Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 18:37:36
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lacné Gibsony, ESP atd.  (Prečítané 9802 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 03. September , 2009, 14:58:36 »

sa zase neposerte. kazdy nech ma svoje vlastne svedomie... moje svedomie kaze kazdemu poradit a povedat dla moznosti pravdu... ale nazyvat niekoho zrovna curakom a deklarovat jeho skopanie zo schodov je trochu ubohe pozerstvo, nemyslite ? vsak Vam nikto neobchadkava frajerky alebo deti, tak o co ide ?

Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #31 kedy: 03. September , 2009, 15:15:45 »

1* rasto  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
br4nik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 248

« Odpoveď #32 kedy: 03. September , 2009, 17:08:45 »

sa zase neposerte. kazdy nech ma svoje vlastne svedomie... moje svedomie kaze kazdemu poradit a povedat dla moznosti pravdu... ale nazyvat niekoho zrovna curakom a deklarovat jeho skopanie zo schodov je trochu ubohe pozerstvo, nemyslite ? vsak Vam nikto neobchadkava frajerky alebo deti, tak o co ide ?

Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!

suhlas...ale je riadne nefer ked to chce niekto predat ako origos...na takeho treba zakon...ja mam na to taky nazor ze ked uz aj niekto vie o com je ten gibson a vie ze nan do smrti nenaskrabe kupi si fake aspon s napisom gibson...bude mat aspon trochu lepsi pocit...mne nedavno preplo a kupil som si model lamborghini-nikdy nebudem mat na ozajstne ale potesila ma aj hracka  Na zdravie! neviem ci niekto chape ako to myslim...pre niekoho je  robit kopie a zneuzivat meno vyrobcu nestravitelne...pre ineho je skratka nestravitelna suma originalu... ked si ten fake gibson da len do obyvaku na stenu...urcite bude radsej ako keby tam vysel sx,squier,bach ,tyme...atd  Na zdravie!
« Posledná zmena: 03. September , 2009, 17:32:24 od br4nik » Zaznamenané
br4nik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #33 kedy: 03. September , 2009, 17:23:43 »

... zákon ? a prečo? načo? začo?  ved gipson ......

pokial to niekto predava ako original myslim ze to treba riesit...  Zdravíčko
Zaznamenané
br4nik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 03. September , 2009, 17:25:51 »

... zákon ? a prečo? načo? začo?  ved gipson ......

sorry ja to vsade pisem s p.. Bavím sa skvele gibson...  Na zdravie!
Zaznamenané
br4nik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #35 kedy: 03. September , 2009, 17:27:46 »

za napis gipson,by asi nebolo čo riešit  Zdravíčko

uz som sa opravil mam zlozvyk pisat p... raz ked si ho kupim tak sa to uz konecne naucim...  Na zdravie! uz ma tu raz za to kurovali...
« Posledná zmena: 03. September , 2009, 17:28:17 od br4nik » Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #36 kedy: 03. September , 2009, 17:30:17 »

pokial to niekto predava ako original myslim ze to treba riesit...  Zdravíčko

sivcak takisto robi "musicmany", riesis to? pochybujem

ked uz fake, tak zvacsa gitary zvucneho a draheho mena, ktore si laik /teda ten co potencionalne nerozozna orig od fake nekupi
preto by som povedal no a co, nech si ich robia, ked to niekto chce .. go ahead, keby sa horsie veci nediali

Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #37 kedy: 03. September , 2009, 17:33:05 »

uz som sa opravil mam zlozvyk pisat p... raz ked si ho kupim tak sa to uz konecne naucim...  Na zdravie! uz ma tu raz za to kurovali...

ja som myslel ze to pises naschval ze P koli akoze ironii kedze bola rec o fakeoch
Zaznamenané
br4nik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #38 kedy: 03. September , 2009, 17:34:42 »

ja som myslel ze to pises naschval ze P koli akoze ironii kedze bola rec o fakeoch

ja to tak pisem vzdy...asi to neni gitara pre mna neviem to ani napisat..radsej fender...  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #39 kedy: 03. September , 2009, 17:46:22 »

suhlas...ale je riadne nefer ked to chce niekto predat ako origos...na takeho treba zakon...ja mam na to taky nazor ze ked uz aj niekto vie o com je ten gibson a vie ze nan do smrti nenaskrabe kupi si fake aspon s napisom gibson...bude mat aspon trochu lepsi pocit...mne nedavno preplo a kupil som si model lamborghini-nikdy nebudem mat na ozajstne ale potesila ma aj hracka  Na zdravie! neviem ci niekto chape ako to myslim...pre niekoho je  robit kopie a zneuzivat meno vyrobcu nestravitelne...pre ineho je skratka nestravitelna suma originalu... ked si ten fake gibson da len do obyvaku na stenu...urcite bude radsej ako keby tam vysel sx,squier,bach ,tyme...atd  Na zdravie!

nie nechapem ako to myslis.. lebo ak by to malo byt porovnatelne, musel by si si kupit za 100 litrov nejake auto- staru hrcu vyrobenu v saigone, co ma motor 1.2, 3-valec co by vyzeral ako lamborghini a mal by znak lamborghini a porusoval by vsetky ochranne znamky  Zdravíčko ako.. myslim ,ze temusme uz aj tak vycerpali,poniektori uz zacali aj hranicu zapalovat ze reku bude kebap z noise-a ale nakoniec vsetko dobre dopadlo.. pre cinanov 1:0  Bavím sa skvele
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #40 kedy: 03. September , 2009, 18:10:17 »

podla mna p*čovina, ako niekoho moze hriat, ze ma fake a este sa tvarit ze je to original??? raz ked na nieco niekto nema, tak nech si uvedomi, ze kazdy nemoze mat vsetko, tak to proste je
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
MMM
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 03. September , 2009, 18:55:39 »

sivcak takisto robi "musicmany", riesis to? pochybujem

ked uz fake, tak zvacsa gitary zvucneho a draheho mena, ktore si laik /teda ten co potencionalne nerozozna orig od fake nekupi
preto by som povedal no a co, nech si ich robia, ked to niekto chce .. go ahead, keby sa horsie veci nediali

Lenze Sivcak tam nejebe loga ako su na origos musicman, ty chytrak.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #42 kedy: 03. September , 2009, 18:59:47 »

Lenze Sivcak tam nejebe loga ako su na origos musicman, ty chytrak.

ale jebe
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #43 kedy: 03. September , 2009, 19:01:11 »

ale jebe

Nemyslim si, ze by tam nedal svoje logo, Zakky  Nezahrávaj sa
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 03. September , 2009, 19:02:15 »

ale pokial viem su tam aj normalne napisy musicman
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 22 otázok.