Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 00:40:12
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aký mikrofón, efekt na hlas?  (Prečítané 2321 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« kedy: 22. September , 2009, 12:21:23 »

Sestra chce kúpiť pre dcéru - začínajúcu speváčku dáke somariny pod stromček. A keďže ja sa tomu prd rozumiem, dám si poradiť  Je mi do plaču

V prvom rade je treba nejaký mikrofón, dalej asi nejaká zvukovka, a nejaký hlasový multiefekt. Dačo v pomere cena/kvalita  Na zdravie!
Zaznamenané
Slayertplsko
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 142

« Odpoveď #1 kedy: 22. September , 2009, 12:53:43 »

Ak sa smiem spytat, na co mikrofon a hlavne na co efekt?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2 kedy: 22. September , 2009, 13:14:11 »

urcite distortion by som kupil  Bavím sa skvele
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 22. September , 2009, 13:16:31 »

načo je asi mikrofon?  :)
aby sa mohla nahrávať, spievať si v realnom čase... efekty by nejak nepotrebovala, ale sestre sa zapačilo jedno video a zda sa jej to byť fajn hračka  Bavím sa skvele
Hlavne chcem podotknúť že sa nemusí jednať len o domáce účely (tudiž žiadne sety ala "barbie"  Bavím sa skvele ), keďže mladá je už aktívna aj čo sa týka kapiel  Na zdravie!
Zaznamenané
javanne
pravidelný návštevník
Príspevkov: 227

« Odpoveď #4 kedy: 22. September , 2009, 13:24:50 »

urcite distortion by som kupil  Bavím sa skvele

toto si zabil, zdochnem  Bavím sa skvele  este nejaky fuzz a autowah a bude kompletna  ha ha ha
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5 kedy: 22. September , 2009, 13:25:16 »

toto si zabil, zdochnem  Bavím sa skvele  este nejaky fuzz a autowah a bude kompletna  ha ha ha

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele dpc
Zaznamenané

javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 22. September , 2009, 13:27:29 »

načo je asi mikrofon?  :)
aby sa mohla nahrávať, spievať si v realnom čase... efekty by nejak nepotrebovala, ale sestre sa zapačilo jedno video a zda sa jej to byť fajn hračka  Bavím sa skvele
Hlavne chcem podotknúť že sa nemusí jednať len o domáce účely (tudiž žiadne sety ala "barbie"  Bavím sa skvele ), keďže mladá je už aktívna aj čo sa týka kapiel  Na zdravie!

hm, no asi nebude potrebovat hned legendarnu shure sm58, aj ked tomu nemozno nic vytknut Žmurk pomohol by nejaky cenovy interval od - do
« Posledná zmena: 22. September , 2009, 13:28:30 od javanne » Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #7 kedy: 22. September , 2009, 13:29:37 »

urcite aj lacnejsi majk sa najde..
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #8 kedy: 22. September , 2009, 13:31:15 »

v inzercii je na predaj spevacky digitech, asi by nebolo zle keby zvukovka mala mic preamp, alebo nejaky externy...do kompu ANTARES  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 22. September , 2009, 13:35:28 »

urcite aj lacnejsi majk sa najde..

urcite, ved preto som ziadal od autora temy ten interval, pripadne cenovy strop...

napr. s tymto tu http://www.thomann.de/gb/sennheiser_e_822_s_live_bundle.htm by si mlada mohla nacvicovat uz rovno aj pozy, pripadne krutenie stojanom od majku, dnes uz v superstar nestaci len pekne spievat... ha ha ha  (brat s rezervou - je to len priklad na lacnejsie alternativy, netvrdim, ze je dobry)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10 kedy: 22. September , 2009, 13:55:05 »

urcite, ved preto som ziadal od autora temy ten interval, pripadne cenovy strop...

napr. s tymto tu http://www.thomann.de/gb/sennheiser_e_822_s_live_bundle.htm by si mlada mohla nacvicovat uz rovno aj pozy, pripadne krutenie stojanom od majku, dnes uz v superstar nestaci len pekne spievat... ha ha ha  (brat s rezervou - je to len priklad na lacnejsie alternativy, netvrdim, ze je dobry)

neni vobec zly takyto bundle.. urcite to bude dostacujuce.. a ak ju to bude bavit, kupi si potom sama nieco lepsie..
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 22. September , 2009, 14:04:53 »

na ten digitech multák v inzercii som pozeral, ovšem som nenašiel žiadnu ukažku čo to dokaže  :)
Cenovy strop davať ani nechcem, je logické že niečo profi určite je zbytočné, ale samozrejme aj nejaky šrot čo bude skreslovať hlas a podobne taktiež nieje moc namieste  :)
A nejde tu ani o to že kupiť lacnejší a potom keď ju to začne baviť tak si kúpi lepší, pretože to nieje rozmaznane decko čo sa chce podobať na Hanu montanu lebo to je akurat v kurze, ale ozaj ju to baví a ma zasebou tolko koncertov čo som ja nemal ani v snoch  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

zvukovka bude stačiť hociaká trošku lepšia externá? má totiž v kompe len onboard, čo asi použiteľné moc nebude
« Posledná zmena: 22. September , 2009, 14:08:33 od pelko » Zaznamenané
midlo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #12 kedy: 22. September , 2009, 15:09:33 »

take veci sa nekupuju naslepo. To ako by si chcel zabehnutemu gitaristovi kupit pod stromcek gitaru. Mikrofony treba skusat. Ale ked uz, tak soundking robi lacnu kopiu sm58. stoji tusim 30€. Ked ma computer tak efekty nepotrebuje
« Posledná zmena: 22. September , 2009, 15:12:20 od midlo » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #13 kedy: 22. September , 2009, 15:16:28 »

Tu je ukazka toho Digitechu

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #14 kedy: 22. September , 2009, 15:20:28 »

skus este raz teda napisat, co je presnym ucelom... chce si spievat a pocut sa ? lebo to by som vobec neriesil v ramci PC a odporucil by som skorej nieco takehoto charakteru:

http://www.muziker.sk/default.aspx?Soundking-ZH0402D10L&nid=20016&nparams=kod_id;105649

je tam aj DSP a vyuzije to aj s tymi kapelami v skusobni mozno.

alebo sa chce nahravat ? a naco sa chce nahravat ? v tom pripade by som ale odporucil kondikovy mikrofon + preamp, napriklad urcite jej bude staciit toto:

http://www.muziker.sk/default.aspx?Behringer-C3&nid=20016&nparams=kod_id;9520

+ toto

http://www.muziker.sk/default.aspx?Behringer-MIC100&nid=20016&nparams=kod_id;5320

a kludne moze ist cez line in na tej onboard zvukovke a efekty si riesit v PC...
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.