Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Cubo - plexi monster

Started by cubo, 25. Október , 2009, 10:36:52

asdfg

da sa aj takyto zvuk z toho dostat, vsetko doprava a ides. Akurat ze bez attenuatoru by ti to odtrhlo hlavu

cubo

Quote from: Branko on 16. November , 2009, 17:26:44
Da sa z toho aj nieco take ? http://www.youtube.com/watch?v=rw5ACOnC6u8

Je to ten model, co mas aj Ty, ze ?

Ono z toho sa da dostat kopa zvukov a podla mna vsetko zavisi len od bedne do ktorej to davas... skusal som to na roznych bedniach a vsade to malo iny zvuk... ono ta bedna je dolezita  :drink: vidim ze ten chlap tam ma marshall napis  ;D inac aj to sa da ze im povies ze nechces ceriatone logo a potom si tam nalepis vlastny marshall  ;D ale ja som pysny na to ze mam Ceriatone  :drink: inac je to ten isty model iba ten jeho nema Master Volume a ide este cez hotplate attenuator... :zdar:

cubo

po dlhom case mam zasa amp co ma doslova posadil na rit - Vox AC10. Ma 10 wattov a 10 palcovy reprak, ktory vsak aj vdaka vacsej bedni hra velmi plno. Kombo je prekvapivo hlasne, a vdaka malemu repraku aj lahko prenosne. A este aj pekne vyzera  :drink: zaciatkom oktobra ho prevetram nazivo.

kubog

Na Ceriatone plexi nedam dopustit, mam ju uz deviaty rok a este som nic lepsie nenasiel. Zatial prestala vsetky marshalle, jedine co mi ozaj sedelo bolo jtm45, ktora sice nie je taka silna, ale plexi s mastrom je ozaj velmi prakticka. Uhladene vysky, ziadne upistane rezave jak na 2203 a podobne. Super crunch, kranse dynamicke, kopa gainu aj na 80s veci. Tlacim to do G12H30 a skvele si to sedi. Branko, urcite to vyskusaj, neolutujes.
Prave mam na ceste Ceriatone 18w tmb ef86, na to som velmi zvedavy v porovnani s plexi :on1:

PanTau

Po 7 rokoch myslim, ze uz to skusil niekde :D

cubo

Quote from: kubog on 25. September , 2016, 22:50:08
Na Ceriatone plexi nedam dopustit, mam ju uz deviaty rok a este som nic lepsie nenasiel. Zatial prestala vsetky marshalle, jedine co mi ozaj sedelo bolo jtm45, ktora sice nie je taka silna, ale plexi s mastrom je ozaj velmi prakticka. Uhladene vysky, ziadne upistane rezave jak na 2203 a podobne. Super crunch, kranse dynamicke, kopa gainu aj na 80s veci. Tlacim to do G12H30 a skvele si to sedi. Branko, urcite to vyskusaj, neolutujes.
Prave mam na ceste Ceriatone 18w tmb ef86, na to som velmi zvedavy v porovnani s plexi :on1:

Ten 18 watt si si objednal cely aj s kabinetom?