Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 15:50:38
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: RICHIE KOTZEN 2. 12 09 heineken tower stage  (Prečítané 28955 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #90 kedy: 06. December , 2009, 11:58:01 »

Viac pokory to chce, viac pokory...  Žmurk
asi som trosku vyzrel...pokora, ma stale obchadza Zdravíčko
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #91 kedy: 06. December , 2009, 12:00:54 »

Som len zvedavy, ktory dalsi (pre vas THE GOD ) gitarista bude na rade...  Bavím sa skvele

Ide len o momentalny pocit.  Na zdravie!

Niekedy treba popocuvat aj negitarovu muzicku, prospeje to daleko viac, nez dookola pocuvat gitarove sola.  Žmurk
Radsej byt vyborny muzikant, nez iba gitarista.
« Posledná zmena: 06. December , 2009, 12:02:36 od Branko » Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #92 kedy: 06. December , 2009, 12:01:41 »

Ludia ved je Mikulas! ... nestrielajte tu po sebe slepe naboje, ale radsej si chodte najst do topanky nieco hnede a chutne.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #93 kedy: 06. December , 2009, 12:02:16 »

Ludia ved je Mikulas! ... nestrielajte tu po sebe slepe naboje, ale radsej si chodte najst do topanky nieco hnede a chutne.  Bavím sa skvele
fuuuuuuuuj....polska cokolada ?§!. ?§!. ?§!. ?§!. ?§!.
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
udry
Hosť
« Odpoveď #94 kedy: 06. December , 2009, 12:04:21 »

Ludia ved je Mikulas! ... nestrielajte tu po sebe slepe naboje, ale radsej
... ostré   ha ha ha
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #95 kedy: 06. December , 2009, 12:22:48 »

Viac pokory to chce, viac pokory...  Žmurk

vsak v tomto pripade ta pokora chyba tebe.. ty si udrel ze Kotzen je nezaujimavy..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #96 kedy: 06. December , 2009, 12:24:37 »

vsak v tomto pripade ta pokora chyba tebe.. ty si udrel ze Kotzen je nezaujimavy..  Bavím sa skvele
Ale nekladiem, ze nikto na SR ho nevie prešťať.  Žmurk
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #97 kedy: 06. December , 2009, 12:30:45 »

Ale nekladiem, ze nikto na SR ho nevie prešťať.  Žmurk
mozno vie...akruat tu zatial nikto taky nieje Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #98 kedy: 06. December , 2009, 12:31:33 »

inak je urcite ten chlapik vyborny a este aj paradne vyzera :)

Aj tu su taki fesi sami, aj solo od 2:17 uplne popici. Popiskujem si

Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #99 kedy: 06. December , 2009, 12:32:43 »

vsak dobre hra, aj spieva... ale ani ked pride treti raz, tak na neho nepojdem a na Sebanovi som pred par tyzdnami bol... ale to len preto spominam, ze sa tu o nom hovorilo, inak nemam tendenciu ich porovnavat...

No vidis, ja zase na Kotzena pojdem zas a na Sebana uz nepojdem, lebo raz som uz bol a zaspal som. A tiez vyborne hral, aj spieval, ani proti nemu nic nemam, len nedokazem porozumiet vacsine jeho solovych projektov.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #100 kedy: 06. December , 2009, 12:35:41 »

Aj tu su taki fesi sami, aj solo od 2:17 uplne popici. Popiskujem si

To je tiez tocene na mobil ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #101 kedy: 06. December , 2009, 12:36:28 »

Mas potom velmi slaby rozhlad o slovenskych gitaristoch. Dovolim si tvrdit, ze Seban vo mne vyvola ovela vacsiu emociu, ci uz solovo, alebo to, co robil Mullerovi, Filipovi, atd... nez Kotzen. - Ze je zo zahranicia ? No a ? Vobec ma to nezaujima. :) S prvou vetou s Tebou suhlasim, ze kazdy mame iny vkus, chlapce.  Žmurk
Na spominaneho Sebana som bol x krat a nie preto, ze je to Seban ako Seban, ale presne preto, ze co s tou muzikou robi. Sebana som uviedol ako priklad...

Krasneho Mikulaska prajem vsetkym.  Na zdravie!

Dal si krasny priklad.
Seban je jeden z mojich mnoha oblubenych muzikantov, na ktoreho nedam dopustit.
.. a bol som na nom tiez asi stokrat + na x privatnych koncertoch a dokonca mi bol aj na stuzkovej kedysi davno :)

Ale uvedom si jedno ... je to jedine meno od nas (aspon u mna) Co sa tyka mojho rozhladu, ano v Slovenskej muzike nie som rozpozerany a vobec mi to nevadi. Jedine dianie co sledujem je u labelu Hevhetia, co robi aj Andrea a spol, kde su veci mojmu srdcu blizke. Ostatne je slaby, nizsi priemer o ktory zaujem nemam, na co, lebo su to nasi ? no a ? Nepotrebujem prejavovat svoj patriotizmus aj na hudobnom poli.

Len nerozumiem preco kazdy place pre situaciu u nas. Proste to tu nefunguje a nikdy fungovat nebude. Treba si uvedomit, ze nas je nieco okolo 5 milionov ludi. Zoberme si take Polsko, je ich nieco malo pod 50 milionov, kolko je tam "supermuzikantov" ? Mizerne malo a to je ich 10x viac.  
« Posledná zmena: 06. December , 2009, 12:45:23 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #102 kedy: 06. December , 2009, 12:38:23 »

ale tak oni maju Krowky zas  Smútim a ty my tiez nemame..a maju lacnu pracovnu silu.. a maju aj Vysoke Tatry s dobrou povestou, lebo Cesi sa chodia zabijat ku nam
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #103 kedy: 06. December , 2009, 12:40:36 »

Zoberme si take Polsko, je ich nieco malo pod 50 milionov, kolko je tam "supermuzikantov" ? Mizerne malo a to je ich 10x viac.  

Nie je to tak uplne, Poliaci mali kvanta spickovych jazzmanov (hodne z nich emigrovalo do USA). Rockovych kapiel nemali vela, podobne ako my (Ceskoslovensko).
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #104 kedy: 06. December , 2009, 12:44:11 »

Nie je to tak uplne, Poliaci mali kvanta spickovych jazzmanov (hodne z nich emigrovalo do USA). Rockovych kapiel nemali vela, podobne ako my (Ceskoslovensko).

Ano! Jazzova muzika u nich prekvitala a aj prekvita, no pri tom obrovskom pocte ludi sa tiez neda hovorit o terne,
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 23 otázok.