Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 17:20:12
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 2.2.2010 EUROPE - Mestská Športová hala, Prešov  (Prečítané 11288 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #30 kedy: 04. Február , 2010, 11:16:53 »

Som veľmi sklamaný po včerajšom koncerte v Trnave. Teraz napíše svoj subjektívny názor, tak nieže ma niekto ukameňuje. Mal som VIP lístok, pohyboval smo sa vo všetkých častiach haly. Kapela je legenda, Tempest spieva skvele, show ako má byť..k tomu nie je čo dodať...na druhej strane, keď to prirovnám napr. k takým ZZ TOP čo som v poslednej dobe videl, alebo napr. aj ARAKAIN, tak tí by ich sfúkli ako sviečku, o 100% lepší sound...

Norum mal otrsAný, otrasný, otrasný zvuk....Mal 2 Marshall JCM800 2205, sú upravené na vyšíí gain, k tomu mal v case pod nimi MARSHALL SILVER JUBILEE 2555. Striedal LP CUSTOMY, sunburst LP STANDARD, ktorý mu zo štandardnou elektrikou mimochodom hral najlepšie....a jeden FLAING V, ktorý mu absolútne nesedí, stále riešil roh gitary, strkal si ho medzi nohy, gitaru nebolo počuť. Norum hrá super, o tom nie je pochýb, ale večer ma dosť nudil...snaží sa ísť do vôd Zakk Wylda, ktorý takto hral, keď mal 5 rokov a taktiež trochu "tvrďáren"...ale tu by si mal pozrieť GOODSMACK a hneď to nechať tak, lebo to vyznieva dosť komicky. Sedia mu melodické polohy, spevné plochy...

Gitara znela strašne kostrbato.....má repráky V30, a ti sú v kombinácii s JCM800 to najhoršie zlo, vystúpia nepríjemé výšky a presence Vám ide odstreliť hlavu....neviem či sa mu niekto hral s tým chorusom MXR, ale zvuk mu nerozširoval, ale stenčoval...je to veľký problém pri striedaní gitár s aktívkou a pasívkou...

celkovo som rád že som bol, ale už nepôjdem, ani keby hrali zase v Senci a zadara....za 25 EUR si kúpim radšej nejaké struny....

Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #31 kedy: 04. Február , 2010, 11:25:33 »

Misko: Ten mega-podladený Les Paul je jeho špeciálne ladenie. Hrubé struny má podladené do B a F, zbytok tuším iba o jeden tón dole.
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #32 kedy: 04. Február , 2010, 11:26:19 »

pekne si to napisal Zdravíčko teraz si pozri koncert z 80roku a odpadneš bolo to vyborne Na zdravie! aktivka s LPčkom -nemusiš ani hrat Bavím sa skvele to sa hodi na zle papeky ala Ibanez z vrby,jackson z egrešu,Schecter z bananovniku Bavím sa skvele
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #33 kedy: 04. Február , 2010, 11:38:17 »

Misko: Ten mega-podladený Les Paul je jeho špeciálne ladenie. Hrubé struny má podladené do B a F, zbytok tuším iba o jeden tón dole.
in da action!
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #34 kedy: 04. Február , 2010, 11:55:46 »

Na tom videu mu ten riff znie celkom slušne. V TT mala táto gitara oveľa menej konkrétny, blatovejší zvuk.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #35 kedy: 04. Február , 2010, 11:57:56 »

Mne sa od Noruma paci toto solo:

Od 2:58 - uplny vrch Si píš!!!  Zdravíčko Na zdravie!
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #36 kedy: 04. Február , 2010, 15:43:26 »

Neviete niekto či ten new štadion v BA na olympiadu robia aj na nejaku kulturu? už by sa patrilo niečo kde bude normalny zvuk v 21. storočí Bacha na vec kamo!

