

hej hej, v sobotu som vybrakoval fotrovi ucet a kupil som si tuto novu mark 5ku..hra to ppci a aj windows vcelku stiha icq ked ma clovek externu zvukovku
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #5 kedy: 21. Júl , 2009, 12:46:09 »

skoda toho zvuku, hrat evidentne vies, aj ten riff je dobry
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 21. Júl , 2009, 12:55:57 »

kaolko ma mark5 akurat tak v gatoch  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #7 kedy: 21. Júl , 2009, 12:58:36 »

aj s paralelnou sluckou pre nejaku peknu dzifcinu co by sa pridala do celkoveho poctu 3.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #8 kedy: 21. Júl , 2009, 17:28:19 »

tak to si zabil ha ha ha
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #9 kedy: 24. Júl , 2009, 01:01:14 »

dik mas pravdu je to vcelku bordel a aj tie bicie su dost nahlas.. problem je ten, ze vzdy ked som chcel nahrat dalsiu stopu na gitare, musel som to najprv cele exportovat do wavka a nahravat do toho lebo kaonahle som si otvoril stopu a nahral prvu gitaru s tym ze je hotova a idem nahrat do dalsej stopy dalsiu, tak mesa boogie mark 5( v tomto pripade amplitube metal) mi nestihal proste chrcal a robil kktiny..cize vzdy po jednej stope a s panoramou som sa tiez moc nehral to je pravda.. vsetky gitary su prakticky na stred len jedna je dajme tomu 20% vravo, druha bola zas vlavo dajme tomu 24%.. musim este pozistovat jak sa veci chovaju

netreba tam nad tym spekulovat, sprievodne gitary rozdelis na 100% do stran a solovu gitaru nechas v strede
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10 kedy: 27. Júl , 2009, 20:29:40 »

pocujte ludia neviete mi niekto pomoct s jednou vecou? ked mam v guitarpro naklikane midi bicie a je tam proste dajme tomu pasaz kde mi hra china a ked to exportujem do midi a supnemdo nahravacieho softu, pouzijem VST (addicitve drums) tak mi to nehra chinu ale okraj rytmicaku.. neviete nahodou asi poradit ze na co sa zamerat? pripadne mi tam zahra cowbell miesto ride bell alebo tak..
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #11 kedy: 27. Júl , 2009, 20:51:15 »

Toto sa tu riesilo uz niekolko krat. Nikdy ma to ale nezaujalo, tak ti nepoviem ako na to, ani kde sa to riesilo. Ale riesenia boli - srat na Guitar Pro, alebo to prehadzat rucne, alebo na to pouzit nejaky taky VST prepojovac a tusim niekto aj nejaky nasiel.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12 kedy: 27. Júl , 2009, 21:08:01 »

dik  Žmurk
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #13 kedy: 27. Júl , 2009, 22:44:08 »

pocujte ludia neviete mi niekto pomoct s jednou vecou? ked mam v guitarpro naklikane midi bicie a je tam proste dajme tomu pasaz kde mi hra china a ked to exportujem do midi a supnemdo nahravacieho softu, pouzijem VST (addicitve drums) tak mi to nehra chinu ale okraj rytmicaku.. neviete nahodou asi poradit ze na co sa zamerat? pripadne mi tam zahra cowbell miesto ride bell alebo tak..

najjednoduchsie riesenie... nepouzivat chinu, aj ked to som ti asi nepomohol  Popiskujem si
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #14 kedy: 04. August , 2009, 10:13:39 »

cover sola kapely pain of salvation.. je tam kopec rytmickych chyb, ale to casom pojde prec  Bavím sa skvele uz som sa s nimi bavil a nahraju to vraj znova podla mna, nech to tam sedi

* beyond.mp3 (498.78 KB - stiahnuté 212 krát.)
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.03 sekund, 23 otázok.