cubo
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. Január , 2007, 18:12:33 » |
|
pozeral som aj jeho www stranku ale prakticky tam ani nic nieje... hlavne tam teda chyba kolonka "gear"... www.greghowe.com
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. Január , 2007, 18:45:16 » |
|
A vy ste odkiaľ spadli? Máte vy dostatok sebaúcty, keď tu takto o niekom tliachate Je to úplne normálne, skôr je vidno, že si ho vážia a oceňujú jeho schopnosti. Takýmto svetovým "hviezdičkám" sa vždy snažia zohnať špičkových muzikantov na nahrávanie, prípadne aj na koncertovanie, je to biznis, každý sa musí niečim živiť. Keby ste sa vy dostali do kapely k takým muzikantom, si môžete ruky bozkávať, akí ste dobrí. Niekde si dokážu muzikantov vážiť, u nás sme na to asi ešte nedozreli. Ale hádam sa tu časom vychová lepšia generácia.
|
|
« Posledná zmena: 19. Január , 2007, 18:46:43 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. Január , 2007, 19:24:27 » |
|
Ja neviem preco panuje nazor, ze ked je ta hudba komercna tak je cela zla... Si vypocujte hudbu ci uz Christiny Aguilera, Anastacia, Sugababes, Madonna alebo Black Eyed Peas. Ja takuto hudbu sice moc nemusim, ale ked ju niekde zacujem tak mi usi odstavaju nad niektorymi tymi groovami.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 20. Január , 2007, 00:06:56 » |
|
Hosi - co Vam to tu uplne hrabe ? Aka sebeucta ?
Pitu - mas recht !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 20. Január , 2007, 09:28:29 » |
|
pop je fajn videl som koncert britney a ta mala taku kapelu, ze dovidenia. Cernoch bubenik dal solo na posratie. Nahodou by som na koncert Britney isiel.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 20. Január , 2007, 20:38:17 » |
|
nie je to ten z yes? CI to je iny howe?
|
|
« Posledná zmena: 20. Január , 2007, 20:39:06 od plichto »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 20. Január , 2007, 22:53:24 » |
|
heh, no ja som bol tiez v tom, ze to je Howe z YES ..tak uz mi je to jasne, ze mi neslo do hlavy, ze co tento dedo chce na podiu s Timberlakom )
|
|
« Posledná zmena: 20. Január , 2007, 22:55:30 od iMbUS »
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 20. Január , 2007, 23:03:14 » |
|
heh, no ja som bol tiez v tom, ze to je Howe z YES ..tak uz mi je to jasne, ze mi neslo do hlavy, ze co tento dedo chce na podiu s Timberlakom ) Tak mi je hneď jesné, že ste si od neho ešte nič nevypočuli. Imbus - vrelo ti ho odporúčam, je to jeden z najlepších (aj technicky najnamakanejších) gitaristov sveta.
|
|
« Posledná zmena: 20. Január , 2007, 23:03:32 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 20. Január , 2007, 23:17:20 » |
|
heh, no ja som bol tiez v tom, ze to je Howe z YES ..tak uz mi je to jasne, ze mi neslo do hlavy, ze co tento dedo chce na podiu s Timberlakom ) No jasne Pozhanajte si od neho nieco. Je fakt dobry, aj muzika co robi sa oplati...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 20. Január , 2007, 23:22:41 » |
|
Aj Steve Howe aj Greg Howe su skveli muzikanti.. obaja sa velmi prijemne pocuvaju (sice nepocul som vsetko) a bol by som rad keby som dosiahol uroven aspon jedneho z nich
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 22. Január , 2007, 14:07:59 » |
|
legenda, ale poriadne som ho mal moznost vidiet len na jednom viedu, ke hra s petruccim. ide mu to:) ma pekny ton.
greg howe s petruccim tak to by som si rad pozrel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 22. Január , 2007, 17:02:17 » |
|
legenda, ale poriadne som ho mal moznost vidiet len na jednom viedu, ke hra s petruccim. ide mu to:) ma pekny ton.
greg howe s petruccim tak to by som si rad pozrel Aj ja. Ako sa tam Petrucci hanbi...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 22. Január , 2007, 17:47:59 » |
|
greg howe s petruccim tak to by som si rad pozrel Aj ja. Ako sa tam Petrucci hanbi... veru tak... aj ked petrucci je super na howa sa IMHO nehrabe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 23. Január , 2007, 00:40:18 » |
|
greg howe s petruccim tak to by som si rad pozrel Aj ja. Ako sa tam Petrucci hanbi... Nemá sa za čo hanbiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|