nebolo by lepsie to sparovat s mesa 8x10 ? aspon ja si teda myslim ze mesacky box by bol lepsi ako ten ampeg v kombinacii s mesa ampom. u mna je ten ampeg box taka klasika s ktorou sa nic nepokazi, ale tie ostatne bedne co su pomaly 2x tak drahe ako ten lampek maju papierovo urcite lepsie vlastnosti.
Raz som kusal Bass 400+ na taku 4x12 Marshalacku bednu k Bass Dinamic system,co su tam tak zesrega umiestnene lepraky a rozmerovo takmer totozna s Ampeg 810nou a tlacilo to jak besne.Krasne secko zretelne,udery prijemne mäke ale pritom pocutelne vyrazne...skoro sa strecha na baraku zesipala
A aj jeden basak z dakej ceskej kapelky si doniesom hento 100kilove hovado Bass 400+ a ladoval to do nakej dietnej 1x12 alebo 15" bednicky ...no to bola taka delostrelba ze dovi , dopo
Juro Pelc s LC/DC tam v tedy mal takeho ampega jak si mal ty SVTIII ci kera pi.. s 4x10 a to znelo nejak skapato oproti tej MBcke....a pritom mali obaja skoro stejne basi Music man.
Ale co sa tyka F.Fresa,tak nemu to hralo aj v 60tych rokoch vyborne a keby som ja mal taky zvuk basi v dobach ked som zacinal ,tak sa asi doserem,dostim ,dogrcam
a budem najväcsi macher na zahori