Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 06:48:01
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: moznosti koncertov v BA  (Prečítané 5247 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #15 kedy: 11. August , 2009, 09:42:42 »

Preboha to co je za argument ze vo Viedni je horsi klub? :)

Ale kolko je ich tam lepsich a vlastne kolko vela ich tam maju.
Ved uz len Arena ja podstatne lepsi klub, nehovorim o Gasometer, Planet music (ci ako sa to vola), Porgy & Bess (ak to este funguje) ... kopa dalsich co si ani nepamatam , nejako tam zasa az tak casto nechodim.

Je to totalna hanba ze v hlavnom meste vlastne nie je kde hrat, ved podstatne mensie mesta maju podstatne lepsie kluby. Zasa vdaka aj za Randal, v ramci moznosti je to uplne pouzitelne (teda skoda toho ze tam vlastne nie je backstage).
Zaznamenané
marowak
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 11. August , 2009, 09:53:12 »

no tam si zase tu priseritu vynahradzaju onakvejsim sposobom :)
Akym?, by ma zaujimalo.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #17 kedy: 11. August , 2009, 09:56:34 »

Akym?, by ma zaujimalo.

Hral si niekedy koncert v Sub clube? Ak nie, tak odporucam :). Velky zazitok :).
Potom pochopis. Pre mna osobne je to jeden uplne nechutny klub (pre niekoho mozno vsak bude v pohode).
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 11. August , 2009, 09:59:42 »

Hral si niekedy koncert v Sub clube? Ak nie, tak odporucam :). Velky zazitok :).
Potom pochopis. Pre mna osobne je to jeden uplne nechutny klub (pre niekoho mozno vsak bude v pohode).

:)

ono je to tam dost harkor aj z pohladu navstevnika... teda neviem, ako to vyzerava bezne, ale vzdy ked som tam bol ja a bolo tam narvate, tak to bolo cosi hrozostrasne  :) hajzle, jak keby to bola zlievka vsetkych festivalovych toi-toiov :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #19 kedy: 11. August , 2009, 12:27:02 »

pista - tu mas zhruba to, co sa odmazalo z koncertov v muzeu...
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #20 kedy: 11. August , 2009, 12:27:44 »

Na zdravie!
ak sa bude pokracovat tak to moze ostat, ked nie, tak to moze postupne upadnut do zabudnutia
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 11. August , 2009, 12:31:40 »

Na zdravie!
ak sa bude pokracovat tak to moze ostat, ked nie, tak to moze postupne upadnut do zabudnutia

100% tu uz bola takato tame, len to bolo davno a ktovie kam to poslo... tam ani neni co moc diskutovat. v BA je ten nenavideny Randall naozaj asi jedine...

teraz to nove v Prievoze ci kde - vyzera to ambiciozne, ale neviem neviem ci BA potrebuje true motorkarsky pub - teda aspon tak mam pocit, ze sa to stylizuje... boli ste tam uz niekto ? ako to vyzera ? ake su tam moznosti / podmienky / atd ?...
Zaznamenané
marowak
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 11. August , 2009, 12:32:57 »

Nie, nehral a so 100 % istotou ani nebudem  :)
Len stale mi nie je jasne okrem prostredia, ktore rastis vylicil ako toi-toi a to si viem celkom farbisto (teda prevladau vsetky odtiene hnedej - sepia) prestavit, vdaka comu je nechutny, ked backstage je vraj okay. Volakedy sa to tusim volalo "U"-cko ten club, nie?

rastis>> si fakt frajer, ze si to sem operativne vrzol Je to frajer
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 11. August , 2009, 12:41:18 »

Nie, nehral a so 100 % istotou ani nebudem  :)
Len stale mi nie je jasne okrem prostredia, ktore rastis vylicil ako toi-toi a to si viem celkom farbisto (teda prevladau vsetky odtiene hnedej - sepia) prestavit, vdaka comu je nechutny, ked backstage je vraj okay. Volakedy sa to tusim volalo "U"-cko ten club, nie?

