cubo
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 29. September , 2009, 14:00:35 » |
|
kto sa tu preboha pytal na zacinajuce pankove kapely? pokial viem otazka bola na americke neopankove kapely a nie na to ako si ty hral na zaciatku cez nejaku picovinu a myslis si ze to na to staci
a sme doma... pocuj... poradil som mu podla svojho najlepsieho vedomia a svedomia... ja kebyze hram punk tak ho vazne hram na tom co som spomenul...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 29. September , 2009, 14:02:47 » |
|
bodaj by toto bola vysada len tych adolescentov co vyvolavaju po nociach kurta. zial zvukovych pruserov na zlepencoch uz bolo a bude este kopec od metalu az po satrianiho klony. a najvacsi pruser na tom je to, ze mnoho tych co su nad vecou a kopnu si radi do panku zneju napicu aj na drahsich aparatoch.
vidim ze nosis pank v srdiecku... to sa ceni este sup sup poriadny pankovy aparat zohnat a mas vymalovane
|
|
« Posledná zmena: 29. September , 2009, 16:02:39 od cubo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 29. September , 2009, 14:05:56 » |
|
vidim ze nosis pankl v srdiecku... to sa ceni este sup sup poriadny pankovy aparat zohnat a mas vymalovane v srdiecku si nosim svoju mamu a tatu. akurat sa musim vzdy smiat na tych elitaroch co sa povysuju. ale teda co si mam kupit na toto?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 29. September , 2009, 14:12:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 29. September , 2009, 14:13:26 » |
|
v srdiecku si nosim svoju mamu a tatu. akurat sa musim vzdy smiat na tych elitaroch co sa povysuju. ale teda co si mam kupit na toto?
kde sa povysujem? ja mam niektory pank velmi rad... paci sa mi napriklad oldschool 70s punk hlavne teda crucifux ci jak sa to pise... ale cela tato tema mi pride uplne na hlavu padnuta a pripomina mi www.forum.buziker.sk ... sak je jedno aky efekt ma, punk nieje o jednom bustri... punk je o celej kapele aby znela ako punk... a ak vie kapela hrat punk, mozu hrat premna zamna na com chcu vzdy to bude punk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 29. September , 2009, 14:14:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 29. September , 2009, 14:20:50 » |
|
stare Pistolsi boli normalne Marshalle s normalnym zvukom,
Oni hrali na Fendre praveze, ziadne Marshally, preto mali tak otrasny zvuk.
|
|
« Posledná zmena: 29. September , 2009, 14:21:07 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 29. September , 2009, 14:22:15 » |
|
Oni hrali na Fendre praveze, ziadne Marshally, preto mali tak otrasny zvuk. teraz si si ktore obdobie odfiltroval? lebo ja som ich videl aj s marshallmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 29. September , 2009, 14:24:17 » |
|
teraz si si ktore obdobie odfiltroval? lebo ja som ich videl aj s marshallmi.
za hradbou vypnutych marshallov stoji vzdy nejaky fender, na to nezabudni pripadne bogner
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 29. September , 2009, 14:25:45 » |
|
Oni hrali na Fendre praveze, ziadne Marshally, preto mali tak otrasny zvuk. ked mali ten otrasny zvuk, tak vtedy hrali praveze na Hiwatty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 29. September , 2009, 14:26:28 » |
|
za hradbou vypnutych marshallov stoji vzdy nejaky fender, na to nezabudni pripadne bogner Ano, ano, ano Marshall boxy su tak dobre na maskovanie inych ampov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 29. September , 2009, 14:37:38 » |
|
ano lenze spomedzi tych zacinajucich kapiel sa ten gear hodi len tym pankovym... proste taky gear na pank staci, a podla mna je nan aj najvhodnejsi... ono ak si vezmes aj nirvanu In Utero tak tam kurt naschval znizil otacky na paskach aby dosiahol srotnejsi zvuk... a myslim ze na srotny zvuk som mu odporucil aparaturu s ktorou moze nahravat rovno do profi zvukovky a zvuk bude furt nakokot in utero je podla mna jedna z najkvalitnejsich nahravok zvukovo vobec. steve albini produkoval, on fakt umi, neviem ci si nasiel s tvojou teslou ten poradny sound
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 29. September , 2009, 14:55:59 » |
|
in utero je podla mna jedna z najkvalitnejsich nahravok zvukovo vobec. steve albini produkoval, on fakt umi, neviem ci si nasiel s tvojou teslou ten poradny sound aj mne sa paci zvuk in utero... je to vlastne jediny album od nirvany ktory este ako tak znesiem aj po hudobnej stranke... neviem ci prave na tomto albume nenahraval kurt gitaru priamo z bustra do mixu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 29. September , 2009, 15:54:59 » |
|
aj mne sa paci zvuk in utero... je to vlastne jediny album od nirvany ktory este ako tak znesiem aj po hudobnej stranke... neviem ci prave na tomto albume nenahraval kurt gitaru priamo z bustra do mixu ee, sak si precitaj ked ta zaujima. rovno do mixu len pesnicku na neverminde, a naozaj to presne tak aj znie, to sa neda s nicim pomylit ked robis taku chujovinu..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 29. September , 2009, 15:56:42 » |
|
to je to co mal akzoe pouzit boss DS-1 na to?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|