reeller_sk
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 06. September , 2009, 13:18:28 » |
|
skor ty chod skusit stastie na koncerte barbory sulikovej v kozenych gatach a priesvitnom tielko pod ktorym ma extremne presvitajucu ciernu podprsenku To nemoze, lebo sa boji, ze mu ponuknu miesto v tej kapele barbory baluchovej.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 06. September , 2009, 13:23:29 » |
|
neviete ci barborka sulikova nechce znova skusit stastie? Ale ano. - ako spevacke jej zatial neverim ani medzeru medzi zubami, ale kapelu ma fasa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 06. September , 2009, 13:25:01 » |
|
Ale ano.
- ako spevacke jej zatial neverim ani medzeru medzi zubami, ale kapelu ma fasa.
ja som tam bol nazivo a tak..celkom som sa aj posral ...slapalo to neskutocne..ako kapela
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 06. September , 2009, 13:30:06 » |
|
no tak hej, je to take lacne co si budeme hovorit, inak mam pocit ze sla urovnou dole co sa spevu tyka.. ale tak.. uvidi sa..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 06. September , 2009, 14:32:50 » |
|
To zas bude popísanych strán. Ešte to ani poradne nezačalo auž 2 strany / o inom/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 06. September , 2009, 16:23:28 » |
|
Ved Ceskoslovensko uz neexistuje.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 06. September , 2009, 16:26:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 06. September , 2009, 17:46:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 06. September , 2009, 18:14:48 » |
|
marketing dost silnej triedy. je tam vsetko vypocitane a dane. v tak velkom projekte nemozu ist na nahodu. kazdy vie ,co ma hovorit ,lebo to ma napisane a ma za to zaplatene. prva 10 je dana od zaciatku co do charakterov. na kastingoch sa dopisu "iba" mena. superstar je na vysokej kvalitativnej urovni a je robena pre ludi, cize pre posluchacov a pozeracov. vela ludi so mnou nebude suhlasit, ale takto by mali fungovat vsetky kapely ktore hladaju posluchacov a chcu oslovit. slovicko komercia je pre vypatlancov a ludi neschopnych sa presadit a predat... ja osobne tym ludom zavidim a je to pre nich jedna z ciest sa presadit. drzim im palce...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 06. September , 2009, 18:31:44 » |
|
ivan kandrac z bystran znamy ako džejms bond udajne bol na jednom z kastingov, dnes som sa o tom dozvedel
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
The Tino
náhodný pocestný
Príspevkov: 119
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 06. September , 2009, 18:56:28 » |
|
Hmmm JA tiez !!
|
|
|
Zaznamenané
|
Dimavery st 303 natural Roland cube 15x Thats all folks
|
|
|
Slayertplsko
náhodný pocestný
Príspevkov: 142
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 08. September , 2009, 23:50:43 » |
|
Toto hovori za vsetko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 09. September , 2009, 05:17:16 » |
|
ale aspon maju te zeny dobre kozy
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 09. September , 2009, 05:33:44 » |
|
marketing dost silnej triedy. je tam vsetko vypocitane a dane. v tak velkom projekte nemozu ist na nahodu. kazdy vie ,co ma hovorit ,lebo to ma napisane a ma za to zaplatene. prva 10 je dana od zaciatku co do charakterov. na kastingoch sa dopisu "iba" mena. superstar je na vysokej kvalitativnej urovni a je robena pre ludi, cize pre posluchacov a pozeracov. vela ludi so mnou nebude suhlasit, ale takto by mali fungovat vsetky kapely ktore hladaju posluchacov a chcu oslovit. slovicko komercia je pre vypatlancov a ludi neschopnych sa presadit a predat... ja osobne tym ludom zavidim a je to pre nich jedna z ciest sa presadit. drzim im palce...
Máš pravdu. Nesúhlasím s tebou. A preto radšej chodím po koncertoch a superstar nesledujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 09. September , 2009, 06:15:57 » |
|
marketing dost silnej triedy. je tam vsetko vypocitane a dane. v tak velkom projekte nemozu ist na nahodu. kazdy vie ,co ma hovorit ,lebo to ma napisane a ma za to zaplatene. prva 10 je dana od zaciatku co do charakterov. na kastingoch sa dopisu "iba" mena. Zabudol si este, ze to cele organizuje sionisticka organizacia za pomoci slobodomurarskej loze.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|