Vyborne to bolo. Cakal som, ze sa budem viac nudit a nestalo sa ani nahodou!
Motorband som vobec nevidel - ake to bolo? Prekvapivo vela ludi prislo, EUROPE aj EPG museli mat fajn pocit. Europe nalozili klasicke stare hity + nove jednoduche groove bomby. Oba typy skladieb mali svoje kvality. A narozdiel od Presova (spevak hovoril, ze vcera bol silny request na tutu skladbu) zahrali aj Carrie.
Gitary som moc podrobne nesledoval, lebo ma to nejak nezaujimalo. Ale viem povedat, ze ked mal v ruke oranzovo-cerveny (ako sa to vola,, sunburned? :D) gibson tak mi to znelo najlepsie. Na jeden brutalne podladeny song (to muselo byt nizsie ako standardna 7micka...uplny mešuga!) hral tusim na dajaky sedo-cierny gibson (cisielka a nazvy si dosadte podla svojich vedomosti). Bavili ma niektore fragmenty sol - inak mi to prislo stale na rovnake melodicke prekvakane kopyto - semtam by bodla flazoletka,tapping,arpeggio alebo paka a hned by to bolo omnoho putavejsie.
Zvuk bol taky normalny - gitara trosku utopena miestami, ale dalo sa - povedal by som, ze poweredby mal na veceru taku skromnejsiu prazenicu s bielymi rozkami a paprikou, ktora stipala. Dieta to urcite nebola.
Nerozumiem len trom veciam
1.Ako mozu byt 2 vycapy na celu halu? The Fuck? Sa tvorili rady jak na Jarosove CD.
2.Naco je dobry VIP listok na statie, ked ich predaju tolko, ze tam su ludia viac namackani ako na klasickom stati "vzadu".?
3.A ak tu je niekto z Trnavy, tak mi prosim napsite, kde sa da najest po 23tej, lebo sme mysleli, ze hladom uz pookusujeme historicke centrum.
all in all fajn akcia