mn
|
|
« kedy: 12. August , 2009, 23:18:03 » |
|
Pani, vo februari bude u nas hrat moja srdcova zalezitost menom Pat Metheny. Blava, Incheba. Vidime sa !
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 13. August , 2009, 00:45:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
urmo
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 13. August , 2009, 14:41:09 » |
|
parada
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 14. August , 2009, 11:16:16 » |
|
takze po euforickom uvode pridavam presnejsie info. Datum je stanoveny na 26.februara 2010 t.j. piatok. Pojde o nejaky novy jedinecny projekt Orchestrion, kde by mal hrat Metheny podla vsetkeho sam. Viac info na http://www.patmetheny.com/orchestrioninfo/Rad by som si ho vypocul s kapelkou, ale aj tak Metheny je Metheny
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 16. August , 2009, 08:09:38 » |
|
po pici. moj idol pride do rodnej dediny :D tesiiiime sa vsetci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mihal26
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 22. August , 2009, 15:59:06 » |
|
po pici. moj idol pride do rodnej dediny :D tesiiiime sa vsetci
tlak
|
|
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 24. August , 2009, 00:13:27 » |
|
takze po euforickom uvode pridavam presnejsie info. Datum je stanoveny na 26.februara 2010 t.j. piatok. Pojde o nejaky novy jedinecny projekt Orchestrion, kde by mal hrat Metheny podla vsetkeho sam. Viac info na http://www.patmetheny.com/orchestrioninfo/Rad by som si ho vypocul s kapelkou, ale aj tak Metheny je Metheny Dakujem Ti, ze si ma s nadhladom a chladnou hlavou doplnil vsetkymi potrebnymi informaciami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 02. November , 2009, 08:54:36 » |
|
neverim vlastnym ociam a jednoznacne IDEM
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 11. Január , 2010, 13:44:54 » |
|
vyzera to znacne zaujimavo... znamena to, ze donesie vsetky tie zmechanizovane nastroje?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 11. Január , 2010, 14:17:25 » |
|
vyzera to znacne zaujimavo... znamena to, ze donesie vsetky tie zmechanizovane nastroje? podla mna ano...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 11. Január , 2010, 14:22:36 » |
|
uzasne, bude to zda sa skvely zazitok si take nieco pozriet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 25. Február , 2010, 22:08:21 » |
|
kto sa teda zajtra chysta ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
anetka1819
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 27. Február , 2010, 12:40:22 » |
|
Pridávam sa:) včera bol skvelý,myslim ze taky unikatny koncert ako vcera,tu znova pár rokov nebude ...
|
|
|
Zaznamenané
|
Ten, kto vie, nehovorí, kto hovorí, nevie.
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 27. Február , 2010, 13:48:53 » |
|
Bola to krasa a aj sam Metheny vyzeral byt nadseny ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 07. Marec , 2010, 22:57:41 » |
|
a teraz ruku na srdce: o co by to bolo ine, keby hral s dopredu naklikanymi trackami a na to navesanymi VST? mimo vizualny dojem
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 08. Marec , 2010, 08:01:27 » |
|
a teraz ruku na srdce: o co by to bolo ine, keby hral s dopredu naklikanymi trackami a na to navesanymi VST? mimo vizualny dojem
...o 500 kg... :-) zartujem, zmena by asi bola hlavne pre methenyho - nevieme presne asi posudit do akej miery su jeho vystupenia s tymto "ansamblom" pre neho tvorivou zalezitostou a do akej playbackom (ja som tam nebol, mozno niekto vnesie viac svetla - mozno boris, midnight stranger)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 08. Marec , 2010, 11:23:14 » |
|
V čom je to iné?
ad1: Nápad. Skoro "každý" by si vedel naklikať tracky a zavesiť vst pluginy. Takže zaujímavé je aj celé to technologické spracovanie.
ad2: Sú to živé nástroje, ktoré ovláda živý človek. Je pravda, väčšina koncertu bola takpovediac ako halfplayback (t.j. Metheny mal orchestrion na skladby z nového albumu vopred naprogramované). Časť koncertu však vypĺňali improvizácie, kde Metheny pracoval a loopoval nástroj po nástroji.
ad3: No lebo Metheny. Ja som na ten koncert išiel jedine kvôli nemu. Kvôli jeho muzike (ktorá už dávno opustila vody tradičného jazzu, ale možno ju pokojne zaradiť do súčasnej vážnej hudby), kvôli jeho feelingu, kvôli jeho frázovaniu... Pre mňa bolo vzhliadnutie orchestrionu len akási čerešnička vidieť niečo nezvyčajné...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|