Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 05:46:15
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: tosin abasi  (Prečítané 22857 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
traffic_juzz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 157

« Odpoveď #15 kedy: 12. September , 2009, 15:13:32 »

preco myslis?  :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #16 kedy: 12. September , 2009, 15:15:22 »

preco myslis?  :)
Ale nic.  Na zdravie!

+/- s Tebou suhlasim v istych veciach, co pises na iste prispevky, len nejak moc vazne vystupujes.  :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #17 kedy: 12. September , 2009, 15:21:34 »

Brano chce povedat ze reagujes ako take male picollo ked si objednas resp presso.. ze dostanes malu salku ale uplne ta to prebere  Bavím sa skvele
Zaznamenané

traffic_juzz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #18 kedy: 12. September , 2009, 15:33:13 »

hej ..dal som to do takeho raznejsieho provokacnejsieho tonu..srry.. Žmurk bo niekedy mi az jablko v chrtane zabehne, ked stale dokola citam tie iste dristy o tom ako je kto lepsi gitarista a neviem co, a ako vazne to ludia dokazu brat..namiesto toho aby boli radi ze mozu byt a zobrali si napr. z gitaristov ktorych vidia nieco pre seba, posunuli niekam svoju hru, osobnost, tak kydaju jeden cez druheho, urazaju a neviem co..pre mna je hudba hlavne o srande a dobrych pocitoch a z kazdeho noveho objavu gitaroveho ci hudobneho mam radost..no a potom niekto bude pisat o svetielkach..hehe  :)..je to vobec nejak neprezivam a je mi to vacsinou jedno kto co pise, ale teraz mam cas a nuda, tak ma to holt nak chytilo tunak..akonahle sa dostanem ku gitare zas, tak sem moc nepachnem a budem radsej hrat... Žmurk
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #19 kedy: 12. September , 2009, 15:38:36 »

hej ..dal som to do takeho raznejsieho provokacnejsieho tonu..srry.. Žmurk bo niekedy mi az jablko v chrtane zabehne, ked stale dokola citam tie iste dristy o tom ako je kto lepsi gitarista a neviem co, a ako vazne to ludia dokazu brat..namiesto toho aby boli radi ze mozu byt a zobrali si napr. z gitaristov ktorych vidia nieco pre seba, posunuli niekam svoju hru, osobnost, tak kydaju jeden cez druheho, urazaju a neviem co..pre mna je hudba hlavne o srande a dobrych pocitoch a z kazdeho noveho objavu gitaroveho ci hudobneho mam radost..no a potom niekto bude pisat o svetielkach..hehe  :)..je to vobec nejak neprezivam a je mi to vacsinou jedno kto co pise, ale teraz mam cas a nuda, tak ma to holt nak chytilo tunak..akonahle sa dostanem ku gitare zas, tak sem moc nepachnem a budem radsej hrat... Žmurk
Konecne mudrost na fore !
Treba si zvykat inak na kokotov v celom svete. Je ich dost a na fore taktiez.  Na zdravie!
Zaznamenané

traffic_juzz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #20 kedy: 12. September , 2009, 15:47:55 »

ne sak ..urazat sa netreba vobec.. Žmurk radsej si spolu zahrat ! na ne? mohli by ste si dat gitarovy duel..a pourazat sa az kym by vam prsty nezacali odpadavat..to by bol jam jak svina!  Žmurk

inak ten bulb tiez slusne dava...kukam nake videjka..to je ten co ma tu petrucciho gitaru?
« Posledná zmena: 12. September , 2009, 15:48:57 od traffic_juzz » Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #21 kedy: 12. September , 2009, 16:50:23 »

rad by som upozornil na tochto velice sikovneho pana z emeriky! technicky velice zdatny a pri tom robi hudbu namiesto cvicenia na javisku...! nedavno vydal svoj prvy solovy projekt, v ramci ktoreho vsetko nahraval sam..nazov projektu animals as leaders..:)
pisat moc nema zmysel..videjko povie viac..

AAL

a teda este by som dodal pre mne jeden z naj objavov za poslednu dobu...fakt clovek co to posunul zas niekam.. :)

fuha tazka muzika toto....niektore prvky jeho hry a hudby sa mi pacia ale ako celok ma to moc nevzrusuje... ale teda rozhodne si neviem vybavit nikoho az tak cierneho  co by hentak shredoval
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #22 kedy: 12. September , 2009, 17:00:01 »

...ale teda rozhodne si neviem vybavit nikoho az tak cierneho  co by hentak shredoval
Tony McAlpine Si píš!!!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #23 kedy: 12. September , 2009, 17:03:31 »

Tony McAlpine Si píš!!!  Bavím sa skvele

hej ten ma napadol ale on nie je az taky cierny...on je taky spinavy
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #24 kedy: 14. September , 2009, 23:17:50 »

Btw: Tato jeho kapela sa sklada aj z Bulba a Matta (Bubenik Periphery).

http://rateyourmusic.com/artist/animals_as_leaders

Na zdravie!
Zaznamenané

traffic_juzz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #25 kedy: 16. September , 2009, 11:10:45 »

tu animals kokotinu som pocul uz davnejsie a hned som vedel ze toto bude cool 2009 summer hit. okrem toho ze je to strasne ohavne vobec netaji kopirovanie nielen bulba, ale aj fellsilent a tesseract. v tomto nevidim ziadny pokrok, vsak toto bezucelove honenie sa za super-strukturovanostou rifov a technickostou je cista dekadencia

hned treba pisat ze to je kokotina? dobre tebe sa to nepaci no problem..tak napis nepaci sa mi to..zas sme doma..kydat vie kazdy..by ma zaujimalo co si vytvoril ty?  Žmurk
Zaznamenané
kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #26 kedy: 16. September , 2009, 12:34:44 »

rad by som upozornil na tochto velice sikovneho pana z emeriky! technicky velice zdatny a pri tom robi hudbu namiesto cvicenia na javisku...! nedavno vydal svoj prvy solovy projekt, v ramci ktoreho vsetko nahraval sam..nazov projektu animals as leaders..:)
pisat moc nema zmysel..videjko povie viac..

AAL

a teda este by som dodal pre mne jeden z naj objavov za poslednu dobu...fakt clovek co to posunul zas niekam.. :)

Toho typka uspokoji asi len harfa,

Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #27 kedy: 16. September , 2009, 12:56:22 »

vies si predstavit ako sa da uspokojit na harfe?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 04. Január , 2011, 06:35:23 »

Prilis vela svetielok mu tam blika, aj gitaru ma nejaku divnu.  Bleee

to je taka ktoru ty nedokažeš využiť ani na 1% narozdiel od neho
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #29 kedy: 17. Máj , 2011, 12:03:10 »

Animals as leaders live at NAMM 2011 :
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 21 otázok.