Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 05:29:51
Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: tosin abasi  (Prečítané 22849 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
traffic_juzz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 157

« kedy: 12. September , 2009, 08:36:22 »

rad by som upozornil na tochto velice sikovneho pana z emeriky! technicky velice zdatny a pri tom robi hudbu namiesto cvicenia na javisku...! nedavno vydal svoj prvy solovy projekt, v ramci ktoreho vsetko nahraval sam..nazov projektu animals as leaders..:)
pisat moc nema zmysel..videjko povie viac..

AAL

a teda este by som dodal pre mne jeden z naj objavov za poslednu dobu...fakt clovek co to posunul zas niekam.. :)

« Posledná zmena: 12. September , 2009, 08:40:39 od traffic_juzz » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 12. September , 2009, 09:21:26 »

mam jeho album animals as leaders, miestami je to uz moc prehustene.. a myslim ze toto hovori za vsetko
« Posledná zmena: 12. September , 2009, 09:25:52 od kaolko » Zaznamenané

traffic_juzz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 12. September , 2009, 10:20:01 »

prehustene neprehustene...ale nechapem za ake vsetko hovori to ako sa niekto oblieka..sa necudujem ze svet je tam kde je ak niektori ludia toto este stale riesia...pre mna za mna keby chodil obleceny jak balerina tak je mi to jedno..je to clovek co obetoval mrte casu gitare a hudbe a niekam sa dopracoval..mne to staci na to aby som ho minimalne respektoval ako entitu ktora ma pravo obliect si co sa jej zachce.. Žmurk
« Posledná zmena: 12. September , 2009, 10:20:59 od traffic_juzz » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 12. September , 2009, 10:29:44 »

Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4 kedy: 12. September , 2009, 10:57:19 »

rad by som upozornil na tochto velice sikovneho pana z emeriky! technicky velice zdatny a pri tom robi hudbu namiesto cvicenia na javisku...! nedavno vydal svoj prvy solovy projekt, v ramci ktoreho vsetko nahraval sam..nazov projektu animals as leaders..:)
pisat moc nema zmysel..videjko povie viac..

Prilis vela svetielok mu tam blika, aj gitaru ma nejaku divnu.  Bleee
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
traffic_juzz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 12. September , 2009, 11:07:28 »

Prilis vela svetielok mu tam blika, aj gitaru ma nejaku divnu.  Bleee

co je toto za prispevok...j#eb na svetielka a na gitaru...aj keby hral na jolane neriesim..typek super hra a este k tomu vyzera koa skromny clovek... to ma zaujima..o tom nieco napis..ne ake svetielka mu blikaju a aku gitaru ma... Žmurk
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #6 kedy: 12. September , 2009, 11:55:32 »

co je toto za prispevok...j#eb na svetielka a na gitaru...aj keby hral na jolane neriesim..typek super hra a este k tomu vyzera koa skromny clovek... to ma zaujima..o tom nieco napis..ne ake svetielka mu blikaju a aku gitaru ma... Žmurk
treba vediet kontrovat, napis mu, ze tie jeho vintage kktiny, ktore furt ospevuje, zneju jak z telefonu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #7 kedy: 12. September , 2009, 12:01:16 »

treba vediet kontrovat, napis mu, ze tie jeho vintage kktiny, ktore furt ospevuje, zneju jak z telefonu  Bavím sa skvele

To je slabota, nieco lepsie daj.  Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #8 kedy: 12. September , 2009, 12:13:11 »

To je slabota, nieco lepsie daj.  Žmurk
pockam si na nejaku vhodnu prilezitos.. napr ked tu niekto pastne fotku ibanez LP a pod  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9 kedy: 12. September , 2009, 12:15:07 »

pockam si na nejaku vhodnu prilezitos.. napr ked tu niekto pastne fotku ibanez LP a pod  Bavím sa skvele

Uz sa moc opakujes, stale to iste. Bavím sa skvele Kupim si asi nejaky hajgejnovy amp, nech sa to otoci. Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #10 kedy: 12. September , 2009, 12:20:28 »

Uz sa moc opakujes, stale to iste. Bavím sa skvele Kupim si asi nejaky hajgejnovy amp, nech sa to otoci. Bavím sa skvele
v tom momente by som ziadal aby ta zbavili svojpravnosti   ha ha ha
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #11 kedy: 12. September , 2009, 12:32:34 »

?§!. ?§!. ?§!.
Reci 15 rocnych deciek...

A henten hybrid, kopia Bulba, nic viac. Cau a pozdrav doma.  Zdravíčko
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12 kedy: 12. September , 2009, 12:35:50 »

inak brano ma pravdu.. par typkov rozoberalo tosinovu hru a zistilo sa, ze vacsina z tych riffov ktore hra su pozliepance od bulba a dalsich jemu podobnych typkov.. kebyze neni sobota a nie som lenivy tak to aj pohladam, ale kedze mam v puci, tak sa len pousmejem.. ako technicky je chalan uplne zdatny, to hej.. len mu markantne drbe
Zaznamenané

traffic_juzz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 12. September , 2009, 14:55:04 »

no vidite chlapci ze ked sa chce tak sa da a clovek tunak z ludi vydoluje aj nieco ine ako tlachaniny o tom kto ako zle intonuje vytahovane tony ha ha ha...idem pohladat co je to ten bulb..dikes.. Žmurk
« Posledná zmena: 12. September , 2009, 14:59:35 od traffic_juzz » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #14 kedy: 12. September , 2009, 15:09:23 »

no vidite chlapci ze ked sa chce tak sa da a clovek tunak z ludi vydoluje aj nieco ine ako tlachaniny o tom kto ako zle intonuje vytahovane tony ha ha ha...idem pohladat co je to ten bulb..dikes.. Žmurk
Huh! Kamo, ty musis byt iny odvar kavovych zrn, ze ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.