lacrosse
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 06. December , 2009, 11:58:01 » |
|
Viac pokory to chce, viac pokory... asi som trosku vyzrel...pokora, ma stale obchadza
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 06. December , 2009, 12:00:54 » |
|
Som len zvedavy, ktory dalsi (pre vas THE GOD ) gitarista bude na rade... Ide len o momentalny pocit. Niekedy treba popocuvat aj negitarovu muzicku, prospeje to daleko viac, nez dookola pocuvat gitarove sola. Radsej byt vyborny muzikant, nez iba gitarista.
|
|
« Posledná zmena: 06. December , 2009, 12:02:36 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 06. December , 2009, 12:01:41 » |
|
Ludia ved je Mikulas! ... nestrielajte tu po sebe slepe naboje, ale radsej si chodte najst do topanky nieco hnede a chutne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 06. December , 2009, 12:02:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 06. December , 2009, 12:04:21 » |
|
Ludia ved je Mikulas! ... nestrielajte tu po sebe slepe naboje, ale radsej
... ostré
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 06. December , 2009, 12:22:48 » |
|
Viac pokory to chce, viac pokory... vsak v tomto pripade ta pokora chyba tebe.. ty si udrel ze Kotzen je nezaujimavy..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 06. December , 2009, 12:24:37 » |
|
vsak v tomto pripade ta pokora chyba tebe.. ty si udrel ze Kotzen je nezaujimavy.. Ale nekladiem, ze nikto na SR ho nevie prešťať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 06. December , 2009, 12:30:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 06. December , 2009, 12:31:33 » |
|
inak je urcite ten chlapik vyborny a este aj paradne vyzera Aj tu su taki fesi sami, aj solo od 2:17 uplne popici.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 06. December , 2009, 12:32:43 » |
|
vsak dobre hra, aj spieva... ale ani ked pride treti raz, tak na neho nepojdem a na Sebanovi som pred par tyzdnami bol... ale to len preto spominam, ze sa tu o nom hovorilo, inak nemam tendenciu ich porovnavat...
No vidis, ja zase na Kotzena pojdem zas a na Sebana uz nepojdem, lebo raz som uz bol a zaspal som. A tiez vyborne hral, aj spieval, ani proti nemu nic nemam, len nedokazem porozumiet vacsine jeho solovych projektov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 06. December , 2009, 12:35:41 » |
|
Aj tu su taki fesi sami, aj solo od 2:17 uplne popici. To je tiez tocene na mobil ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 06. December , 2009, 12:36:28 » |
|
Mas potom velmi slaby rozhlad o slovenskych gitaristoch. Dovolim si tvrdit, ze Seban vo mne vyvola ovela vacsiu emociu, ci uz solovo, alebo to, co robil Mullerovi, Filipovi, atd... nez Kotzen. - Ze je zo zahranicia ? No a ? Vobec ma to nezaujima. S prvou vetou s Tebou suhlasim, ze kazdy mame iny vkus, chlapce. Na spominaneho Sebana som bol x krat a nie preto, ze je to Seban ako Seban, ale presne preto, ze co s tou muzikou robi. Sebana som uviedol ako priklad... Krasneho Mikulaska prajem vsetkym. Dal si krasny priklad. Seban je jeden z mojich mnoha oblubenych muzikantov, na ktoreho nedam dopustit. .. a bol som na nom tiez asi stokrat + na x privatnych koncertoch a dokonca mi bol aj na stuzkovej kedysi davno Ale uvedom si jedno ... je to jedine meno od nas (aspon u mna) Co sa tyka mojho rozhladu, ano v Slovenskej muzike nie som rozpozerany a vobec mi to nevadi. Jedine dianie co sledujem je u labelu Hevhetia, co robi aj Andrea a spol, kde su veci mojmu srdcu blizke. Ostatne je slaby, nizsi priemer o ktory zaujem nemam, na co, lebo su to nasi ? no a ? Nepotrebujem prejavovat svoj patriotizmus aj na hudobnom poli. Len nerozumiem preco kazdy place pre situaciu u nas. Proste to tu nefunguje a nikdy fungovat nebude. Treba si uvedomit, ze nas je nieco okolo 5 milionov ludi. Zoberme si take Polsko, je ich nieco malo pod 50 milionov, kolko je tam "supermuzikantov" ? Mizerne malo a to je ich 10x viac.
|
|
« Posledná zmena: 06. December , 2009, 12:45:23 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 06. December , 2009, 12:38:23 » |
|
ale tak oni maju Krowky zas a ty my tiez nemame..a maju lacnu pracovnu silu.. a maju aj Vysoke Tatry s dobrou povestou, lebo Cesi sa chodia zabijat ku nam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 06. December , 2009, 12:40:36 » |
|
Zoberme si take Polsko, je ich nieco malo pod 50 milionov, kolko je tam "supermuzikantov" ? Mizerne malo a to je ich 10x viac.
Nie je to tak uplne, Poliaci mali kvanta spickovych jazzmanov (hodne z nich emigrovalo do USA). Rockovych kapiel nemali vela, podobne ako my (Ceskoslovensko).
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 06. December , 2009, 12:44:11 » |
|
Nie je to tak uplne, Poliaci mali kvanta spickovych jazzmanov (hodne z nich emigrovalo do USA). Rockovych kapiel nemali vela, podobne ako my (Ceskoslovensko).
Ano! Jazzova muzika u nich prekvitala a aj prekvita, no pri tom obrovskom pocte ludi sa tiez neda hovorit o terne,
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
|