Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 00:41:15
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Paco De Lucia 14. 4. 2010 - BA  (Prečítané 7731 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15 kedy: 27. Október , 2009, 22:08:51 »

mali to dat do randalu proste
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #16 kedy: 28. Október , 2009, 00:03:35 »

NovaRock a Jazzaky su v princípe rovnake festy? No to ma podržte.

Co si tym chcel povedat, lebo skutocne neviem .. reakcia bez ucelu ? ci ?
Skus citat medzi riadkami,
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
mn
inventár podniku

« Odpoveď #17 kedy: 28. Október , 2009, 00:10:24 »

A ked sa tu bavime o pdnikani a robeni koncertov a nabalovani sa, tak si musi kazdy spocitat, ze kolko taka akcia stoji, ci sa t vrati atd... 

Nechytil si pointu, presne o pomere investicie do akcie/ navratnosti/ a ceny bol dialog s Rastisom, resp som sa vyjadroval.
 .. ze "nasi" ludia chcu silou mocou vyzmykat kazdy toliar z podla moznosti vsetkeho.  Nehovorilo sa o ochote vyvalit peniaze na ticket.
Nepochybujem, ze kazdy z tohto fora nema problem z otocky kupit ticket na gig svojej oblubenej kapely,
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 28. Október , 2009, 00:18:45 »

neviem, ako to maju usporiadatelia u nas v globale, ale co som sa ja obcas s nejakymi stretol, tak niekedy je uspech, ked nie su v strate, bezohladu na vysku vstupneho... to na margo ich nenazranosti a vyvazania sa v bavorakoch :)
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #19 kedy: 28. Október , 2009, 00:31:40 »

neviem, ako to maju usporiadatelia u nas v globale, ale co som sa ja obcas s nejakymi stretol, tak niekedy je uspech, ked nie su v strate, bezohladu na vysku vstupneho... to na margo ich nenazranosti a vyvazania sa v bavorakoch :)

ano, aj to je pravda
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #20 kedy: 28. Október , 2009, 07:59:29 »

Sak to je to, len tuna idu spekulovat ludia co ani netusia o co sa jedna a co vsetko za tym je, ak tu niekto zavola manazerovi Paca de Luciu a vsetko vybavi ako ma byt a da vstupne tak do 10 eury, (sak sa nebude predsa nabalovat) tak sa verejne ospravedlnim za moje v tom pripade diletantske reci a budem mu chodit dozivotne natahovat struny..
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 28. Október , 2009, 09:30:29 »

Co si tym chcel povedat, lebo skutocne neviem .. reakcia bez ucelu ? ci ?
Skus citat medzi riadkami,
Porovnavat obrovsky open festival /množstvo velkych sponzorov,prijem zo vstupneho,príjem za vedlajšie činnosti atd/ s "komornymi" jazzakmi sa proste nedá.  A od toho sa "čiastočne" odvija aj cena vstupneho. Mimochodom nedavno v telke hovoril Danek,že príjem zo vstupneho pokryje  na jazzakoch ccr. 20% ?. A stale nedokažu zohnat dostatok financií na tych "top muzikantov". 
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 28. Október , 2009, 09:38:48 »

Sak to je to, len tuna idu spekulovat ludia co ani netusia o co sa jedna a co vsetko za tym je, ak tu niekto zavola manazerovi Paca de Luciu a vsetko vybavi ako ma byt a da vstupne tak do 10 eury, (sak sa nebude predsa nabalovat)
A Paco není pako,aby hral za par šupiek.  Bavím sa skvele/ aj ked cenu za koncert (nie cenu vstupenky) určuje promoter turne a ta musí pokryt nielen Pacovu "gážu" ale aj ostatné veškeré vydavky toho turné+ zisk.To proste nie je o tom,že Paco povie:  " joooooj,slovenskí forumgitaristi a fanušikovia su chudobni,tak im to spravme za 2 eura. Žmurk  A je uplne normalne,že slov. usporiadatel chce zarobit. Aj pekár pečie chleba preto aby zarobil.Nie preto aby nasytil hladnych. Žmurk
« Posledná zmena: 28. Október , 2009, 09:49:40 od udry » Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #23 kedy: 28. Október , 2009, 11:24:37 »

vsetko vybavi ako ma byt a da vstupne tak do 10 eury, (sak sa nebude predsa nabalovat)
Ale zasa nechod do extremu, akych 10 eury. Inak sa spytam. Myslis si, ze cena 120eur za listok (aby si aspon nieco dobre videl) na koncert Paca v BA je primerana? Ja si myslim, ze ani zdaleka. Spravte hlasovanie - som zvedavy, co si mysli slovensky gitarovy lud.   Žmurk

Aj pekár pečie chleba preto aby zarobil.Nie preto aby nasytil hladnych. Žmurk
A toto tiez nieje podla mna celkom pravda.  Zdravíčko
Nevies si predstavit pekara, ktory je do pecenia a pripravy cesta uplne zblazneny a absolutne ho to naplna a to, ze ma nejaky prijem je prenho "sekundarne"?
« Posledná zmena: 28. Október , 2009, 11:26:38 od Misko » Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #24 kedy: 28. Október , 2009, 11:50:28 »

Porovnavat obrovsky open festival /množstvo velkych sponzorov,prijem zo vstupneho,príjem za vedlajšie činnosti atd/ s "komornymi" jazzakmi sa proste nedá.  A od toho sa "čiastočne" odvija aj cena vstupneho. Mimochodom nedavno v telke hovoril Danek,že príjem zo vstupneho pokryje  na jazzakoch ccr. 20% ?. A stale nedokažu zohnat dostatok financií na tych "top muzikantov". 

