Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Bubenici a bicie

Started by , 10. Jún , 2005, 18:51:45

mn

Quote from: PS1984 on 16. September , 2011, 11:13:18
Cozy Powell (Rainbow, Whitesnake, Black Sabbath, Yngwie Malmsteen a kopu ďalších), Ian Paice (Deep Purple), Bobby Rondinelli (Rainbow, Black Sabbath a kopu ďalších), Mike Terrana (Axel Rudi Pell, Yngwie Malmsteen)

Ešte k tomu Rondinellimu - či mi uveríte, alebo nie - ja som toho chlapíka a basgitaristu menom Greg Smith viezol autom v Bratislave do hotela Carlton po koncerte Over the Rainbow ktorý bol v PKO. Spolu sme sedeli v tom podniku čo je v areály PKO asi do druhej v noci. Zážitok na celý život. Ako 22 ročný som viezol autom bubenníka Rainbow a Black Sabbath a basaka ktorý hral v Rainbow a u Alice Coopra....

Ja som zas Rondinelliho skoro zrazil autom, ked tu hral tusim s Hughesom, to sa tiez rata ?  :)
"Practice cures most tone issues" John Suhr

PS1984

No môže byť...  :laugh: Keď sme sedeli v tom podniku tak chlapík, s ktorým som tam bol šermoval pri stole s paličkou, ktorú od neho dostal až toľko, že ho oblial červeným vínom..  :laugh: :laugh:

Ako sa to stalo tak uplne zamrzol  - aj Rondinelli aj on - a Rondinelli potom povedal, že: ,,keby sa toto stalo za čias Rainbow, alebo Sabbatu tak by si bol asi mrtvy. Nie, myslím, že vtedy by si so mnou asi takto nesedel v jednej krčme´´
Chlapík čo ho oblial povedal, že som ja  šťastný kkt.. Ja som oblial Rondinelliho s vínom. Kto si toto može povedať na Slovensku..  :laugh:

Fakt zážitky na celý život..
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.

kaolko

Mike Portnoy po nejakych 2 skuskach so Stone Sour odohral tuto cast ich turne v juznej amerike :) http://www.youtube.com/watch?v=Adh3gCmVIsU&feature=player_embedded je to cely hodinovy zaznam

stagemaster

www.facebook.com/coloredpeoplemusic
www.bandzone.cz/coloredpeople
www.bandzone.cz/10dance

midnightstranger

Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

yesfan

"There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self." Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/

mr. redwine

,,a beer a day keeps the doctor away."

Zvukár Andrej

R.I.P. Z kapely The Cream už zostal iba Clapton.