takto... backstage = privatny klub so strelnicou, ktory inak nema s podnikom ako takym mnoho spolocne... to len ked tam je koncert a je tam viacej kapel, tak tam maju satnu. prediera sa tam od podia celym kotlom pred podiom, radou na pivo pri bare, radou na kabaty pri satni, samotnou satnou a kabatmi navstevnikov, dlhou strelnicou a potom nakoniec do casti, kde je klud, cisto a vlastne hajzle... ale bar, ktory tam strazi nejaky clovek, s ktorym sa vacsinou neda nijako dohodnut, takze pre pivo sa tam prediera kvantami ludi...

vstup do podniku - problem zaparkovat auto na briezku pred vchodom. kvanta ludi na brane, dohadovanie sa so za tie roky uz zabudovanymi vyhadzovacmi. presun dlhymi uzkymi tunelmi s nizkymi stropmi a kvantami ludi... absolvovanie tlacenice pri hajzloch (toi-toi style), tlacenice pri bare, kotlom pred podiom - to vsetko vcetne nosenia aparatury.

podium - koniec tunela s neskutocnou akustikou - vlhkost vzduchu 111%, slizke steny, zo stropu kvapka, obcas doslova prsi zmes pivnych vyparov, zrazenej vody a fajciarskych chrachlov. nizka spolahlivost fungovania kablov v tej vhhkej prepotenej atmosfere...

neviem, aku to ma uroven v bezne dni, takto to tam vyzera, ked je koncert, na ktory dojde vela ludi...

ano - je to byvaly U-klub. proti starej verzii je to zmensene o dlhsiu cast povodneho dvojtunela...
« Posledná zmena: 11. August , 2009, 12:41:55 od rastis » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #24 kedy: 11. August , 2009, 12:43:19 »

Preboha to co je za argument ze vo Viedni je horsi klub? :) (...)
Ved hej, dobre dobre :) Nie je to dobre, ale podla mna ani ultra-mega-otrasne najhorsie na svete, ako tu pisete, len to.
Zaznamenané

marowak
Hosť
« Odpoveď #25 kedy: 11. August , 2009, 12:48:38 »

takto...
ano - je to byvaly U-klub. proti starej verzii je to zmensene o dlhsiu cast povodneho dvojtunela...
Tak uz mam predstavu, vdaka. Nebol som tam, len viem, ze vchod je pod hradom od nabrezia. Opisal si to vo vnutri tak dobre, ze si to viem zivo predstavit ako to tam vyzera...
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 11. August , 2009, 13:00:21 »

- vlhkost vzduchu 111%, slizke steny, zo stropu kvapka, obcas doslova prsi zmes pivnych vyparov, zrazenej vody a fajciarskych chrachlov.
...na core metal a podobne odnože jak stvorene....    .... čo by niektore kapely za to dali,keby mohli hrat v takom "echtovom" prostredí... Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #27 kedy: 11. August , 2009, 13:22:55 »

A este netreba zabudat na ozaj fantasticku akustiku v Sub clube :).
Kazdy koncert je tam proste zvukovy zazitok, lahodka :)
Zaznamenané
marowak
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 11. August , 2009, 14:09:32 »

A este netreba zabudat na ozaj fantasticku akustiku v Sub clube :).
Kazdy koncert je tam proste zvukovy zazitok, lahodka :)
Zvukari si tam zakazdym asi robia maturitu, ze?
Inak, Semish, mas dobre hlasky v profile. Uz som to kdesi pocul  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 11. August , 2009, 14:15:17 »

tam ten zvuk ani neni primarne dolezity  Bavím sa skvele  stare Ucko bolo vacsie peklo (dlhsi tunel), teraz nedavno ked som tam videl nejaku kapelu hrat, som bol dokonca prekvapeny, ze ono aj bolo cosi rozoznat...

inak povedal by som, ze sa tam viacej diskotekuje, ako hra nazivo... pustsana hudba predsa len neni na zvuk taka komplikajcia, ako kapela...
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.063 sekund, 23 otázok.