Beries to extremne priatelu. Povznes sa na fakt, ze sa jedna o uplne ine typy koncertov a mas to tam.
NR ma kapely s inym honorarom ako jazzaky ad1. Ma aj inych sponzorov, tak ako ma uplne ine financovanie ! ad2

Pozri sa na to z uplne jednoducheho pohladu. Ake ma vydavky BJD a ake taky giganticky festival ??
Kolko kapiel a drahych kapiel musi platit NR a kolko jazzaky .. Kolko musi vrazit fest do ensamblu okolo toho, bezpecnost, promo a vsetko okolo toho .. a bjd ?
V tom Nickelsdorfe vyrastie druhe mesto, jazzaky si prenajmu halu pred zrutenim, co uz to moze byt za "palka" ?

Jediny rozumny argument, ktory si mohol dat a by som akceptoval bol fakt, ze na giganticky festival pride iny pocet ludi ako na take BJD, tym padom maju mozno vacsiu sancu dovolit si ist so vstupnym nizsie.

Robia sa vselijake festy, umenie je prave to .. zohnat, zariadit velke mena bez toho, aby sa to vyraznejsie odzrkadlilo na cene vstupneho, etc.
Myslis, ze je narocne zavolat velke hviezdy na festival a dat ceny ticketov na 200 E ?? Vobec nie, je to priam nejednoduchsie..
Zaznamenané

mn
inventár podniku

« Odpoveď #25 kedy: 28. Október , 2009, 11:53:46 »

Sak to je to, len tuna idu spekulovat ludia co ani netusia o co sa jedna a co vsetko za tym je, ak tu niekto zavola manazerovi Paca de Luciu a vsetko vybavi ako ma byt a da vstupne tak do 10 eury, (sak sa nebude predsa nabalovat) tak sa verejne ospravedlnim za moje v tom pripade diletantske reci a budem mu chodit dozivotne natahovat struny..

Vypovedna hodnota tvojho prispevku je nula bodov. Akych 10 Euro, kto tu hovori o 10 Euro ? Ako povedal "misko" vo feedbacku, zaplatit 5 tacov aby si mu lepsie videl na struny ?! to je hlupost
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #26 kedy: 28. Október , 2009, 11:55:36 »

cena je prehnana a nastavena na ludi, ktori tam pojdu len preto lebo je to take drahe aj ked to mozno nai nepoznaju.. pojdu aby sa tam nechali odfotit na prednych sedadlach a potom tam este pojdu ti, ktori to maju radi, kupia si najlacnejsie mozne liskty kvoli ktorym si aj tak odtrhnu od huby a budu radi ze to uvidia aj ked dost zle ale aspon budu pocut ich oblubene veci.. j som myslel ze na toto su tu sponzori aby sa to dokazalo fakt zaplatit..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 28. Október , 2009, 11:56:49 »

megalomansky projekt ma mega sponzorov, mega ludi, mega love od stankarov s pivom. pripadna strata sa vykryva z buduceho rocnika, ktory bude vacsi

banky maju radi rastuce biznisy. to je aj jeden z hlavnych dovodov, preco stale rastie... citat z ineho fora :)

NV moze byt kludne aj dotovany miestnou samospravou. atd... fakt je scestne porovnavat ceny listkov BJD a NV :)
« Posledná zmena: 28. Október , 2009, 11:58:09 od rastis » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #28 kedy: 28. Október , 2009, 11:57:08 »

cena je prehnana a nastavena na ludi, ktori tam pojdu len preto lebo je to take drahe aj ked to mozno nai nepoznaju.. pojdu aby sa tam nechali odfotit na prednych sedadlach

To uz aj na flamenco chodia vystavni snobi? ?§!. Som myslel, ze len do divadla na premiery, do filharmonie a na jazzaky.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 28. Október , 2009, 11:57:46 »

Vypovedna hodnota tvojho prispevku je nula bodov. Akych 10 Euro, kto tu hovori o 10 Euro ? Ako povedal "misko" vo feedbacku, zaplatit 5 tacov aby si mu lepsie videl na struny ?! to je hlupost

akych 5 tacov ? povodne som tu cital nieco o 60 ci kolko Euro a uz je to 5 tacov ?  Fuuha zíram
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.