urcite ju tam pchat budu, ale urcite ho kvoli tomu nijako speci neupravia. apropo sportove haly a "kultura" - moderna sazka arena s ktorou sa na tieto veci pocita ma otrasnu akustiku.
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #37 kedy: 04. Február , 2010, 15:43:49 »

v BA sa robi new stadion na Olympiadu ? kde ?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #38 kedy: 04. Február , 2010, 15:46:12 »

asi mysli majstrovstva sveta v hokeji  :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #39 kedy: 04. Február , 2010, 16:02:26 »

nech ti padne na uzitok aj na vahu  Beeee

Europe v 2004 Vieden Music Planet - vyborny zvuk
Europe v 2007 Praha Roxy music - vyborny zvuk
Europe v 2007 Vieden Gasometer - vyborny zvuk
Europe v 2010 Trnava - vcelku tragicky zvuk

Co mam na toto povedat? Sme v prdeli, na celom Slovensku nadhernom, kopcami obsypanom, slnkom zaliatom, POJEBANOM nemame poriadny rockovy klub (= aspon 2000 ludi) s prijatelnou akustikou a primerane vetrany, aby tam clovek neskapal od tepla, nevykrvacal cez usi alebo sa neudusil dymom....

A sme zas doma.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #40 kedy: 04. Február , 2010, 17:22:27 »

Tak ja budem opat opozitum. Mne na zvuku nic nevadilo. Isteze a open air ako MoR to znelo trochu inak ale ja som stal vcera vpredu rovno pod PAckom, myslel som si, ze z toho budem mat gulas a trojdnove piskanie v usiach ale vobec sa tak nestalo. Pocul som kazdy nastroj, kazdy spev, gitara sa mi pacila ako znela. Doprovody trochu menej, hlavne podladene ale solova hra vyborna.

Ja som uplne spokojny. Skor ma sralo, ze sa v trnave vecer neda po jedenastej najest.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #41 kedy: 04. Február , 2010, 18:37:00 »

Skor ma sralo, ze sa v trnave vecer neda po jedenastej najest.

to je ale pekny pruser...ale zas bol pracovny den. v piatok a sobotu je to zrejme inac
Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #42 kedy: 04. Február , 2010, 19:30:57 »

Javane: ty si zažratý fanda... ha ha ha. keď som písal o snímačoch, samozrejme to bol všeobecné konštatovanie vo vzťahu k využia EMG vesrus pasiv. pri stereo setupe..., jediná gitara s aktivitou bol biely LP CUSTOM na ktorom hral Tempest...nebolo to však len o zvuku....John Lord, resp. Don Airey by sa zrejme nesekol v svojom sólovom parte ako henten pánko, ktorý mimochodom spieval fantastické podklady pod speváka...ak sme teda boli na tom istom koncerte... :laugh:pre mňa obrovské sklamanie nielen zvukovo, ale aj muzikantsky.....z DVD som sa šiel z Noruma "posr..." ale na živo ma to nepresvedčilo..tie triolové licky cez 4 struny, a nevydarené Zakk flaožely...stratenie sa v sóle,, jemne povedané....trochu mimo rytmiky slávne sólo vo Final...to nie je problém zvuku... Na zdravie!
« Posledná zmena: 04. Február , 2010, 19:32:20 od RobG » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #43 kedy: 04. Február , 2010, 19:52:32 »

to nie je problém zvuku... Na zdravie!

Normalne nezvyk, ze Ty kritizujes nejaky koncert.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #44 kedy: 04. Február , 2010, 20:07:40 »

progi, ja som veľký fanda, chodím na kadečo možné, ale toto ma fakt dostalo....radšej som spomenul ZZ TOP, alebo ARAKAIN, lebo keby som spomenul AC/DC, SLAYER, METALLICU...tak by som si ešte dva dni nadával, že som si radšej nekúpil dvoje Elixíry...ja si idem rád vypočuť aj chalanov, čo hrajú nikde v klube, alebo len barovú kapelu, mám rád muziku....

..a aby to samozrejme nechytilo bočný vietor, mám veľmi rád pár pesničiek od EUROPE..sú to svetové hity a oni boli svojho času svetová kapela..dnes je z toho však už len dvakrát vyluohovaný čaj..aj to nie tekaneeee.... Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.