Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 17:50:05
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PAT METHENY, Incheba Expoarena, BA, Februar 2010  (Prečítané 2802 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #15 kedy: 27. Február , 2010, 13:48:53 »

Bola to krasa a aj sam Metheny vyzeral byt nadseny ..  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #16 kedy: 07. Marec , 2010, 22:57:41 »

a teraz ruku na srdce: o co by to bolo ine, keby hral s dopredu naklikanymi trackami a na to navesanymi VST? mimo vizualny dojem
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #17 kedy: 08. Marec , 2010, 08:01:27 »

a teraz ruku na srdce: o co by to bolo ine, keby hral s dopredu naklikanymi trackami a na to navesanymi VST? mimo vizualny dojem

...o 500 kg... :-)

zartujem,

zmena by asi bola hlavne pre methenyho - nevieme presne asi posudit do akej miery su jeho vystupenia s tymto "ansamblom" pre neho tvorivou zalezitostou a do akej playbackom

(ja som tam nebol, mozno niekto vnesie viac svetla - mozno boris, midnight stranger)
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #18 kedy: 08. Marec , 2010, 11:23:14 »

V čom je to iné?

ad1: Nápad. Skoro "každý" by si vedel naklikať tracky a zavesiť vst pluginy. Takže zaujímavé je aj celé to technologické spracovanie.

ad2: Sú to živé nástroje, ktoré ovláda živý človek. Je pravda, väčšina koncertu bola takpovediac ako halfplayback (t.j. Metheny mal orchestrion na skladby z nového albumu vopred naprogramované). Časť koncertu však vypĺňali improvizácie, kde Metheny pracoval a loopoval nástroj po nástroji.

ad3: No lebo Metheny. Ja som na ten koncert išiel jedine kvôli nemu. Kvôli jeho muzike (ktorá už dávno opustila vody tradičného jazzu, ale možno ju pokojne zaradiť do súčasnej vážnej hudby), kvôli jeho feelingu, kvôli jeho frázovaniu... Pre mňa bolo vzhliadnutie orchestrionu len akási čerešnička vidieť niečo nezvyčajné...
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.